Zdele prvi? danes pri?gal namizni ra?unalnik in monitor nekaj stra?no na rde?o vle?e, so sicer tudi ostale barve, ampak prevladuje pa obdobje komunizma. Slivka in TheBill bi verjetno takoj posumila, da se mi je Boss naselil v ?katlo.
Smo izkoristli spremenljivo vreme in sem pelju mat ter staro mat v Baumaxx, kjer smo nabavli ogromno enih vrtnih zadev. Manjkal je le ?e moj 4-letni drobi?ek, da bile 4 generacije zbrane na kupu, ?e pred 4-imi leti bi nas bilo pa celo lahko pet generacij v istem avtu, ker je bila ?e moja prababica ?iva.
Z Zaupanjem v ljudi nisem imel nikoli te?av, v?asih sem bil dejansko celo preve? naiven in slepo zaupal ljudem, kar ni ok.
Pri napisanem na letaku pa sem jim ?elel potrkati na vest, da mi kdo ne bo sku?al podtakniti kak?nega okvarjenega vozila in trditi, da to se je pa ravno danes zgodilo in sem jaz odgovoren za nastalo (skrito) napako. Ampak, za vsako rit palica raste, pravi ljudski pregovor.
No glede na to kak?no imamo vreme, grem zdele malo v dobro dru?bo in pa u?ivat v naravo.
@Wankel, sam sem ZA tak?ne zadeve kot si predlagal, ?eprav tule niti ne vem kako se lotil. No, v bistvu vem; ZA U?ESA BI PRIVLEKU ONESNA?EVALCE IN NAJ Z ZOBNO ??ETKO ?ISTIJO VSAK KAMEN POSEBEJ!.
Menim, da bi bilo najprej potrebno odpravit vzrok, ?ele kasneje posledico, torej ?i??enje, ker ?e se vedno znova in znova onesna?uje, potem je ?i??enje dejansko Sizifovo delo.
Pred nekaj dnevi sem ?el na sprehod ob "reki moje mladosti", ko sem po?itnice pogosto pre?ivljal pri babici, v bli?ini Kamnika.
Govora je o reki Nevljici, ki izvira v bli?ini Snovika, v samem Kamniku pa se potem izliva v Kamni?ko Bistrico.
?e pred ?asom sem sli?al, da naj bi se vanjo stekala tudi gnojnica, no vseeno so me slike ?okirale, saj sem se cca. 20 in ve? let nazaj v njej brez te?av kopal, zdaj pa si ne bi upal niti roke noter pomo?it, da mi je ne raz?re ta svinjak od reke.
Hote ali nehote sem se pri ogledu te nagnusne rjave barve spomnil na Marjana Smodeta; Mrtva reka.
Kaj hudi?a po?nejo pristojne in?titucije? Mater, jaz bi poiskal kr?itelje, pa jim take kazni zalepil, da bi se ?e vnukom kolcalo, ker tole je pa vi?ek in komaj verjamem, da sem zadevo videl na lastne o?i.
Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso"
Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skratka, lahko bi se reklo, da se mi obeta bolj odhodek kot prihodek.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani