Eh, zame?al sem. Versys naj bi imel isto ma?ino kot ER-6, samo za 10KM ?vohnej?o mo?. Sicer pa Comet baje ni imel SV-jevega agregata. Vsaj kolikor sem zasledil na netu:
"The engine is nigh on identical to the SVs. It isn't a suzuki engine but made in Japan by ex-suzuki engineers!"
Kak se je sicer peljal Comet? Ker je sorazmerno poceni...
Oem kopija je bil motor ja.
Ravno zato sem ga nabavil kot prvo motor, odlicen motor za ta denar, ampak ker sem zacel pri 30h je bila pot do morja ze muka....
To je za cesto, jaz sem bolj enduro tip
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo **
**spet sem preve? Slavoja ?i?ka poslu?al
To so zgolj tvoje teorije zarOte
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo ?e iz prve roke - Suzuki swift 1.3 92KM, ima 5 vrat, avtomatsko klimo, pije 5,5-6, gretje zicov, lite feltne, ABS, mp3, BC, keyless go, peljemo se 4je s prtljago, zgleda hudo....
Nov je bil 9500? pred 3mi leti....ker so zelo dobri jih je te?ko najti na avto netu
V treh letih stro?ek 0? razen za olje in filtre, ravnokar v tretjem letu pa olje, filtri vsi tudi kabinski, prve plo??ice bremz 50?
3,75m zelo prostorna 4 - dru?inska ?katlica enakovredna velikim imenom
vceri se je rezerva prizgala pri ca. 90km remaining, tankal pa sem pri 35km remaining, note je slo okol 62litrov...
ne vem pa kok kilometrov sem naredu, ker nisem resetiral (od petka do pon. sem tankal 3x pa sem se zgubu v resetiranju )
jaz sem ?e naredil 110km z lu?ko in jutri je prva pumpa direkt z letali??a na avtocesti ?ez 25km - ampak se ne bojim, ker bom tankal pri 1000km ob porabi 6.....prehitro se pri?ge sigurno
?e ma? rad odprt telefon z navigacijo, igricvami - slikami potem definitivno android. Kaj bi dal da grem nazaj iz iPhona na robota, a sem se odlo?il da ne bom handlav skoz telefonov, pa ?e mazda ma priklju?ek da mi ga polni in musko rola...
Moje izku?nje
HTC - izredno hiter telefon, zelo dober ekran, robustno ohi?je - baterija za en falus, komajda komajda je dan zdr?al, nabavil sem si fat battery....ni ?lo druga?e
Sony Xperia Ray - tako kot zgoraj, le da je baterija presenetljivo vzdr?ala 2-3 dni, izjemno lepe slike. Edini minus mi je bila velikost...pisat na mali TS tipkovnici je bila muka
?e bi ?el nazaj na robota, bi spet razmi?ljal o ne?em takem - malo starej?i model zato cenovno dostopen, a ve? kot dober
Odvisno od kraja men dela super, tudi sedaj na ishitu cel ?as poslu?am Oe3 radijo in hrva?ki narodni radio v avtu tudi pri 130 nq uro - brez prekinitev.
back to topic - lahko ti ?enkam tegale - je ?e nekaj ?asa v predalu SGH-L760
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ravno zato sem ga nabavil kot prvo motor, odlicen motor za ta denar, ampak ker sem zacel pri 30h je bila pot do morja ze muka....
To je za cesto, jaz sem bolj enduro tip
Povezava za deljenje
Deli na druge strani