Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Tudi mi smo izpustili veliko, Rusi so boili v zadnji cetrtini premagljivi, ampak drzmo pesti

Samo,da ne bo kdo mislil,da bo lahka tekma. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Uradni govorec MZZ-ja Milan Bala?ic je dejal, da sporazumu ni bila prilo?ena nobena enostranska izjava. To se sicer do zaklju?ka ratifikacije ?e lahko zgodi, a ?e bi se arbitra?no sodi??e odlo?ilo sprejeti morebitno enostransko hrva?ko izjavo, bo svojo prilo?ila tudi Slovenija in to tako, ki bo imela nasproten u?inek od hrva?ke.

:ne vem:

A ?e oni re?ejo Piran je na?, mi hitro re?emo Piran ni va??

Ma dejte,kaj padate na te finte politikov:dostop do morja ja,dostop do morja ne. :blink:

Ma ki se ne frega-itak za obi?nega dr?avljana je to en k..ac va?no.

Naj raje za?nejo kaj delat dosti bolj va?nega proti propadanju dr?ave. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

Je pa nekaj res... ?e gledamo skozi dana?nje o?i je marsikateri avto grd ko smrtni greh a takrat, ko je bil narejen je bila zgodba druga?na. Tud fiat 128 (oz. Z101) je bila v za?etku sedemdesetih verjetno prav lep avto.

Je pa na seznamu tudi en moj biv?i avto (ni stoenka), ki se mi pred 20 leti sploh ni zdel tolk grd... hehe

A kdo ugane kateri je to bil?

Sej 101-ka sploh ni grd avto.Spusti ga do podna,dej gor ?iroke gume,prebarvaj v ?rno in ima? cool avto.

Jaz sem imel to-le da je bila cela sne?no bele barve. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Res-nateg nad nategi tole cepljenje.Sej vsako leto umre veliko ve? ljudi za obi?ajno gripo pa ni nobene panike.

Tudi pri nas v firmi zbolijo vsako leto za gripo enaki-tisti,ki se cepijo proti njej. :dudek::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

aja, to pa prvi? sli?im ?zmeden?

Kje si pa to prebral/sli?al?

Danes klical organizatorja.In kao bodo celo 2 predskupini. ?zmeden?

V vsakem primeru bom tam prej. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Rusi so kar malo preve? zaverovani vase saj vsepovprek govorijo, da so dobili ?eljenega tekmeca. Taka nadutost je stala ?e marsikoga zmage in uvrstitve. Upam, da tudi tokrat.

Napovedujem 2:0 za Ruse v prvi tekmi in na povratni 4:1 za na?e :hohoho:

Jaz pa 1:0gor in 2:0 doma.In Rusi grejo doma. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gre se za to kako selektor pripravi igralce, in ?e pogledamo resninici v o?i, bo lahko Kek samo z bele?ko pr?u na igir??e ter si zapisoval Hiddinkove lekcije. Hiddink je premagljiv, samo ne za nas...

Barcelono je skoraj zjebala Hiddinkova taktika in njegovo lajanje z roba igri??a, ne pa nogometa?i.

Le kako to,da se niso Rusi uvrstili direktno? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No tudi moja primera ni uspela ube?at bolezni primer.....po?ena polosovina <_< ......se pa ?e obnavlja!

Uf,upajmo,da ne bo prevelik stro?ek. :whatever:

...in,da bo do koncerta v redu. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne zdi se mi, da sem bil resen.

Froid je pri?el zraven zaradi lep?ega. Mene kar veseli, da ni povpra?evanja po C6, ker tako lahko jaz pridem do veliiikooo avta napol zastonj. Pa da ne boste mislili, da mi je od zunaj v?e?, je kot nekaka Jecky Kenedy z na ?iroko postavljenimi o?mi. Noter pa je nekaj drugega. Udobje je tisto, kar pritegne (mene).

?eprav imam zadnje ?ase v mislih kako Hondo CR-V predhodne generacije, primerno z vgradnjo plina. Ugotovil sem celo, da je najprimernej?a za vgradnjo plina, ker ima v prtlja?niku prostor za rezervno kolo, ki pa je na zadnjih vratih, pa 150 KS. Nekatere so celo z avtomatskim menjalnikom, kar v "zrelih" letih pa?e.

Meni pa? mora bit avto predvsem lep in potem ?e vse ostalo zdraven. :P

Ne re?em pa,da ni v redu vo?nja v C6.Samo sem postal malce "alergi?en" na francoze potem,ko sem moral

par muhastim pugijem stre?i. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pa ?e-v C6 otroci na dolgih poteh zaspijo in so tiho,v M6 pa cel cajt ropotajo in lepo prepevajo.

Kaj ?e? lep?ega-izbiram drugo varianto. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

torej ce povzamemo imajo vozniki mazd skoz trde medtem ko vozniki citroenov majo skoz mehke/mlahave

kar pomeni, da so mazdasi za akcijo, citroenarji pa bi skoz lezali :P

hec

drugace pa nova mazda 6 je definitivno pretrda...

blagor nam. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.