Nekaj me zanima: ?e se ti zgodi, da ti podtaknejo ponarejen bankovec in to prijavi? policiji, kaj potem ostane? brez njega? Ker v tem primeru je bolj?e, da ga podtakne? naprej...
Ker spodaj pi?e samo, da ?e se bo ob analizi denarja izkazalo, da je bil bankovec pristen, bo lastnik bankovca prejel vrnjeno njegovo protivrednost. Kaj pa ?e se izka?e, da ni?
Bi ti odgovoril z enim videoposnetkom, pa ga ?al ne najdem. Mogo?e ga bo pa kdo drug. ?lo se je pa, da je novinarka policista opozorila na kr?itev, pa ji je policist odgovoril, da on pa sme, ker je on policaj... A se kdo ?e spomni tega dogodka? Mogo?e kdo najde ta posnetek?
Poznam mo?akarja (pa ?e na tem forumu je), ki je v eni no?i pihal ?est-krat. Ali celo sedem-krat, se ne spomnim ve? dobro... Mogo?e si pa mo? vzame ?as, pa sam kaj ve? napi?e, ?eprav je trenutno v velikih pripravah na velik dogodek.
Malo me bega, ker je videti samo dve zra?ni vre?i spredaj na armaturi. Tistih iz naslonjala sede?a in "zavese" ni opazit. Se jih le ne vidi ali jih dejansko tak avto nima? Ali pa se niti niso utegnili odpreti? Ali pa je bil avto ?e karamboliran, popravljen in uvo?en v Slovenijo?
Saj res, jaz pa nisem potem ni? napisal o na?em ogrevanju. Torej, po doooolgem iskanju sem dobil prenosno klimo, ki je dvosmerna, se pravi, da lahko ogreva ali pa hladi. In smo jo pozimi ?e tudi testirali. Parkirali smo pod smu?i??em na Sori?ki planini in priklopili na elektriko. Kljub temu, da se je pono?i temperatura spustila pod ledi??e, je klima brez te?av ogrevala. Zdaj bomo videli, kako bo zadeva delala poleti. Je pa fino, ker prenosna klima ima... ... ... ... Kako naj napi?em? Split klima ima zunanjo enoto in notranjo enoto. In med enotama je samo cev. In zunanji zrak kro?i zunaj, notranji pa notri. In ni izgub. Pri prenosni pa je vse skupaj v eni "?katli". Zato del notranjega zraka kro?i skozi "notranji" register, del notranjega zraka pa skozi "zunanji" register in nato ven iz prikolice. Kar pomeni, da v prikolici ustvarja podtlak, zato skozi zra?nike vle?e zunanji zrak noter. Pri sedmih osebah v tako majhnem prostoru je bilo ravno prav izmenjave zraka, klima pa je dobro grela. Sicer je pri tem nekaj izgub, ampak dokler se elektriko pla?uje pav?alno in ne po ?tevcu, se glede tega niti ne obremenjujem preve?...
Sicer pa, na?a ima sedem le?i??, jedilnico, kuhinjo in kopalnico s strani??em, pa je komaj meter dalj?a od tvoje, ki ima ?tiri le?i??a. Kaj bi pa ?e rad? :ne vem:
Ej..Alex..kaj nimate slu?.vozil za v ljubljano...?lp
Za njega je bolje, ?e gre s svojim:
1.) Povra?ilo za slu?beno pot je vi?je kot za prevoz na delo. Za prevoz na delo dobi? 0,18? na kilometer, za uporabo lastnega vozila v slu?bene namene pa 0,37? na kilometer. Torej za eno vo?njo od Kopra do Ljubljane in nazaj vsaj 81 evrov. Toliko gotovo ne bo pokuril.
2.) S svojim avtom lahko spotoma ?e naredi kak?en ovinek, kak?en obisk, kak?en postanek,... brez skrbi, da bi ?ef zvedel, kje se je slu?beni avto potepal brez njegove vednosti.
So mi za?ele ?enske jamrati, da pe? malo kadi in da morajo ve?krat zra?it. Pa sem se odpravil pogledati v kotlarno k dimniku. In kaj sem videl?
Tole:
Veste, kaj to pomeni?
To pomeni, da o?itno kotel na drva in hidrofor za vodo odli?no delujeta, ker o?itno ?e zelo dolgo ni bilo nikogar ne pri dimniku ne pri obto?nih ?rpalkah ne pri me?alnih ventilih ne pri hidroforju, skratka, vse dela tako kot mora. To pa je nekaj, s ?imer se lahko pohvalim!
In sprehodili ste se kve?jemu 700 metrov nad So?o (Korada ima okoli 800 m.n.v., Kanal pa okoli 100...), ker 30 kilometrov visoko nad So?o letajo sateliti...
Ah, pri nas mestnih srajcah to ni delovni stroj ampak ?minka. Opran mora bit vedno, gume namazane, da se svetijo, in mora bit upadljiv, da te kdo sploh upo?teva... zato mora bit tudi lep. ?e nima? takega avta, ti takoj kdo drugi zaparkira tvoje parkirno mesto, ker si nepomemben.
To pa res ni problem. ?e ti kdo zaparkira mesto pred nosom, po?asi vstane? iz avta, odpre? prtlja?nik, vzame? ven lopato ali kramp in gre? proti sprednjemu delu tistega vozila. Tam se lepo ustopi?, pljune? v roke in po?asi dvigne? orodje. Kmalu je parkirni prostor prazen.
?e pa ni, pa... ja, kriv si ti, ampak ?e doka?e?, da si nepri?teven (in kmet s hribov doma to la?je doka?e kot ugledna mestna srajca ), ?kodo povrne zavarovalnica. Torej ti ima? zado??enje, on ima pa sitnosti...
To ti ki se ne spozna? na lepoto, ker si s hribov doma.
Lepa mora biti ?enska. Avto mora biti pa uporaben in prakti?en. Saj je vendar delovni stroj, ki naj bi ti slu?il in olaj?al ?ivljenje, ne pa da do?ivlja? orgazem, ko ga sanja?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj me zanima: ?e se ti zgodi, da ti podtaknejo ponarejen bankovec in to prijavi? policiji, kaj potem ostane? brez njega? Ker v tem primeru je bolj?e, da ga podtakne? naprej...
https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/udarili-goljufi-v-obtoku-ponaredki-bodite-previdni-178977
Ker spodaj pi?e samo, da ?e se bo ob analizi denarja izkazalo, da je bil bankovec pristen, bo lastnik bankovca prejel vrnjeno njegovo protivrednost. Kaj pa ?e se izka?e, da ni?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani