Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jaz pa u?ivam, ker je glih prav toplo za moje stare kosti :lol:

Jaz pa bom popiz..il z takim vremenom. :(

?e je zima,naj bo mraz in burja in sneg.Ne pa ?e en mesec tukaj pri nas megla in de?. :angry2:

Ho?em nazaj stare ?ase.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma vem... samo jaz sem hotel meti WiFi zraven...

saj itak to rabim tu pa tam, da kake slike pogledam pa kak?en movie...

Jaz pa gledam filme brez tega-ra?unalik-LCD Tv. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Generalijeva reklama
Napisano

Jest sem se tut zgrozila od reklami, ko sem jo prvi? vidla :( Ni se jim posre?il point...

Mi je pa najlep?a reklama tista od mercedesa z angel?ki. Kok sta face :D

Res,ta mali vse igra?e izpustijo iz rok,ko jo vidijo. :bravo:

Ta od generalija je pa res vija-to je anti reklama varne in normalne vo?nje. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ravnokar so pri dnevniku v temi promet razkrili,da je Evropska komisija za promet ugotovila,

da je v Sloveniji 60% cest smrtno nevarnih. ?zmeden?

Potem so ?e dodali,da bi bilo smotrno pri prometnih nesre?ah ugotavljati tudi krivdo cest.

Finalmente so pri?li do bistva (poleg alkohola seveda) nesre?.Da ne bodo ve? plavzali o neprimerni hitrosti. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

samomor :ne vem:

Sem pa danes videl eno najbolj bizarnih situacij, ki bi lahko bila tudi usodna. Na AC je kamionar preva?al krave, ki so imele riti obrnjene na levo stran kamiona in ravno, ko je en z osebnim prehiteval ta kamion se je krava usrala/uscala al pa kaj jez vem kaj je ven prletelo direkt na ?ipo od tega, ki je prehiteval. Tip se je tolk usra?u, da je zanihal proti ograji in nato na drugo stran skoraj v kamion.

Kamionar se valda ni ustavu, da bi se vsaj zmenil s tem tipom, da mu pla?a vsaj avtopralnico, ker k sre?i se je vse sre?no izteklo. :angry:

Sej je po eni strani resna zadeva samo pa res mora? imeti sre?o,da dobi? tako porcijo na avto. :whatever:

Ta gre lahko ziher igrat loto,ker pravijo,da ?e se pti? usirje nate,bo? imel sre?o.Koliko sre?e je ?ele tukaj? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jz pa sm glih zdele razmi?lju, kako bi zgleda, ?e bi biv?a YU imela prvenstvo v fuzbalu, to pa bi bilo napeto in nepredvidljivo, pa najve?ji smeh bi bil, ?e bi bli nakonc "smu?arji" prvi! <_<:P

Predvidevam da bi blo po (realni) mo?i nekako tkole;

1. Srbija

2. BIH

3. HR ali SLO

5. Makedonija

6. Montenegro

:P

Poglejte si ?e tale drim tim, ki bo ?al doma po?ival, matr kaka imena;

http://24ur.com/sport/nogomet/sanjsko-most...-gre-v-jar.html

Ko si napisal "smu?arji",si najbr? mislil na hrvate,ne? :aaaaa:

Moja lestvica trenutne mo?i: :zvizga:

1-Slo

2-srbija

3-bih

4-makedonija

5-smu?arji hrvati

6-?rna gora...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pri vsej tej na?i evforiji je ?e posebej za?inilo rajanje prav to,da je ta "?uveni" njihov trener pobegnil po tekmi v mi?nico in njihovi "miljonarji" -igralci prav tako.Bedno njihovo pona?anje in prav ni? ?portno.

Prav zaradi takih kao "zvezdnikov" jaz ne gledam raznih euro-kupov.Tam je samo ke? v giru . <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Eh,kaj ?mo.Tudi nekateri poklici so precenjeni.

Nogomet je pa? N.1 na svetu in tako bo verjetno vedno.In ?e so tudi na?i zdraven bomo pa? u?ivali.

Kruha in iger. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ha,ha,tole sem prebral na fejzbuku:

... 1000 evrov za letalsko karto, 500 evrov za vstopnico, 200 evrov za

hrano, 300 evrov za hotel...za vse je tu mastercard. To da nas bodo pa

HRVATI gledali na svetovnem prvenstvu s kav?a.....NEPRECENLJIVO:)))))))... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Aja, kaj pa vse na?e ?anse :ne vem: Jih je blo tolk, da bi realno moral vsaj ?e dva gola dat.

He,he,samo potem ne bi bilo tako zanimivo na koncu.Matr,sem imel sr?ni utrip enih 250/minuto. :aaaaa:

So pa res bili rusi totalno na tleh in osramo?eni,da je bilo veselje.V prej?njih ?asih jim ne bi u?la sibirija. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr sam res je Kek zgradil nekak?no prepoznavno (dokaj agresivno) igro, res slava mu! :danzoman::bravo::rispekt:

Pa tisto, ko je bilo po ?rebu govora, da se moramo bati bolj Hiddinka kot igralcev, sem vedu da so bu?e! :jezicek:

Sej je pokazal lepo v?eraj,kak?na reva je,ki ne prenese porazov,ko se ni udele?il obvezne konference.

Po mojem bo Slovenijo sanjal ?e kar nekaj let. :jezicek:;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Veseli me,da nas je ve?ina tu gor pravilno napovedala zmago na?ih (daSKAn, mimogrede,jaz jem kapri?ozo z tabaskom ) :P

Itak bi vsako ekipo,ki bi jo dobili na teh dodatnih kvalifikacijah povozili.Enostavno so trenutno med najbolj?imi v Evropi.

BRAVO NA?I. :rispekt::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jih bo k rusov.. ;) Se bo prebivlastvo pri nas pove?alo za 6x :)

jap,od veselja bo veselo pono?i potem,ko bomo nabrisali ruse. ;):P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

nisem slovenc ampak se nekako stejem kot navijac slovenije in me tvoja izjava ful mot :angry:

upam, da bo slovenija razturala rusijo, kot se spodob :D

Jaz tudi-da se ne bodo ve? medvedi toliko duvali. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.