Men je pa danes precej morala padla, ko sem videl promocijski letak za svojo dejavnost, na tleh, pa raztrgan na vsaj 100 drobcenih ko??kov. O?itno se je nekdo res s strastjo lotil trganja. Mah, ko bi vsaj ljudje energijo vlagali v kaj pozitivnega.
Dans se nam je kot ?lan MK pridru?il izjemno energi?en in posre?en poba (na forumu; Fizda), ki bo tudi aktivno sodeloval pri na?em avtoshowu v Kamni?ki Bistrici. Vsa ?ast taki mladini!
P.S. Ajvar bo sicer rekel, pa dejte ?e zamenjat tole Makedonsko zastavo.
No, pa se je za?el ta cirkus okrog ?oge in 22 mojstrov, ki te?ejo za njo. Trenutno doma?ini izgubljajo proti na?im ju?nim sosedom, kar zna bit ?e zelo zanimivo, ?e ?e uvodno tekmo izgubijo na doma?i zelenici.
Jaz bi si pa z veseljem ogledal kak?no dirko iz sredine in konca 80-ih, kjer so se ruvali; Lauda, Prost, Piquet, Mansell in Senna. Takrat je bilo pravo dirkanje, zdaj pa vse skupaj ?e deluje kot neka ekolo?ka dirka, ne pa kraljica moto?porta.
Zgodilo se je konkretno presene?enje in prvi? v 2014 ni zmagal Mercedes, no sicer pa je kripa ?e 2. letos krepnila Hamiltonu, mogo?e bo tudi Rosberg kmalu na vrsti za defekt.
Dans se peljem iz Podgorja proti Vodicam in me na kri?i??u izsili neka Octavia, pa ?e ?elim rahlo po?ugati vozniku, v tistem pa vidim enega ?isto majhnega mo?i?ka za volanom, ki mi nekaj gestikulira, v smislu da je zmeden in se opravi?uje. Bil je noter majhen Kitajec, ?isto drobcen mo?i?ek, da je komaj videl iz avta (podoben kot japanska buba v risanki). No niti malo se nisem jezil nanj, le prijazno sem se mu nasmehnil, na nek na?in mi je dejansko polep?al dan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta butasti de? o?itno ?e nima zadost za danes in spet za?enja padat nadloga nadle?na.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani