?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.
Danes uspe?no izpeljal prvo cenitev vozila na ZT d.d. (stranka me je pooblastila, jaz pa peljal na cenitev in se malo pogajal s cenilcem, v prid stranke in priznanih stro?kov), zadeva v CELOTI uspela in priznano vse kar smo si ?eleli, ?e posebej velja izpostavit, da je bila stranka po?tena in so po?kodbe na vozilu dejansko nastale na parkiri??u.
Skratka, sem vam na voljo tudi za tak?ne zadeve in veste kje me najdete, z veseljem pomagam (prevzamem na lokaciji, opravim zadevo in dostavim nazaj na ?eleno lokacijo). TO JE TO!
Jaz pa nimam ni? proti (normalnim) motoristom, me pa ?edalje bolj sicer motijo kolesarji "profesionalci", ker danes me je nek lokalni Armstrong precej konkretno izsilil in ?el v rde?o lu?, o?itno zato, da si ne zjebe "tempa", K.R.E.T.E.N.
O?itno res, ker zdaj ?e vse funkcionira kakor se zagre.
Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. Podobno sem do?ivel enkrat, ko sem ?e hodil na treninge borilnih zadev in mi je nek maher s tako silo udaril "low kick", da sem se v momentu od bole?in sesedel na tla.
Ne vem kaj za vraga se dogaja z mojim Si.mobil-om? Ho?em poslat sms, pa mi kar naenkrat pi?e na ekran?ku Mobi?uka "neaktivna SIM" in imam pre?rtano slu?alko, v smislu da ne morem klicat in po?iljat sms-jev. Pa malo prej sem jih ?e lahko.
No preden kdo namigne, da mogo?e nisem pla?al polo?nice, vas potola?im, da sem v 5-letnem obdobju dela na Izvr?ilnem oddelku ugotovil, da je to predrag ?port, da bi se ?pilal na ta na?in in to torej ne bo razlog za navedeno neprijetnost.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neverjetno dober ob?utek, ko te nekdo posku?a osme?it, pa mu v znak hvale?nosti pritisne? LIKE!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani