Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

najbolsi trenutno film Project X,ma ej...pogledat res...dojajc! kao naka najstniska zabava...poglejte youtube,zakon.

ej....beda od bede zame, ?e en posiljen najstni?ki film

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Prijatelja (Intouchables)

- francoski - zakon film, ne pomnim tako dobrega filma ?e nekaj let, se vidi da je neameri?ki.

Danes sem ga 2x gledal....komentarji pa tudi povedo vse

http://www.kolosej.si/filmi/film/prijatelja/

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

doma, nemobilen.............. :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TMC
Napisano

Ni treba administratorjem brisat troll postov, enostavno naj jih sem premakne, pa se naj med sabo pogovarjajo........ :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pahor ima pomoje med ljudstvom ?edalje ve?jo podporo in ra?unam da bo na naslednjih volitvah postal predsednik republike, saj bi ga znali volit tudi nekateri "desni?arji", ker je prijazen in dobrosr?en mo?akar. :ouje:

Zanimivo bi bilo tudi videt, ?e se dec spravi ustanovit svojo stranko, ta bi imela verjetno kar lep tr?ni dele? med na?imi volilci. :prstgor:

Med kandidaturo ga povpra?aj koliko pla?a ?e ga ti preva?a? v ?rnozmajki, ali pa posodi? tablico za na katrco - ćista zmaga :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pol mam jst podobn problem..ko sm bil mejhn sm velik s tamalmu po peskovniku ril pa mi ga je zgleda nazaj zabil,po cm sodec..a se to tud da operirat?:-P

Mene so v vojski...od takrat mi en del raste levo drug del desno.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" :huh: - to je pa neki novga :aaaaa:

V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka.

Tokrat mesarjenje ni pri?lo do bistva <_<

Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" :huh: - to je pa neki novga :aaaaa:

V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka.

Aja pejd se 10 let drajsat po pesku in tartanu....zabije vse nohte do narta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V tri pasje klobase, vnel se mi je noht desne noge (stara teni?ka po?kodba) in sem cel vikend prele?al na morju, s tem da sem bil varu?ka, pol dneva nisem vedel kje sta otroka, k sre?i sta ?e doma?ina...

Ne vem kako na avion v torek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

edino pravilno :bravo:

od mnogih telefonov najpolj pogre?am sony Xperia ray....ki pa bi lahko il trpe?nej?i ?e se usede? z njim v ?epu na ?karpo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje vozim... Izziv za vse ;)
Napisano

Aja sem mislil :D Ker prvi krog grobnika sem malo gume zagreval itaq so me pa pol bremze hladne sfukale... <_<

No jutri prideta dve progi ki pa nista slovenski... Bosta pa obe iz Evrope ;)

A ne bibsel ti raj mal ven lovit nove bejbe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje vozim... Izziv za vse ;)
Napisano

Prvi je Grobnik sem vedel po prvih sekundah in to

Viper primerjaj. :D

Druge piste nisem dolgo gledal, verjetno ga tudi v resnici nisem teral tam ker je javna cesta. :hohoho:

Druga?e pa bolj?a igrica bi bila v stilu "izsledite me/kako poznate Slovenijo". Ko fotkne? nek kraj v Sloveniji (znamenitost, znak, skratka, da se z malo mozganja ugotovi kje je nastala fotka) nato tisti, ki ugotovi kje (in da fotko sebe tam) postavi drugo uganko. Ni pa nujno, da se fotka? tam, ker bi znalo zadevo zakomplicirati (kake ?udne odro?ne lokacije). Pomoje bi bilo zabavno. :jupiii:

U?ka itak - prva stvar ki jo vidi? ?e pred pisto :)

Druga je pa ilirska itak

P.S. - to je iz o?i motorista :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mene pa redni servis stane najve? 40? :P

te pa neredni mal ve? :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tud jst nobenem ne re?em fakof ampak se obrnem in grem. ?e mi nekdo pribije ceno 1.500 do 1.800? vem, da nimam kaj iskat, tudi ?e mi da ?e potem 3 al pa 15 %. ?e se pa spusti za 30 al pa 40%, potem smo pa na ba??ar?iji, tako da vem, da to ni mogo?e.

In sori, 150? za redni servis ni mogo?e, ?e nima? vez. Bom zanala?? vrgel gor cene vseh rednih servisov imam doma tabelo. Edinole, morda ?e so 2.2. motorji kaj druga?ni ,samo ti ima? ?e 2.0, dr?i?

Sicer sem pa itak samo pojamral, da je Mazda ena mojih najslab?ih odlo?itev, pa ne zarad avta, ampak zaradi stro?kov, ki mi jih povzro?a. Avto je ?ist ok, samo sori, po?utim se, kot da vzdr?ujem kazga 530D al pa E320CDI

5 x 20? olja (pa pretiravam) + filter 10? = 1 ura 40? - ?e vedno zlatarska.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

2.2 mam

in kot sem rekel, je mogoce...nimam nobenih vez, sem pa redna stranka in to je to...(je pa tud res, da sem pri njih nova kupil, oba staro 6-ko in novo 6-ko)

kaj to pomeni?

sestra....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaksne veze pa ma jaz na servisu?

nimam nobenih...pac sem sel tja prvic in drugic in tretjic in sem bil prijazen in nisem reku fakof in sem ratal redna stranka in dobim popust...tko kot boss, jest in se kdo...

nova 6-ka 45000 in eno leto stara, absolutno 0 napak. 2 redna servisa (skupaj 300 eur) in prvi nulti servis (0 eur, prinesel svoje olje)

A MX5 je pa 'dru?insko zaplenjen' ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vceraj po 11,5 letih sprejel odlocitev, da moj zvesti stirinozni prijatelj ne zasluzi trpljenja in odide pokoncno brez bolecin :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

VELIKE SLIKE ZBRISANE....da ne kr?im pravil foruma, pa kluba pa ne vem kaj vse ?e - a je to sedaj forum ali internetna stran kluba? :whatever:

Zdaj me pa banajte, pa greva z Vidom na SDS piknik na babe

?e pa koga zanima potopis, pa ve kje jih dobi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Na koliko menjate gume? Malo sem pozabil na to in sedaj pri 15500 (2010) je prva malo preparela med prifilom ( tisti del, ki se ne stika s tlemi...) zadaj pa enakomerno crna do levega in desnega roba :hudicek:

P.S.

Ce odstejem dan ko sem ga prvic dal na toplo, poroko, rojstvo obeh paglavcev, je tale teden on top!

1300km za nama, jutri se cez 6 2000m prelazov pol pa domov....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.