Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio...
ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu)
Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dodaj ?e elclassico v Barci pa bo dovolj zgolj dodaten Remi Reala, samo ?e jih stol?e Bayern, potem pa ?e Barca ne vem kje bodo najdli psiho za naprej.
Edina prednost je, morebitni finale Barce v Minhnu, kjer bo Barca morala dati 350% energije....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nimam ni? proti Realu, ampak, ko je treba pokazati igro odpovejo - napovem, da jih bo Bayern zmlel. Glavni krivec je veleopevani Murinho - Kakaja dr?i na klopi, proti Bayernu pa bo igral v gosteh Hitlerkampf in s tem ne more dati gola v gosteh, kar je klju?no, saj se bo potem v Madridu malo odprl, ker gol je treba dati da napreduje?, in tam bo tole sme?no obrambo Ribery in Robben presmu?al 1,2,3
Dons sm se spet mal testiral.....seveda v porabi no in je uspelo....200km....10% mestna vo?nja, ostalo relacija....in je bilo povpre?je to?no 8,0 litra,....vo?nja med 120-140km/h.....se da tudi z mo?nej?im bencinarjem lepo ?ez pridt...sam to ni to...pol bi si raj kupu nekaj ?vohnej...konje je pa? treba izkoristit vse
ko moj traktor s prikolco ?e s potjo nazaj
Boti na bolhi so pa za?eli uporabljati google translate:
Lep pozdrav Pravkar sem videl seznam tem prelepem postavko tukaj, bom rad vedel, ce je postavka je ?e vedno v dobrem stanju, in mi sporocite, skupne stro?ke za to. S spo?tovanjem
Grega pretirava? - ?e zdale? ni tako ro?nato kot prikazuje?. Zdele po zadnji spremembi pa sploh ne bo ve?.
Se pa strinjam nekje drugje, da so v bistu najni?je pla?e prenizke za vsaj 200-300? pol pa mislim, da ne bi bilo nobene kalkulacije ve?.
Fantje, jaz se nisem hecal ko sem na?i rekel, lej a ma sploh smisel - najde? kemp odprt celo leto (bila sva v San Polo, Pula, ki je 24/7, lani februarja ) - vzame? celoletni pav?al 3.000?, elektrika je v ceni, kuhinja je, skret je, gretje je na elektriko.
Kaj ti manjka? ?ivi? na obali, ima? en mobitel, internet je povsod.
Da najde? eno tako varianto v Kopru, KG, Je?ici....350? na mesec, brez kreditov in skrbi.... :ne vem:
P.S. Pa ko ti je dolg?as se prestavi? (na smu?i??e, pla?o... )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani