Skoči na vsebino
Nogomet SP 2014
Napisano

pred prvenstvom stavil 10? na Gav?e....sem eno tekmo od zelo dobrih 100 ojro. Go Messi!!!

Dr?im pesti za tvoj scenarij in upam, da se ne ponovi izid finala iz Italije leta 90.  :closedeyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Do vceraj so tudi govorili, da so Brazilci nepremagljivi :) ...

Jah no, kaj pa vem, ko sem gledal tekmo s ?ilenci, pa ko so igrali oba podalj?ka in kasneje 11-metrovke, so bili njihovi zvezdniki videti precej negotovi vase in je njihovo napredovanje dejansko viselo na nitki do zadnjega strela.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Jzt upam da Nizozemska, in danes in na naslednji tekmi  :hudicek:

ENAKO! Naj jim letos uspe tisto, kar se jim je le za las izmaknilo pred 4-imi leti.   :danzoman:

Ampak proti tako mo?nim Nemcem bo te?ko, zelo te?ko.  :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

?e bi bilo tole dans finale, bi mi bili obe ekipi okej, tako pa bo ?al ena izpadla in prvaki bodo potem Nemci.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

Mazda?i, kater avto vas je med vo?njo najbolj razo?aral, pa recimo ?e govorimo o avtih iz zadnjih 20-ih let, ne o kak?nih starodobnikih?

Osebno se slab?e kot v Toyoti Yaris (letnik okrog 2000 ali nekaj ?ez), se ne spomnim kdaj bi se v kak?nem avtu po?util. Prov TOTALNA groza, tisti ?tevec ?isto na drugem mestu kjer bi si ga ?elel, armaturka oblikovana za bruhat (moje osebno mnenje), sedenje visoko, ne ?uti? kako se odziva vozilo.

Vozil sem ?e vse sorte avte, med drugim s Saxojem letnik 2000, ampak meni osebno je bila vo?nja bistveno bolj v?e?, ali pa Clio 2.serije, to mi je proti tastarmu Yarisu popolnoma druga pesem, da kak?nega Pola, P206 ali Ibize niti ne omenjam.  :rozico:

Kaj pa ostali, garant gojite do kak?nega avta malo ve?jo zamero kot do ostalih?  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Res je dilema, ampak ?e najslab?a se mi zdi opcija, da ne gre? volit in se po tej logiki kasneje tudi nima? pravice prito?evat.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Dans bo pa zelo zanimivo, osebno ve? mo?nosti pripisujem Nem?iji, ?eprav bi pa raj?i videl Brazilce v finalu. Za ju3 pa sta mi obe ekipi okej, ampak najraje bi videl Nizozemce, ne le v finalu ampak tudi ko zmagovalce tega SP-ja.  :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pre?ivu dopoldan na lokalnem bazenu, otrok pa totalni mali zmaj in se kar sama spu??a po toboganih, kot dale? najmanj?a.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evita danes s poganjal?ka pre?altala direkt na taprav bicikl brez stranskih kole??kov in po prvem dnevu se ?e konkretno pelje.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj ja kar med delovnim ?asom...he he saj nima? ?efa da te kontrolira..lp ale?

V mojem primeru potem ?ef 15-ga v mesecu vpra?a kako bomo prispevke pokrili za pretekli mesec in verjemi, da ni lu?tno.  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj pol pa gre? kaj pojest v gostilno LES je tam blizu.imajo dobro hrano..lp ale?

Mogo?e pa res, ja to pa kar med slu?benim ?asom po mo?nosti.  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

si se kej zmenu? :D

Bom zaenkrat modro tiho. Grem pa jutri vgradit LPG na SIGAS za moj okus v najlep?i Mazdi 6 1. serije, obenem pa ?e bom ?e tam dol, se grem ?e za par urc kopat v Terme ?ate?.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako Zmaj, jzt pa ?e la?ji zaspim ?e je tko :)

Ponavad bi se strinju, ampak ?e pa preblizu tebe "o?e?i" in se to ?e naprej dogaja pol pa ni preve? fajn ob?utek.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, se strinjam.  :hohoho:

Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.