Skoči na vsebino
Gripa
Napisano

mislim, da smo ?e vsi eni majmuni, k nas fopajo s temi opi?jimi forami :jezicek:

Samo res no,so ?li ?e tako dale?,da je vse skupaj sme?no.Jaz v glavnem ne verjamem nobenemu ni? ve?-

ne okoljevarstvenikom,ne politikom,ne zdravnikom,ne duhovnikom,ne glasbenikom,ne ?portnikom...

Se bodo morali vsi zelo popraviti in za?eti druga?e,da jim bom prisluhnil. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma za popizdit :angry:

v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak...

Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban :(:(

Zato pa obstajajo roke in ro?ne avtopralnice.Moja mazdiva ni ?e vidla krta?-?kodi sijaju laka.In ostalemu... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Haha ampak to je pa smeh sej je to ni?ji procent kot pri sezonski gripi, ki recimo vsako leto pokosi cca 40.000 ameri?anov.

Me zanima kako se bo imenovala naslednja epidemija gripe? Idiot flu? Fools flu?

Ha,ha,po mojem je ta gripa nastala na njihovem zelniku (ami) in jim ni preve? uspela,kot se zdi.

Res se bodo morali kaj bolj hudeha zmislit,ker folk jim itak ve? ni? ne vejame.

Zdej je pri?lo ?e priznanje o vremenski nemo?i ljudi (pla?ujmo davek na glupost-izpusti in take neumnosti).

Kaj bo jutri?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo ?akam,da bo za?el ta na? vrli minister:"ja pa por.a mado.a a me bo kdo v tej dr?avi sploh ?e ubogal in odhitel hitro se cepit,ker za koga vraga pa smo nabavili 700.000 enot cepiva? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

zan? na pumpi kolega tankal :D haha :P sem mogo slikat prizor iz nove serije A Je To..

EDIT: ?e kdo ugane v kakem avtu sem sedo svaka mu ?ast! ma 20.12. pija?o v dobrem :D

V kombiju za dostavo pizz. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

ej... zameru al ne... samo tole pa v povezavi s tistim linkom res ne more? kar tako povezat ?

tele gume so tebi kar precej v glavo stopile... tole je bila kar Lojzevska izjava !

:hohoho: nekaj resnice je na tem...ni pa vedno vse v gumah...tudi v glavah voznikov ni marsikaj pospravljeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Z angle?i garant pu?nemo, medtem ko ostalim dvem bi lohk pariral, pomoje! :ne vem: :P

Ni re?eno,ni re?eno.Koliko je bilo zadnjo tekmo z angle?i in kak?en gol so dali? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponovno vspostavitev utripajo?e zelene
Napisano

Sam po moje je ravno od?tevalnik tisti, ki ?e bolj negira ravno dejstvo, da naj bi ukinitev utripajo?e zelene zmanj?ala ?tevilo tistih, ki takrat pritisnejo na gas, da bi pravo?asno prevozili kri?i??e.

Na od?tevalniku vidi? (?e ima? normalen vid) ?e bistveno prej kolk sekund ti je ?e ostalo in ima? precej ve?je okno mo?nosti kdaj stisne? gas in posku?a? "ujeti" kri?i??e.

Ne vem no ampak ravno od?tevalnik negira ?isto vse prednosti, ki naj bi jih prineslo ukinitev utripajo?e zelene. Samo zdej, da se ne bo priznalo napake bomo pa? raje uvedli od?tevalnike, ki so precej dra?ji kot pa vrnitev sistema na stanje izpred leta 2005.

Pri nas je res upadlo ?tevilo nesre? v samih kri?i??ih odkar nam je ?upan to (od?tevalnike) nabavil. :bravo:

Pa ?e tistih par,ki se zapopajo v koga so ponavadi tujci,ki ne gledajo prometa ampak v kak?no avtokarto.

Je pa res nerodno,?e ti kar preklopi iz zelene takoj v rde?o. :whatever:

Sej tudi vrnitev na prej?ne stanje baje,da bi stalo ogromno.Vsaj tako sem sli?al.

Najbolj?e (ne pa tudi najcenej?e, ampak sej za varnost ni problem denar,ne?) bi res bili od?tevaniki povsod.

?e bolj?a varianta pa so povsod kro?i??a.Pridite k nam pogledati,kako to vse lepo deluje. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Global Warming
Napisano

"Meja" se mi zdi za nas mnogo bolj pomembna kot globalno segrevanjne!!! :angry:

O,?e veliko pomembnej?ih stvari je pri nas kot to dvoje,bodi prepri?an.Ti dve temi sta le "maskiranje"

za sprejemanje na tiho drugih zakonov,ko so o?i "publike" uprte v te kao pomembne teme za na?e"kao"pre?ivetje. :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj dobil nazaj mazdico-?e lep?o kot je bila. :danzoman:

Sem pa zaj..l ?pricanje ?ip.Vrtel sem toliko ?asa tiste ?price,da sem vse zama?il,celo uni?il sem tiste plastike,

ki imajo gor luknjice za ?pricat vodo. :(

Nove so verjetno spet eno uko iz glave. :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Global Warming
Napisano

do neke mere sicer odobrava populizem, ampak, tele bedarije pa presegajo vse meje...

saj smo se kot pokavci v O? ?e u?ili o ledenih dobah, o spremembah v strukturi povr?ine zemlje...

dale? pred tem, ko se ramapiteki ?e niso z Mazdami pa Fauveji pa Bemeveji vozili...

Zemlja ima svoj ciklus in PIKA!

Komu to ni jasno, pa je naredil O?, je ?alostno da sonce sveti po njem, zato pa smo ovce, ki nas samo porivajo skozi ?ivljenje :P

Qwerty: saj vem, da si verjetno ves prevzet od populisti?nega filma, s katerim je Al Gore al pa dole, zaslu?il masne denarce, da je tebi pripovedoval izmi?ljeno zgodbico, podkrepljeno z nekaj znanstvenimi argumenti, ki jih ni izumil ?lovek :) ampak, predlagam pa vseeno, da proba? videti "The big picture"

aja... pa ne da bi kdo mislil, da sem proti var?evanju ali proti zmanj?anju izpustov, itd... ampak NE ZA VSAKO CENO, ?e posebej ne, ?e gre iz ?epa davkopla?evalca, ki ima 450 EUR pla?e ;)

mljuh... danes je nedelja, skrivaj se ka?e sonce, izkoristite dan za kaj koristnega, pripravite svojim dragim presene?enje, skuhajte jim kosilo, u?ivajte z njimi ob kozarcu dobrega vina, pogovorite se o ?em drugem, kakor pa o temah, ki jih vidite po TV ;) in jutri boste teden za?eli bolj spro??eno !

:rispekt: tako lepo napisanega ?lanka pa ?e dolgo ne.

Jaz zadnje ?ase probam vse manj gledat razne okrogle mize in podoben BS,pa tudi pri poro?ilih

"cenzuriram" neumnosti tipo nova gripa,piranski zaliv in podobne neumnosti.

Mislim,da ima folk po?asi poln kufer tega nabijanja neumnosti in senzacionalnosti,ki to ni.

Prav ima? KALLman.Danes grem ven,ker se ka?e nekaj lep?e vreme in bom z otroci pobiral

kakije.In bomo vsi u?ivali. ;)

Mimogrede,ko smo ?e pri teh ledenikih.A bo letos kej zime za smu?anje in to? :aaaaa:

Jaz imam rezervirano pa nekam slabo ka?e. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Zame pa je bil zakon ABC in bo verjetno tudi ostal najbolj?i -pla?a? kolikor prevozi?.Kdor se ni vozil po avtocestah ni pla?al ni? ostali pa-kakor kdo.Vse ostalo je nepravi?no in drago.

Sicer pa ni vrag,da si ne bo kdo pri nas izmisil na?ina,da bo satelitski na?in pretental.

Vedno je bilo tako in vedno bo. :P:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Najve?ji prirastek tranzita imamo v vsej Evropi, a ne pti? ?erjev in ne zdele poVla?i? nimata tolk jajc, da bi tovorni tranzitni promet po?teno zakasirali pa ne bi blo nobene panike z manjkom denarja.

Vse povsod v tujini lupijo kamionarje sam pri nas jih uj?kamo pol se pa pol romunije in ukrajine ter mad?arske in rusije tuki ?ez voz. ?e poljaki in slovaki so stuhtali, da je ?ez Slo najceneje.

Na?i kamionarji so pa tud ena banda imbecilov, ker razmi?ljajo natanko in samo za tisti trenutek. Za vsak drek grozijo, da bodo na cesto ?li, ?e? da jim visoke cestnine slab?ajo konkuren?nost - konkuren?nost? Pa so res tolk fuknjeni al kaj? Pa sej se cestnina podra?i za VSE kamionarje in ne samo za nekatere se prav, da na konkuren?nost sploh ne more vplivat... ampak ta banda zahojencev zagrozi z blokado vseh cest, muskontar poVla?i? pa tenko zapiska in zajoka ter jim ugodi v vsem... sej itak ma asa v rokavu, da bo udaril po osebnem nekomercialnem prometu.

Oh jej jej... pa tolk malo je treba pomislit in se stvari uredijo - ampak ne, pri nas za vsako stvar gledamo kolk bo kdo v ?epa stisnu. Sam po?as bo nekomu prekipelo in nekateri bodo z glavo v torbi (kot bi rekel Peterle) be?ali iz Slovenije.

Kaj sem vam govoril, preden je pri?el z "delom",da bo de?ek Vla?i? po?el eno neumnost za drugo.

In tukaj so rezultati.Sami ste jih volili-izvolte jih. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.