Totalno moram pohvalit oba na?a najbolj priznana mojstra za Mazde; Marijana Majesa in Simona Pelka, ki se oba trudita ugotoviti kaj naj bi bil vzrok ob?asnim te?avam pri mojem prestavljanju. Ko bo treba komu priporo?it mojstra za na?o najljub?o znamko, o?itno ne bom ravno v kak?ni dilemi, ker sta OBA super.
?mego, ?e je tole borih 30?, potem pa vsa ?ast, no obstaja tudi ?e cenej?a opcija, da kar pusti? tako kot je.
No pa ?e ena cestna prigoda, ki opisuje kako se nekateri dr?avljani ustra?ijo
Najprej se pelje ta voznik cca. 50 po naselju in ko se neposredno pred njega s stranske ulice vklju?i policijska "kibla", kasneje ta voznik pelje le ?e cca. 35 kmh. Kaj sem jaz naredil pri tem? Takoj, ko je bilo mo?no (in varno) sem ?el mimo, kajti ob navedeni situaciji bi upravi?eno napisal globo NJEMU (pol?u) in ne meni. Ampak tak?nih nikoli ne ustavijo, raj?i bodo kak?nega, ki gre neverjetnih 55kmh, se strinjate?
Sem se nasmejal kolegu, ki je rekel, da je sicer dejstvo, da se je poredil za nekaj kg, ampak da on to pridobitev imenuje kar "podalj?ani nadstre?ek za sofisticirano in dragoceno orodje"
Pred nekaj leti vem, da je bilo gnoji??e neposredno ob tej reki, zato sem tudi posumil na to zadevo. Je pa res, da brez neke konkretne biolo?ke analize je te?ko trdit s 100% zanesljivostjo.
Glede na to, da mojster ?e nima svoje www strani, sem bil dovolj pogumen in odprl novo temo na forumu, ker se velikokrat pojavlja vpra?anje, kje pa je ta Pelko, a pa je dober, a ga je te?ko najti, a ima kdo njegovo telefonsko, itd.
Vse ?tima, stro?ek nula, o?itno je bil res bolj ?voh stik v kablih, ampak kok me je pa glava bolela po pol urce zijanja v neke ?udne barve monitorja. Namesto klasi?ne bele je bilo vse skupaj nekako bolj roza, groza totalna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odvisno kdo je bil za koga.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani