Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

?mego, zdej ne vem ali si tok naiven ali totalni optimist, ali malo obojega, ampak na zavarovalnicah niso ni? od na?tetega in verjemi, da delajo za lasten plus, saj se druga?e ne bi ?li tega posla. Vpra?anje ?e je 17 let stara Mazda 323F vredna sploh 1000? glede na cenilno lestvico?  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na ?tejem ve? kokrat me je ?e vreme na fertig na?ponal, da ne re?em da je planinska sezona prakti?no izumrla na celi ?rti kar mi je totalna ?koda.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj se je men u?eri zgodil in glih za glih da se nisem zakajlov v enega pri vstopanju v kro?i??e (no je pa tudi on vstopal v kro?i??e z bistveno previsoko hitrostjo od pri?akovane).

No, jaz se peljem in po plo?niku neka bjonda, pa uno razmi?ljanje:

1. A je dobra?

2. O je, je, dobra je.

3. Samo je res dobra.

4. Dobra za popizdit.

V tistem pa ?lajf na polno, druga?e bi bil avto zdele pri kleparju. Skratka treba bit pazljiv, hehe.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slivka, dobro si to po?timal.  :punk:

Jaz pa dans prav lu?tno praznoval svoj RD v dru?bi prijateljev, je pa bilo leto?nje praznovanje bolj v stilu S-budget.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans me je en klic za moje storitve izjemno pozitivno presenetu, ampak bomo vidli, ?e se bo zadeva razvila po mojih ?eljah.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes recimo v celi firmi ni NOBEN imel 20? v kosu, al pa drobi?a,  da bi pla?al po?iljko, vsi smo imeli po 50? in ve? v kosu.  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Nekateri bi rekli; "?e je to kriza, potem naj le traja"  :zvizga:  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

De? v ?asu zajtrka, malice, kosila in ve?erje ter ?e vse vmes, pa zdej mam pa res dost tega sranja, ki mi ?e po?teno mori.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.