Zelo zadovoljen z razpletom in pa ?estitke tamalmu za zmago.
@Jures, ne vem ?e si porajtov, ampak ?umaher je s postanka pri?el nazaj na progo ZA Hemijem, tko da ne bi o "pranju" Aja, sicer pa imata Nico in ?umaher isti avto, tako da to je najbolje relevantna primerjava, pomoje.
Lepo je bilo videt 3 "Mercedesove" dirka?e in g. Hauga na odru!
S postankom ve? ja....ki ga je ko?tal
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Here we go Button 3s hitrejsi od Rosberga, sedaj bodo gume odlocile zmagovalca
Schumacher res nima sre?e. Hitrost ima in odli?no dirka, ampak vedno se najde nekaj da ga sname iz dirke v nedeljo. Mercedes mora najti odgovor na prehitro obrabo Pirellijevih gum in potem bo pranje preostale konkurence do konca sezone.
Jures Ferrarija ?aka 10+ let temne dobe, zaradi slabe ekipe na splo?no. Alonso ob?asno malo zasveti, ampak realno gledano so zani?.
Jah Alonso se spet bori visoko .....rosberg ko pride iz boksov Button bosta verjetno skupaj.
Ha ha ha hamiltona pa pere Perez
Sej button je ze opral Rosberga zgleda....sem mislil da ima postanek vec....to je to hitrost nic ne pomaga. Button je res pameten voznik, hamiltona premaga z razumom
Garaza mclarna vrnila garazi mercedesa zmago ??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mehanik je spustil avto preden je drug zategnil prvo desno gumo.....
Ni se konec cakaj da mercka zamenja na trse gume, upam pa da vsaj Rosberg pride do konca. Joza s tem tvojim antisumi pranjem, pol je sumi hamija pral in ostale ne?
Totalno kontra primer je pa ferrari. Nimajo hitrosti zgledajo gnili ampak so toliko konstantni in zanesljivi da so vedno blizu steng. Vsaj Alonso......
Potrjuje se pa, da Vettel ni iz testa....zmagoval je avto ne on, najla?je je speljati s prvega mesta in zmagati, sedaj v 'dirki' se pa izgubi...bomo videli jutri.
?ist tko sem vpra?al, ker pr men mam ?e davno cagar in domet na ni?li pa mi uspe le dobrih 58litrov notri spravt. Enkrat sem se sicer pomatral in ene 10minut po?as dolival, pa sem res spravil na dobrih 61litrov sam to je postopek za mazohiste.
Jaz sem ?e dosegel 59,5L, ?lo bi ?e ve? a ko pride pumpa je pa? treba zaviti
Lani sem sicer prodal ve?je bremze ampak se mi je pa letos usralo in sem dobil dober komplet (?eljusti, diski, plo??ice) za sme?nih 80?. ?eljusti laufajo kot ?us, diski minimalni rob (jutri jih poravnajo), plo??ice ogromno mase. ?e neko no-name 5,1 zavorno imam na zalogi tako, da za v nedeljo za na Grobnik bi moglo biti kar OK.
EDIT: U pizdo naj gre vse skup, de? je napovedan!
V nedeljo bo ok
Na tak na?in se spodbuja avte na lizing, gnar pa doma v ?tunfu. In ?e si slu?ajno dobil tisti mesec ker pa? nisi vedel, na ra?un kredit za obnovo stanovanja in ga ima? na ra?unu, ti ga vrli CSD ?teje zraven in ti vi?a razred za vrtec. to da za ta denar pla?uje? kredo pa nikogar ne zanima, jasno.
Mah kradit kradit kradit in ?e enkrat kradit. ?e si po?ten nima? ni?.
Ammmmm oba avta na lizing so mi steli.....se vedno je v prometni lastnim-uporabnik. Brez skrbi 'they know'
Porka ma..na.Vzel sem si dopust ta teden z namenom , ker je ?e prej?nji ?etrtek pri?el iz usa paket na na?o carino, da bom ta teden eno stvar kon?al. In glej ga zlomka, izgleda kot da na?i vrli cariniki ?e ?tajkajo (no ne glih, ker ko ?trajkajo delajo kao po predpisih in vestno).Danes je sreda in ?e vedno si ogledujejo paket z par barvami in ne morejo in ne morejo se verjetno odlo?it, ali bi za?eli delati ali ne.
In potem naj bi podpiral javni sektor? ?e bi vsi tako hitro delali, bi lahko zaprli barake v par tednih.
Kaj mi pomaga hitra po?ta iz usa (po?ilka je pri?la v 4 dneh) do na?ih, ?e pa potem tam stoji en teden.
Hmmmm na Po?ti v Ljubljani, ?e pride? tja opravijo pregled expresno pred teboj - povpra?aj o tem, jaz vedno tako naredim in dobim paket tisti dan ko listek pride, samo tja je treba iti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf kje so te cajti, zdaj komajda fuzbal gledam, ne da bi zaspal prej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani