Skoči na vsebino
piknik plac
Napisano

Vogu center v Besnici nad Kranjem. Smo bili Mazda?i ?e ve?krat tam, no piknik smo imeli samo enkrat, ve?krat pa dvorano.  :)

Drugi tak?en pa je na Jeprci, tam ko je tako kot eno po?ivali??e in nekdanje gostilna, tik ob cesti, par km preden iz KR do Medvod pride?, na desni strani. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Napeta dirka, na koncu sicer 99-ka pora?en in ni kaj drugega kot ?estitati MM93.

Sem bil pa popolnoma zgro?en nad prenosom na A-kanalu, ker toliko kot je pa reklam in to v klju?nih trenutkih dirke, ?e najve? o tem pove komentar, ki sem ga malo prej prebral na 24ur.com in se glasi v tem stilu; "Nehajte zavajati svoje gledalce, da boste predvajali prenos MOTO dirk, raje po?teno napi?ite, da bodo gledali oglase, vmes pa bo za nekaj trenutkov izjemoma tudi kak?en del?ek dirke!"  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kako nek. Cisto enostavno - privatiziras zavod za zaposlovanje

To?no to, v tem primeru lahko ambicije pove?ajo na cca. 130.000 novo zaposlenih. Lahko pa, da je mela v mislih legalizacijo dolo?enih podro?ij, npr. kak?nih polj??in, alla Amsterdam, pa potem na tem graditi svojo uspe?nost.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Alenka Bratu?ek v svojem programu obljublja 60.000 novih delovnih mest, ampak mi ni jasno odkod ji tak?na ?tevilka in osnova zanjo?  :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dostava kamerce
Napisano

Me je pa nekdo "navi?al" na idejo, da bi se takole dalo lepo elegantno tudi kak?ne bele pra?ke...

Persil, Ariel, Dash, Ava ali kak?nega petega?  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Forumovci, fajn odpo?ijte in LAHKO NO?!  :rozico:

Pri tem pa?e ena lepa in umirjena pesem od Cindy Lauper;

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se trudim bit zadovoljen in se veselit ?e malenkosti, danes sem npr. Saxoju privo??il novo stre?no anteno, pa mi sedaj tudi po raznih zaselkih lovi moj najljub?i radio - SALOMON.  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Upam, da spremljate dana?njo tekmo oz. Madridski finale v Lizboni, ker tole ni napeto ampak na?esto.  :aaaaa:  :aaaaa:  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Jaz pa imam s h?erko tak dogovor, da zaradi mene lahko tudi ob nedeljah 7.00 vstane, ampak v tem primeru ji na?timam zajtrk, pri?gem ?iv?av, jaz pa grem ?e zadremat za urco ali dve. ?isto enostaven dogovor z malim pametnim otrokom.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko ti en lokalni zmikavt naredi totalno neprijetno situacijo.  :ninja:

Takole je bilo; dans grem na Polzeli na en super kebab, pa ?e takoj ko pridem noter se?tejem 3? in jih odlo?im na pult, pa naro?im me?an kebab, potem pa grem roke umit, da ne bom ve? pacal kovancev po rokah in lepo kulturno jedel.  :glare:

Ok, kebab super kot ponavadi, koli?insko je toliko kot da naenkrat poje? kosilo in ve?erjo.  :rispekt:

Zapletlo se je pa pri pla?ilu, saj sem jaz mislil, da je kebab mojster takoj vzel kovance in je zadeva ?e zdavnaj pla?ana, on pa tega denarja ni vzel, pa? pa se ga je "poslu?il" kot ka?e nek cca. 50-letnik, ki je v vmesnem ?asu pri?el na sladoled.

Pizdumast, ko bi se temu stri?ku vsaj tist sladoled 20-krat zaletel v gobcu in pa ?e naj ga po vampu zvija cel teden. LOPOV ZAHOJEN!  :policaj:

Situacija je bila skrajno neprijetna, saj jaz na koncu kebab majstru re?em: "No saj pla?ano je pa itak ?e, pa lep pozdrav!", me glede kot teli?ka; "Kako to mislite pla?ano je ?e?"  :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Polpismeni novinarji, jao. Tole je sosednja vas od moje oz. med mojo in Kamnikom vmes in se vsekakor ne imenujejo Nevalje (mogo?e komu kaj ne valja u glavi, ki je pisal ta ?lanek). V tem kraju so sicer na?li okostje mamuta in imajo ?ez reko Nevljico tudi Mamutov most, se pravi ni samo vas s 100 hi?ami;

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-nevaljah-med-podiranjem-hise-zasulo-tri-delavce-resevanje-je-v-teku.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mene je pa Simon Pelko proglasil za uradnega promotorja Avto Pelko d.o.o. in trenutno skupaj sestavljava cenik njegovih storitev, pa ga imam namen tudi objavit, kasneje pa ?e odpreti temo na forumu, kjer boste imeli mo?nost ob neki (avtomobilski) te?avi vpra?ati dr. Pelka za nasvet.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.