Do vceraj so tudi govorili, da so Brazilci nepremagljivi ...
Jah no, kaj pa vem, ko sem gledal tekmo s ?ilenci, pa ko so igrali oba podalj?ka in kasneje 11-metrovke, so bili njihovi zvezdniki videti precej negotovi vase in je njihovo napredovanje dejansko viselo na nitki do zadnjega strela.
Mazda?i, kater avto vas je med vo?njo najbolj razo?aral, pa recimo ?e govorimo o avtih iz zadnjih 20-ih let, ne o kak?nih starodobnikih?
Osebno se slab?e kot v Toyoti Yaris (letnik okrog 2000 ali nekaj ?ez), se ne spomnim kdaj bi se v kak?nem avtu po?util. Prov TOTALNA groza, tisti ?tevec ?isto na drugem mestu kjer bi si ga ?elel, armaturka oblikovana za bruhat (moje osebno mnenje), sedenje visoko, ne ?uti? kako se odziva vozilo.
Vozil sem ?e vse sorte avte, med drugim s Saxojem letnik 2000, ampak meni osebno je bila vo?nja bistveno bolj v?e?, ali pa Clio 2.serije, to mi je proti tastarmu Yarisu popolnoma druga pesem, da kak?nega Pola, P206 ali Ibize niti ne omenjam.
Kaj pa ostali, garant gojite do kak?nega avta malo ve?jo zamero kot do ostalih?
Dans bo pa zelo zanimivo, osebno ve? mo?nosti pripisujem Nem?iji, ?eprav bi pa raj?i videl Brazilce v finalu. Za ju3 pa sta mi obe ekipi okej, ampak najraje bi videl Nizozemce, ne le v finalu ampak tudi ko zmagovalce tega SP-ja.
In potem se sopotniki iz mene nor?ujejo, ko imam navado vedno zategnit ?e ro?no zavoro, v hribih pa ?e je ve?ji klanec, pod kolo ?e kamen zakajlam in navijem kolo proti hribu, da je ?im bolj blokiran za zdrs;
Bom zaenkrat modro tiho. Grem pa jutri vgradit LPG na SIGAS za moj okus v najlep?i Mazdi 6 1. serije, obenem pa ?e bom ?e tam dol, se grem ?e za par urc kopat v Terme ?ate?.
Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dr?im pesti za tvoj scenarij in upam, da se ne ponovi izid finala iz Italije leta 90.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani