Skoči na vsebino
Golf (?port ne avto :) )
Napisano

?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nisem vseveden, tako da te?ko re?em kaj bo ?e v prihodnosti, se bom pa vsekakor trudil da bodo rezultati pozitivni in stranke vesele.  ;)

Danes pa pre?ivel fantasti?en popoldan v Mozirskem ga"Y"u.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes uspe?no izpeljal prvo cenitev vozila na ZT d.d. (stranka me je pooblastila, jaz pa peljal na cenitev in se malo pogajal s cenilcem, v prid stranke in priznanih stro?kov), zadeva v CELOTI uspela in priznano vse kar smo si ?eleli, ?e posebej velja izpostavit, da je bila stranka po?tena in so po?kodbe na vozilu dejansko nastale na parkiri??u.  ;)

Skratka, sem vam na voljo tudi za tak?ne zadeve in veste kje me najdete, z veseljem pomagam (prevzamem na lokaciji, opravim zadevo in dostavim nazaj na ?eleno lokacijo). TO JE TO!  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj dobil iz tiskarne prvih 1000 izvodov letaka (fotke so slab?e, letak dobro natisnjen).  :party0035:

Tisk mi je sponzoriral dr. za Mazde; Simon Pelko  :rispekt:  :cheers: 

?e bo kdo ?elel dobiti kak?en letak ali jih par razdeliti med svoje znance in prijatelje, mu bom hvale?en, lahko jih dobite ?e v soboto.

post-185-0-94581600-1399532601_thumb.jpg

post-185-0-83828000-1399532619_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

Jaz pa nimam ni? proti (normalnim) motoristom, me pa ?edalje bolj sicer motijo kolesarji "profesionalci", ker danes me je nek lokalni Armstrong precej konkretno izsilil in ?el v rde?o lu?, o?itno zato, da si ne zjebe "tempa", K.R.E.T.E.N.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Murijevemu avtobusu je po?ila guma. :P

Samo zdej je pa real ziher zmagal LP. Atletico pomoje nima ?ans.

Te?ko re?t, ker ?oga je okrogla, nogomet pa igra presene?enj, pri tem niti ne bi bilo veliko presene?enje ?e Atletico zavlada v Madridu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V finalu bosta meni dva najbolj antipati?na kluba Real in Chelsea. -_-

Me zanimam kak finale bo to, bunker vs bunker.

Se bojim, da bo v tem primeru Mourinhova ?eta zmagala LP. sramezljiv

Sicer pa, ?e primerjamo lanski Bayern ali pa leto?njega, je pa ogromna razlika, lanski je bil ena najbolj?ih ekip odkar spremljam ?ogobrc. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se pa obeta polomija Bayerna na njihovem doma?em terenu, kok sem vesel. :danzoman::danzoman::danzoman:

EDIT: No dana?njih 0:4 in skupaj kar 5 golov razlike, je pa vseeno malo prehuda. :hohoho::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdele spremljam LP, pa sem orng nervozen, kljub temu da je ta moment ?e 0 : 1 za mojeeeee. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se pa ?e bo. Zob ?asa ne pozna milosti :D

Zob ?asa bo na vse nas tako vplival, da bomo na koncu verjetno vsi BREZ zob. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mojster Majes na BTC Mazda servisu je res ma?ek, brez da se je zapeljal z avtom, je vedel kje ti?i moja "menjalni?ka" te?ava. :punk:

Vedno se bom trudil pohvaliti tistega, ki si to res zaslu?i in (ne spet pretirano) skritizirati tistega, ki zaslu?i grajo. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Izjemno zanimiva dirka, in spet trije ?panci na zmagovalnem odru, upam le, da Yamaha ujame Hondo v razvoju motorja. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O?itno res, ker zdaj ?e vse funkcionira kakor se zagre. :D

Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. Podobno sem do?ivel enkrat, ko sem ?e hodil na treninge borilnih zadev in mi je nek maher s tako silo udaril "low kick", da sem se v momentu od bole?in sesedel na tla. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, ?e poskusil, pa je isti klinac, pa ?e tudi trikrat pri?gal in ugasnil tole ropotuljo, pa ?e vedno vztraja te?ava. :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem kaj za vraga se dogaja z mojim Si.mobil-om? Ho?em poslat sms, pa mi kar naenkrat pi?e na ekran?ku Mobi?uka "neaktivna SIM" in imam pre?rtano slu?alko, v smislu da ne morem klicat in po?iljat sms-jev. Pa malo prej sem jih ?e lahko. :zvizga:

No preden kdo namigne, da mogo?e nisem pla?al polo?nice, vas potola?im, da sem v 5-letnem obdobju dela na Izvr?ilnem oddelku ugotovil, da je to predrag ?port, da bi se ?pilal na ta na?in in to torej ne bo razlog za navedeno neprijetnost. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.