Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Eh, zame?al sem. Versys naj bi imel isto ma?ino kot ER-6, samo za 10KM ?vohnej?o mo?. Sicer pa Comet baje ni imel SV-jevega agregata. Vsaj kolikor sem zasledil na netu:

"The engine is nigh on identical to the SVs. It isn't a suzuki engine but made in Japan by ex-suzuki engineers!"

Kak se je sicer peljal Comet? Ker je sorazmerno poceni... B)

Oem kopija je bil motor ja.

Ravno zato sem ga nabavil kot prvo motor, odlicen motor za ta denar, ampak ker sem zacel pri 30h je bila pot do morja ze muka....

To je za cesto, jaz sem bolj enduro tip

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ce bi ajshit podpiral priponke tuki gor, bi vam privoscil kako sliko...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo :hudicek: **

**spet sem preve? Slavoja ?i?ka poslu?al

To so zgolj tvoje teorije zarOte

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Danes 29c jaz pa z zimskimi podlogami....

Trenutno v 'koreninskemu' Como, zakon ceste in predvsem PRAZNI prelazi

Aja moj stroj je avatarju .....suzuki DL 650 v-strom DL650 A - z neverjetnim dometom 520km (4L/100 km) tudi nad 2000m nadmorske...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Si dodal kak nov disk pogon lately? Vkljucno z usb devajsami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vreme zakon tukaj - sonce. Po vcerajsnjih 270km passo, passo, passo danes 360 km 5 x passo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Imeni ekip sta me prepricali, da sem raje film gledu na cajpedu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Danes planiran odhod v Dolomite...... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

zato se gleda moto GP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Haha, sej to sem takoj pomislu, celo sem se bal, da mi kdo ?rnozmajko razturi, v fazi ko je bil zelo osovra?en in so ga vsi pljuvali! :aaaaa:<_<

P.S. - ?koda ko tule ?e nima nalepke MAZDA KLUB; bi bili dele?ni malo ve?je prepoznavnosti. :hudicek:

?MAJ baje so te nasadili? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Evo ?e iz prve roke - Suzuki swift 1.3 92KM, ima 5 vrat, avtomatsko klimo, pije 5,5-6, gretje zicov, lite feltne, ABS, mp3, BC, keyless go, peljemo se 4je s prtljago, zgleda hudo....

Nov je bil 9500? pred 3mi leti....ker so zelo dobri jih je te?ko najti na avto netu

V treh letih stro?ek 0? razen za olje in filtre, ravnokar v tretjem letu pa olje, filtri vsi tudi kabinski, prve plo??ice bremz 50? :hohoho:

3,75m zelo prostorna 4 - dru?inska ?katlica enakovredna velikim imenom

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5999710&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5950200&show=1

pa ?e japonc je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vceri se je rezerva prizgala pri ca. 90km remaining, tankal pa sem pri 35km remaining, note je slo okol 62litrov...

ne vem pa kok kilometrov sem naredu, ker nisem resetiral (od petka do pon. sem tankal 3x pa sem se zgubu v resetiranju :) )

jaz sem ?e naredil 110km z lu?ko in jutri je prva pumpa direkt z letali??a na avtocesti ?ez 25km - ampak se ne bojim, ker bom tankal pri 1000km ob porabi 6.....prehitro se pri?ge sigurno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pri men pa je super precizen (prejsnja 6-ka pa poraz), rezerva se prizge, ko imam notr manj kot 10l (ene 5-7)

Torej se ti pri?ge okoli 1000km, meni se ?e pri 850km pri porabi na BCju 6.0 ki ne la?e.... :ne vem:

?e dva jamranja:

Verona, situacije BEFORE:

levi pas Nissan Micra, za njo blendajo?a Dacia Duster

srednji pas - jaz

desni pas - 2 ?leparja

AFTER:

Levi pas Nissan Micra

srednji pas -levi del Dacia duster, jaz, ?lepar 1 - desni del

desni pas - ?lepar 2

nekaj v tem stilu

V petek bo treba pa spet h kiropraktiku, cars, planes.... <_< , da bom loh su na motor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Seat Ibiza kara an ali skoda fabia combi Tdi - ali KIA ceed ki bo se 3 leta v garamciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Litva (pristej eno uro)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tud Mazde lahko fa?ejo nadvse sposobne voznice. :jupiii:

jao, bla je ?e zunaj, pa je pri vra?anju naredila katastrofo..............

?e en EPIC woman fail - Budimpe?ta, zaprta cesta, treba bo obrniti res velik avto nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

js se morm pa kr pohvalt, kok mi je mojster ajvar zmajsko u?meku profil, hkrati pa me ?e proglasil za d(i)rka?a :ninja:

Madona jaz vam ne sledim ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=1fvlDDeQFUs

Sam kako ga je ujel z DRSjem, tik pred koncem ga je Senna zaprl v levo in sam pozaugal ga je :D

Na tujih medijih pa pi?ejo, da kako je mo?no da je imel Senna spredaj mehke zadaj pa trde gume....

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ma? rad odprt telefon z navigacijo, igricvami - slikami potem definitivno android. Kaj bi dal da grem nazaj iz iPhona na robota, a sem se odlo?il da ne bom handlav skoz telefonov, pa ?e mazda ma priklju?ek da mi ga polni in musko rola...

Moje izku?nje

HTC - izredno hiter telefon, zelo dober ekran, robustno ohi?je - baterija za en falus, komajda komajda je dan zdr?al, nabavil sem si fat battery....ni ?lo druga?e

Sony Xperia Ray - tako kot zgoraj, le da je baterija presenetljivo vzdr?ala 2-3 dni, izjemno lepe slike. Edini minus mi je bila velikost...pisat na mali TS tipkovnici je bila muka

?e bi ?el nazaj na robota, bi spet razmi?ljal o ne?em takem - malo starej?i model zato cenovno dostopen, a ve? kot dober

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/...d=1623&pu=0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

A si regres dubu, da menja? celoten AV sortima :D

?ala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odvisno od kraja men dela super, tudi sedaj na ishitu cel ?as poslu?am Oe3 radijo in hrva?ki narodni radio v avtu tudi pri 130 nq uro - brez prekinitev.

back to topic - lahko ti ?enkam tegale - je ?e nekaj ?asa v predalu SGH-L760

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/...ti.aspx?aid=897

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.