Skoči na vsebino
Mazda dobrodelno zbiranje ?
Napisano

Tole je spet sramota za CSD. Pa jebemu pla?ujemo socialno dr?avo, da pomaga ljudem v stiski. Verjetno je dejansko najbolj?, da se pome?ajo v kolono ekonomskih migrantov in bodo vsaj dobili nekaj evrov ?epnine.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, butalci so danes na nadvoz na Brdu parkirali radar - folk jih je pa zagledal in za?el bremzat na polno. ?e dobro, da res ni pri?lo do naleta - pa sej ne more? verjet, ker to je povzro?anje nevarnosti in ne prepre?evanje. Res je ?la pamet na policiji v maloro pr folku pa isto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Saj to je razumljivo... CSD je skoraj ?isto feminizirana in?titucija in ?e zraven doda? da je na sodi??u za te zadeve v 100% sodnik ?enska, ki odlo?a na ?ustveni ravni in veliko bolj verjame materi kot o?etu je pa? to to. O?etje so VEDNO diskriminirani ko pride do zapletov s skrbni?tvom in mati vedno dose?e svoje pa ?e je to res al pa ?e la?e kot psica te?e. ?al - ampak tako je dokler se ne bo na?el nekdo, ki bo imel dovolj financ, da zadevo spravi na najvi?je nivoje sodstva.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Berem raznorazne Slovenske novice in podobne, kjer pi?ejo o mojem pokojnem sosedu in se spra?ujem, kdo je tu nor in kako lahko pi?ejo take neresnice in bedarije...

In potem ho?em na forum napisat kaj v tej smeri in i??em, kje smo pisali o novinarskih mahinacijah, pa mi iskalnik ne najde ni?esar. ?eprav vem, da smo debatirali nekaj tudi o tem.

Pa ne da si pozabil na temo v kateri si bil tako zagreto aktiven? :hudicek:

Evo ti pomagam z linko: http://www.mazda-si.net/topic/10997-novinarske-manipulacije/page-4?hl=medij

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kot da kamionarje omejitve in prepovedi kaj ganejo - zdej itak vedo, da policaji ?e kr ?trajkajo potem pa vsak po svoje... vozijo v nedeljo, se prehitevajo skozi tunele, izsiljuje in se grejo tekmovanje kdo ima dalj?ega (zmaga tisti, ki uspe biti hitrej?i od drugega za 0,279km/h).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem imel primer nekoga, ki se dejansko iz?ivlja na cesti in i??e nesre?o.

Vklju?ujem se na AC na Brdu v smeri proti Kosezam - prakti?no prazna cesta samo en kreten z Mercedesom z gori?ko registracijo, ki se je vozil po voznem pasu in za?el pospe?evati skupaj z mano ter mi nikakor ni pustil vklju?itve na vozni pas saj se je dr?al to?no v mojem mrtvem kotu, ?eprav je imel vse prazno, da bi se lahko komot prestavil na prehitevalnega in omogo?il vklju?evanje.

Ok sem spustil gas ni panike me sploh ni spravil na obrate ampak, ko sem ga naknadno prehitel me kreljo pogleda in se prav zlobno zare?i. Takrat pa ?e ne bi bil v avtu bi mu verjetno parkiral pest direktno v nos.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bokser mi da ve? mesa ?e pride do prehranjevalne verige a la Leonardo di Caprio

A je pes ?e ?iv? Arso in 24urni kurnik so v?eraj spet imeli dozo zastra?evanja in spodbujanja panike, da sem bil danes celo rahlo presene?en, ker je bilo res ?etrt met.... mislim centimetra snega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hrane in pija?e imej s sabo vsaj za en teden, napolni mobitele, otroc nej grejo na WC pred potjo vsaj za dva dni na zalogo. Psa zameni za Huskija, survival kit je tudi del obvezne opreme pa ?e pokli? na arso, da ti svetujejo kaj ?e vse rabi?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A je bil tud tuki DARS kriv? Ali so bili krivi slovenski vozniki - to je ugotovile ena zme?ana baba, ki je v oddaji Tar?a pametovala in udrihala ?ez doma?e voznike in hvalila voznike iz razvitih dr?av kako so vzorni. ?e dobro, da ji je ?taba povedal, da je ve? ali manj povsod podobna zgodba, da se je nehala debata, ki je temeljila na ob?anknih ali forumskih temeljih brez argumentacije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.