Skoči na vsebino
Nogomet SP 2014
Napisano

?panci odhajajo domov, me prav zanima kdo se bo ?e opekel od "tavelikih". Brazilci me doslej niso preve? navdu?ili. 

Kaj pa ostali, kaj spremljate?  :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspe?no pla?al prispevke za s.p. preko e-banke in sem ?ist navdu?en, ker nisem ravno ljubitelj elektronskih zadev in je tole ?e kar lep podvig zame.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa danes precej morala padla, ko sem videl promocijski letak za svojo dejavnost, na tleh, pa raztrgan na vsaj 100 drobcenih ko??kov. O?itno se je nekdo res s strastjo lotil trganja. Mah, ko bi vsaj ljudje energijo vlagali v kaj pozitivnega. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se nam je kot ?lan MK pridru?il izjemno energi?en in posre?en poba (na forumu; Fizda), ki bo tudi aktivno sodeloval pri na?em avtoshowu v Kamni?ki Bistrici. Vsa ?ast taki mladini!  :rispekt:

P.S. Ajvar bo sicer rekel, pa dejte ?e zamenjat tole Makedonsko zastavo.  :P  :D  :hohoho:

post-185-0-61169900-1402767276_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

No, pa se je za?el ta cirkus okrog ?oge in 22 mojstrov, ki te?ejo za njo. Trenutno doma?ini izgubljajo proti na?im ju?nim sosedom, kar zna bit ?e zelo zanimivo, ?e ?e uvodno tekmo izgubijo na doma?i zelenici.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz bi si pa z veseljem ogledal kak?no dirko iz sredine in konca 80-ih, kjer so se ruvali; Lauda, Prost, Piquet, Mansell in Senna. Takrat je bilo pravo dirkanje, zdaj pa vse skupaj ?e deluje kot neka ekolo?ka dirka, ne pa kraljica moto?porta.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zgodilo se je konkretno presene?enje in prvi? v 2014 ni zmagal Mercedes, no sicer pa je kripa ?e 2. letos krepnila Hamiltonu, mogo?e bo tudi Rosberg kmalu na vrsti za defekt.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da sem danes Saxoja spet tankal in mi je pri moji vo?nji pil povpre?no 4,95 litra na 100 prevo?enih km.  :rispekt: 

Uf, mogo?e mi je mal?ek ?al le to, da nisem sprobal XFT preparata, ker bi bila poraba ?e vsaj 0,5L ni?ja.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eh Boss, ve? kak?en okostnjak sem jaz pri 90kg, ajej  :glare:

Sicer pa veliko pe?a?im, kvihtam, vozim bicikl, itd., tako da bi te?ko rekel da sem ravno v slabi fizi?ni kondiciji.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nisem si obetal, da ?lovek pri 35-ih lahko ?e kaj zraste.  :aaaaa:

Danes so me na medicini dela in ?porta izmerili in stehtali, kar v ?tevilkah pomeni 189cm in 113kg.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ali pa ?e je tik pred prepadom, naj ne naredi VELIKEGA koraka naprej.  :hohoho:

Danes je ?e popolnoma drug nivo morale in to je to!  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pesimist pravi: "Slab?e ?e ne more biti."

Optimist pravi: "O, pa je lahko..."

Kam torej spada??

Obojega po malo in ob razli?nih prilo?nostih, se pa dr?im pravila, da se ne sme? samemu sebi smilit in pa vedno dr?ati glavo gor, ne glede na vse.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men pa je ?lo v?eraj skoraj vse narobe, no danes se je glede na v?eraj situacija rahlo poslab?ala.  :hohoho:

Se ne sekiram preve?, ker bo ju3 ?e bistveno bolje in bom spet dobre volje.  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dans se peljem iz Podgorja proti Vodicam in me na kri?i??u izsili neka Octavia, pa ?e ?elim rahlo po?ugati vozniku, v tistem pa vidim enega ?isto majhnega mo?i?ka za volanom, ki mi nekaj gestikulira, v smislu da je zmeden in se opravi?uje. Bil je noter majhen Kitajec, ?isto drobcen mo?i?ek, da je komaj videl iz avta (podoben kot japanska buba v risanki). No niti malo se nisem jezil nanj, le prijazno sem se mu nasmehnil, na nek na?in mi je dejansko polep?al dan.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.