Sem pa danes videl eno najbolj bizarnih situacij, ki bi lahko bila tudi usodna. Na AC je kamionar preva?al krave, ki so imele riti obrnjene na levo stran kamiona in ravno, ko je en z osebnim prehiteval ta kamion se je krava usrala/uscala al pa kaj jez vem kaj je ven prletelo direkt na ?ipo od tega, ki je prehiteval. Tip se je tolk usra?u, da je zanihal proti ograji in nato na drugo stran skoraj v kamion.
Kamionar se valda ni ustavu, da bi se vsaj zmenil s tem tipom, da mu pla?a vsaj avtopralnico, ker k sre?i se je vse sre?no izteklo.
Sej je po eni strani resna zadeva samo pa res mora? imeti sre?o,da dobi? tako porcijo na avto.
Ta gre lahko ziher igrat loto,ker pravijo,da ?e se pti? usirje nate,bo? imel sre?o.Koliko sre?e je ?ele tukaj?
Jz pa sm glih zdele razmi?lju, kako bi zgleda, ?e bi biv?a YU imela prvenstvo v fuzbalu, to pa bi bilo napeto in nepredvidljivo, pa najve?ji smeh bi bil, ?e bi bli nakonc "smu?arji" prvi!
Predvidevam da bi blo po (realni) mo?i nekako tkole;
1. Srbija
2. BIH
3. HR ali SLO
5. Makedonija
6. Montenegro
Poglejte si ?e tale drim tim, ki bo ?al doma po?ival, matr kaka imena;
Pri vsej tej na?i evforiji je ?e posebej za?inilo rajanje prav to,da je ta "?uveni" njihov trener pobegnil po tekmi v mi?nico in njihovi "miljonarji" -igralci prav tako.Bedno njihovo pona?anje in prav ni? ?portno.
Prav zaradi takih kao "zvezdnikov" jaz ne gledam raznih euro-kupov.Tam je samo ke? v giru .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa bom popiz..il z takim vremenom.
?e je zima,naj bo mraz in burja in sneg.Ne pa ?e en mesec tukaj pri nas megla in de?.
Ho?em nazaj stare ?ase.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani