Eko,po tednu "dogodiv??in" po snegu in sne?nih mete?ih(in ob?asnem smu?anju) sem se varno vrnil domov.
Ne morem prehvalit moje mazdice,ki je v vseh pogledih in v vseh temperaturah (v?asih prav polarnih)
z odliko opravila svoje naloge.
Najlep?e mi je bilo pri srcu,ko je pri polarnem - (krepkoooo pod nulo) mrazu, sosed v starej?em pasatu neuspe?no pri?igal svojo dizelco,na drugi strani audi-tudi ?iv?no verglal in preklinjal in se trenutek ?kodo?eljno nasmehnil,ko sem stopil v avto.Avti so bili vklenjeni v led,seveda.
Lepo obrnem klu? in v?ge iz prve in lepo zagode-sprva res bolj kot traktor,nato lepo umirjeno.Ko pa je webasto za?el kmalu odtajati led na ?ipah,je bil pa vi?ek nesramnosti.Je takoj stopil do mojega avta ta
pasatovec in hotel vedeti,kaj imam to noter.Povedal sem mu,da webasto in je ?e malo pogledal po avtu.
Mislim,da je bil kar zapaljen nad avtom.Audijevec je samo od dale? opazoval in bil ?e vedno u?aljen.
V glavnem za sneg je mazda res zakon,nikjer nisem ostal-se ve,zimske gume so zakon.
Mogo?e je pomagalo tudi to,da sem usul v rezervoar neko ?udo proti zmrzovanju nafte.In sproti kao ?e ?isti ?obe.
ja ma prau kao jz z letnimi sem ?el u lopar brez problema, pa ?eprav je blo neki malega po cesti, zdej pa itak finita fe?ta, sm mislu da mi nebo treba it delat jutri, ma.. :/
Sej to z zimskimi je bolj tako za smeh.Sem pa videl par trkov po Kopru-verjetno zaradi neprimerne "obutve"??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v mojem primeru sta dva tudi natikala verge na bmw-je kljub zimskim gumam gor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani