Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?e nekaj iz slova?ke. :hudicek:

Kje so bejbe????a sta sla res samo d(i)rkat???

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa tut men ni hotel zjutri v?gat... :(
Napisano

Hja jebiga :D

Evo kaj mi je spalilo...

Objavljena slika

Pa novoo...

Objavljena slika

Zdej pa ata lepo gledam da mi zamenja... :dudek:

sam tole pa ni zarad naglas muske, sorry....malo pazi da ?e avta ne izgubi?..

P.S. jures ma ?e nov gasilni aparat v avtu, prvi je ?e re?il en avto...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jeba je brez webasta....toliko je mraz zjutraj da se kadi ko se pes pokaka....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio...

ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu)

Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?astitke ma?aku

Ja moj ta veliki potem pono?i vse podo?ivlja in salbo spi ?e se preve? dogaja??

risanke ? Mi mamo DVBT nema cartoon network (KI JE GROZLJIV!!) in podobno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Neumno vpra?anje - ima? poja?alo zvezan stalen + na stalen 12V avta - remote +12V oja?evalca pa na remote (antena out) out radija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke!

Pa spanja, si pozabil dodat. ;)

NE nisem, ker mi smo spali od prvega dne in ?e danes jih komaj zbudim :aaaaa:

Otroke je treba zaposlit, nafutrat in bojo spal :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

no jst sm pa fotr po novem... :aaaaa::):D:cheers:

Dobrodo?el v klubu in veliko sre?e in zdravja vsem!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

-4 :jupiii:

dodaj ?e elclassico v Barci pa bo dovolj zgolj dodaten Remi Reala, samo ?e jih stol?e Bayern, potem pa ?e Barca ne vem kje bodo najdli psiho za naprej.

Edina prednost je, morebitni finale Barce v Minhnu, kjer bo Barca morala dati 350% energije....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne me j*bat to lahk sam men rata ?zmeden?:wacko::vskalo:

post-4105-1333958396_thumb.jpg

?zmeden? o jebemti - tole mora? ob prodaji avta napisat, klju? z totalno blokado motorja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e en EPIC FAIL Pepeta

Pa dobra o Ronaldu

Nimam ni? proti Realu, ampak, ko je treba pokazati igro odpovejo - napovem, da jih bo Bayern zmlel. Glavni krivec je veleopevani Murinho - Kakaja dr?i na klopi, proti Bayernu pa bo igral v gosteh Hitlerkampf in s tem ne more dati gola v gosteh, kar je klju?no, saj se bo potem v Madridu malo odprl, ker gol je treba dati da napreduje?, in tam bo tole sme?no obrambo Ribery in Robben presmu?al 1,2,3

post-2637-1333957697_thumb.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ker fuzbal!!!!!

La liga spet odprta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm se spet mal testiral.....seveda v porabi :) no in je uspelo....200km....10% mestna vo?nja, ostalo relacija....in je bilo povpre?je to?no 8,0 litra,....vo?nja med 120-140km/h.....se da tudi z mo?nej?im bencinarjem lepo ?ez pridt...sam to ni to...pol bi si raj kupu nekaj ?vohnej...konje je pa? treba izkoristit vse :)

ko moj traktor s prikolco ?e s potjo nazaj :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

2.dan brez ?ika :vskalo: z se ubit

?e mal pa bo? prerojen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

?e en podatek smo pozabili - jures proti Bovcu, Boss proti LJ - regeneracija.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V hla?ah ker je bila ?e vsa mokra? :hudicek:

Ja pa je ja babo v miniki vzel v miato a ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ha ha ha ha

Boti na bolhi so pa za?eli uporabljati google translate:

Lep pozdrav Pravkar sem videl seznam tem prelepem postavko tukaj, bom rad vedel, ce je postavka je ?e vedno v dobrem stanju, in mi sporocite, skupne stro?ke za to. S spo?tovanjem

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jap, ta lifestyle je zanalasc za tvojo tablico :D

aja neki me zanima, jezikovno: zakaj reces "nasa"...a ni bolj logicno "moja"?

sprasujem, ker ce je nasa bi pomenilo, da je tud moja in od vseh tuki, ki berejo?

res me zanima zakaj se rece "nasa" in ne "moja"...oz kje je razlika

Tako se re?e.....a ve? ?enske je treba spo?tovati in vikati :)

moja kaj? zena, punca, omara

nasa je pol kaj? nasa space shuttle :P

ne obremenjuje se s tem, pa u?ivaj dokler loh :D

P.S. A si ?e zaro?en, si njen? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grega pretirava? - ?e zdale? ni tako ro?nato kot prikazuje?. Zdele po zadnji spremembi pa sploh ne bo ve?.

Se pa strinjam nekje drugje, da so v bistu najni?je pla?e prenizke za vsaj 200-300? pol pa mislim, da ne bi bilo nobene kalkulacije ve?.

Fantje, jaz se nisem hecal ko sem na?i rekel, lej a ma sploh smisel - najde? kemp odprt celo leto (bila sva v San Polo, Pula, ki je 24/7, lani februarja ) - vzame? celoletni pav?al 3.000?, elektrika je v ceni, kuhinja je, skret je, gretje je na elektriko.

Kaj ti manjka? ?ivi? na obali, ima? en mobitel, internet je povsod.

Da najde? eno tako varianto v Kopru, KG, Je?ici....350? na mesec, brez kreditov in skrbi.... :ne vem:

P.S. Pa ko ti je dolg?as se prestavi? (na smu?i??e, pla?o... :hohoho: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

sem vedu, da si robot ...

se?tel je 5 poizkusov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

vcerej pa je prisel lepi zoki iz ljubljane na kavo....

presnji teden pa Branko Grims in Bojan Homan...

Si klical SVET, 24ur, Lady in ne nvem koga ?e, da so se strici iz ozadja preselili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Ta trip jaz vedno ene 2x na leto, nazadnje lani z mx5 (je tudi tukaj), letos pa moped in seveda tale izziv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

BREJA macka si je ocitno izbrala dom.......

post-2637-1333478298_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.