Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Kahel je ena najve?jih barab, ki se skriva oziroma gradi svojo politi?no kariero z igranjem dvornega nor?ka in "lu?tno" govorno napako. To je eden izmed najbolj egoisti?nih politikov na slo sceni sploh in bi naredil ?isto vse, da bi samega sebe obdr?al na polo?aju. Boli njega kurac za druge poleg tega pa je treniran la?njivec tako, da nikakor mu ne verjemte, ker je potuhnjena lisica - igranje burka?a pa je samo del taktike za zavajanje preprostega folka.

Zavedajte se samo enega, da tisti, ki si bolestno ?elijo na oblast (ali ostati na oblasti) in zato uporabljajo vsa sredstva bi morali mi volilci odjebat takoj na za?etku. ?al je pa se preve? folka neizobra?enega s spominom zlate ribice, ki pa? volijo brez premisleka in samo zaradi bonbon?kov, ki ov?icam razdelijo politiki pred volitvami.

Pa da ne bo napake, ker ne navijam za nobenga da ne bo kdo zdaj klele udaril z SDS-ovsko retoriko o paradajzarjih, komunajzarjih, levosu?nikov, ku?anovim klanom in podobnimi idiotizmi.

Samo ena stvar je... nikar ne volite politika na osnovih sladkih besed ampak le na osnovi dejanj in vem, da so po?teni in zaupanja vredni ljudje tako na levi kot na desni strani, tako da samo dejanja ?tejejo in lokalne volitve so pred vrati.

A tejle trenutno na oblasti so pa resno govorili pred volitvami? :blink:

Ker ?e je to resnost kaj bi bilo ?ele,?e bi se hecali. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

razen tega, da sem se mel v LJ danes fajn na kartingu, kot tudi v dru?bi nekaterih mazda?ev,

sem sre?al kretenoida oz. GO-vedo, ki si je kupil/-a vsaj za 10 cm predolg avto...

pa da bi potem vsaj za 2 cm odmaknil vozilo, mi sploh ne bi bilo sumljivo...

jebem mu/ji sunac !!!

hvalabogu je ostala samo manj?a povr?inska praskica od soli, ki je je poln avto.. :angry2::(

:angry: Ampak prav danes sem videl pred trgovino-tudi ?tiri v vrsto krogci ,kako je z tistim

ta visokim polnim plastike avtom parkiral dobesedno v zidu.Nisem verjel,da je lahko kdo tak pacient. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako se dela v Ljubljani
Napisano

Dejte no,pri nas ne obstaja levica-desnica.Vsi so biv?i komunisti samo v razli?nih strankah.

Tudi programi so jim skoraj do pike enaki.?e voli(s)te ene ali druge ne morete zgre?iti.

V vsakem primeru boste na istem. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako se dela v Ljubljani
Napisano

Slu?ajno poznam to zgodbo saj poznam nekaj ljudi na MOL-u. Zadeva tudi pribli?no ni taka kot so jo prikazali v medijih.

Pod?upan Janez Ko?elj je eden redkih, ki se vsak dan pripelje v slu?bo s kolesom in to tudi v snegu. Zaradi slu?benih obveznosti je izjemoma takrat pri?el v slu?bo z avtom in ga parkiral to?no na mestu, katero je rezervirano na njegovo ime. Je pa naredil napako, da je dovolilnico ni postavil na vidno mesto v avtu zato so redarji pa? upravi?eno nataknili lisice saj glede na to, da se mo?akar vozi s kolesom jasno, da tega avta nista prepoznala kot pod?upanovega.

Jankovi? je druga?e zelo strog okrog tega in ne dopu??a, da bi se veze izkori??ale. Recimo samo direktor mestne uprave MOL je ?e 2x pla?al kazen za nepravilno parkiranje in jo je resni?no pla?al brez privilegijev ipd. Jankovi? ni tako neumen, da bi zaradi malenkosti kot so parkirne kazni, sam sebe dajal v zobe medijem in raznoraznim civilnim iniciativam, ki jih organizira SDS, da bi ru?ila mestno oblast.

Zanimivo, da se tolk govori ?ez Jankovi?a v medijih oziroma to po?nejo pla?ani novinarji a ?e vedno ima 85% podporo ljubljan?anov. O?itno dela OK, ?e pa ga v parih procentih userje je pa pa? to ?ist ?love?ko, ?e seveda gre za manj?e napake.

Mogo?e v podkrepitev mojih besed. Ta kao "incident" s pod?upanom se je zgodil lani poleti (kr poglejte kako so oble?eni) in so ga privlekli na plano ?ele zdaj. Zakaj? Ja lokalne volitve se bli?ajo in spet bodo dovoljena vsa sredstva. Je pa zanimivo, da to tokrat niso privlekli na plano najve?ji nasprotniki ampak PR predstavnik stranke, ki jo imajo vsi za najve?jega Zokijevega zaveznika. Toliko o politiki in zavezni?tvu med njimi.

Sej ljudje imajo radi,da se dela kaj in da se to tudi vidi.Dovolj imajo filozofiranja v prazno.

Tudi,?e ima kdo kak?no packico v preteklosti in ?e se zadol?uje,to nikogar ve?ne moti.

Tudi pri nas v Kp mislim,da ?upan nima enakovredne konkurence. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

Zanimivo, sedaj pa ?e mene mika, da si nekaj takega omislim :bravo:

Jaz pa to uporabljam ?e dve leti. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj sem bil na avtoplusu v Kopru kjer prodajajo tudi Mazde.. morem povedat, da je ?iva ?alost tam, res. ?lovek prijazno vpra?a ?e imajo kako mx5 za pogledat ali vsaj prospekte ali kar koli in baba, da ki ne, da to je eksotika, da to nima smila met, da naj si raje pogledam mazdo 3 zunaj in nevem kaj.. ma mislim?! koji kurac ?e te za mx5 pra?am kaj mi mazdo 3 omenja??!

pol pa ?e en udarec, stopim na ?alter kjer imajo kao servis in vpra?am kak?na je mo?nost dobave kosov za mx5 letnik 1991 in tip me gleda..nardi ˝koga?˝ stopi za mizico se pogovarja po telefonu ?isto neki xy, jaz stojim za pultom in ga gledam.. pride mehanik not, se pogovarja, jesta ?okoladico in noben me ne jebe pet posto ene pet minut... jaz stojim tam ko budala in gledam kaj se dogaja, in ni?!!!!!! ?alost...sem se pobral in ?el ven...honda je honda ja ma ?e gre? kaj vpra?at na autocommerce ti bo zvleku 1000 katalogov in ti najdu kar rabi?, na renoju isto v Kopru. Mazda si ne zaslu?i tako gnjilega salona in servisa res! se vidi da ?ravfajo in prodajajo ?e fiate zraven...?alost...

He,he,pa kaj vam stalno pravim?Da se tukaj v Kp in nasploh na obali nima? na koga obrnit glede Mazde.

(?e nima? pa? svojega odli?nega mehanika).Mislim,da je to glavni vzrok-poznej?e vzdr?evanje,da se tukaj na obali ne vozi prav dosti Mazd. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na AC, sploh ni problem tud v snegu z dobrimi gumami zelo hitro vozi. Problem se je ustavit, ko je kriza in kriza je zelo hitro, ker take bedarije kot jih ljudje na cesti delajo v snegu ne vidi? vsak dan.

Sicer je pa zanimivo kaj dela pomanjkanje izku?enj in nezanimanje za tehniko vo?nje in obna?anje vozila.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/kljub-...nadzornika.html

Za las sem se izognil tej nesre?i (par minut smo namre? ?li pozneje iz Kp) in smo ?e pravo?asno

lahko zavili na neo?i??eno in zasne?eno staro cesto.Najprej sem bentil nad na?imi cestarji ampak pozneje

sem izvedel,da je kolegica,ki je bila dva avta zadaj za to punco,ki se je zaletela v ograjo,stala v koloni

2 uri.No,verjetno tudi zaradi izjav in podobno.

Pa bi ?el po gobe moj koncert v Munchnu. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

izdelal odstranjevalec vinjet v manj kot 5 minutah iz doma najdenih materialov... :)

vinjete odstranil 2 kosa v manj kot 5 minutah ;)

Bo treba zadevo patentirat in serijsko izdelovat.Evo,kje so ?oldi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma? prav ?e posebej ker verjetno to zdaj do?ivlja? saj si v "sistemu".

O?itno bi moral obstjati neka ?isto neodvisna institucija pri kateri policija ne bi imela nobenega vpliva in bi se ukvarjala samo z dogodki, kjer so vpleteni predstavniki policije. O?itno je namre? ratalo, da navadni dr?avljani kadar so v dogodku vpleteni s policajem niso enakovredno obravnavani tako kot je to zapisano v ustavi, da smo dr?avljani enakopravni.

In potem je svizec zavil milko. :P

A vam ?e ni jasno,da nismo tukaj v na?i koko?ki ?e niti blizu demokracije.Bo moralo minit ?e par generacij...

...samo kaj,ko je ta podmladek ?e huj?i kot ta stari. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vem, da sem te?en ampak vseeno je to zadeva, ki bo mogo?e marsikomu dala misliti.

Kolegica je imela svoj avto na servisu in dobila nadomestnega. No in ker je pa? dobra mamica je svojemu 25 let staremu sinu dovolila, da se je vozil s tem avtomobilom naokoli.

Do tukaj vse v redu ampak potem se je pa zgodilo. Sinko je naredil totalko na tem avtu in ?e na drugem v katerega je priletel. Ampak to je ?e najmanj - de?ko je med drugim tudi napihal. <_<

Zdej je pa mami ?isto iz sebe, ker zavarovalnica ne bo pokrila ni?esar in bo treba vse to pla?ati iz lastnega ?epa - dva avtomobila.

Ne glede da je sinko polnoleten bo jebala je?a tudi ona saj je pri prevzemu avtomobila podpisala, da bo ona voznik tako, da bo servis zahteval denar od nje.

V glavnem ?ista jeba sploh, ker je mama samohranilka z dvema nepreskrbljenima otrokoma, ki ?e nista v slu?bi in komaj se?tuka za?etek meseca s koncem.

Poanta vsega tega je, da marsikdo, ki sede za volan v rahlo omoti?nem stanju se boji samo, da ga policaj ne bo ujel. V bistvu je sre?a, ?e te samo policaj dobi in ?e najmanj?i problem saj je najve? kar lahko dobi? odvzem izpita in tistih 950? kazni. Si?a proti temu, kar ?aka kolegico saj je ?koda izredno velika. Na vrsti so odvetniki in ?e in ?e stro?kov tako, da se zna na koncu zgoditi, da bo morala prodati stanovanje in iti v najem, da bo pre?ivela.

Sej je ?alostno po eni strani,vemo,da mamice so po srcu dobre in ugodijo svojim sin?kom vse.

Ampak...oba sta polnoletna in odgovarjata za svoja dejanja.Preden se je sin veselo vsedel za volan bi

moral malo razmislit,kaj se lahko zgodi.In ko (?e) se zgodi je potem jok.

Na ?alost ju bo ta ?ola drago stala. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj sem se tudi sam lotil tega postopka in sem se kar po?teno nafukal z vinjeto na mojem avtu saj kljub tistemu no?ku je zadeva razpadala in se cefrala, da je bilo joj - se vidi, da jo delajo ?ehi in da je ?isto sranje kar se ti?e kvalitete.

Po drugi strani pa je zanimivo, da ko sem jo menjal na fotrovi Mazdi je ?la zadeva 1,2,3 dol. Kljub temu, da jo je imel nalepljeno skoraj 13 mesecev, jaz pa "le" dobrih 9 je o?itno, da jo uni?i sonce saj moj avto je skoz zunaj njegov pa vedno v gara?i.

To?no tako. :bravo: Na slikah-uradi sam,gre kao lepo dol v enem kusu,malo alkohol?ka in v dveh minutah

je re?eno. :harhar:

Malo morgen.Meni se je tudi cefrala na mikro-ko??ke in jih imam sedaj polhen avto. :angry: Nohte pa imam skraj?ane za par milimetrov.

Res so ?e?ke in kvaliteta nikakva.Verjetno jo sonce tako uni?i,da se zapopa gor na ?ipo kot nora in isto?asno

?e razpade.Ker kjer je bila v senci sem jo dol odlepil z ahkoto.Ampak to je bilo samo kakih 5 milimetrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jst sm vzel rezilo z olfa no?a ven, pa lepo po?as vle?e?, odstrani vse, tudi lepilo :bravo:

Jaz sem zaj..l,ko sem jo lepil gor.sem vse temeljito o?istil v nulo z alkoholom.

In se je primla na ?ipo kot klop.Tam,kjer nisem dosegel z alkoholom,v kotu ?ipe,sem jo z lahkoto dal dol.

Se pravi,ne je preve? temeljito ?istit-?ipe namre?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja sej nevem a naj dam post sem al v temo ''tole ja pa kar smeh''. Uglavnem v konkurenco ne grem ve? jest, danes ob 3h zjutraj priletim jaz z avtom, pa parkeram nasproti konkurence (na busni), lavfam po 2 kebaba za sabo, lavfam nazaj pogledam levo desno aha nikjer nobenga, nebom zdaj ?aku zelene za pe?ce. Se usedem v avto, vr?em kebaba na zic in kot v filmu prileti zrevn mene polcaj, jaz nevem a me je iz satelita vidu da sm ?u ?ez cesto ko ni bila zelena al kaj. No potem mi je dal izbiro: prehod ?ez rde?o 80? ali prehod izven prehoda za pe?ce 40?. sem se odlo?il za izven prehoda, + polovi?ka = 20?....:policaj:

kaj pa,?e bi izbral ?e klic v sili? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.