Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

niti ne, sam je pa mi?ka preslaba za kaj bolj?ega

post-2637-1333461762_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Polovica Mazda?ev s foruma na Primorskem, jaz pa v Kr?kem in v Ormo?u :angry2:

?akajte naslednje leto :hudicek:

Meni pa tukaj nekaj ni ?isto jasno:

Vsi ste ?tartali z LJ-Barje. Isto ?tartno mesto. Jures in Yavarye sta oba ?la ?ez Predil (najbr?, ker mi ni znan noben prehod Predel, ki bi bil alternativa Vr?i?u). In vsi ste pri?li na isti cilj. In vendar je med njima 11 km razlike. Ne razumem. :ne vem:

to je ena izmed ugotovitvenih to?k - da MPSke ne more? tankati povsod - na primer Barju...:)

Zanimivo, ker ?as imata pa enak, pa sem pa? pomislil, da sta vozila eden za drugim...

vse pi?e - ajvar 150 autobahn, jures 130...in evo kompenzacije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Boss 120... :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?u?ter?i?: ?e ne ti ukrepi, potem ostanejo ukrepi, kot so petodstotno zvi?anje stopnje DDV

Kaj sem rekel, tudi to nas ?aka - le da bodo sedaj zvito kazali s prstom - to je zaradi sindikatov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mo?no upam, da so vremenarji v ?etrto zadeli vreme z de?jem....namre? kmetje jih vzamejo zelo resno....tako so gnojili, da so ?e mojo trato zalil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

EPIC FAIL

Sim?i?: V dr?avi veljajo dvojna merila

Sicer pa meni, da ga nekdo ho?e politi?no diskreditirati. Poudaril je, da je v parlament pri?el z delom, in ne s poneverbami ali prevarami. Ob vsem tem, kar se dogaja Sim?i?, ne izklju?uje teorije zarote. Spomnil je, da je njegov primer izbruhnil tri dni po menjavi direktorja obve??evalne slu?be in bi torej lahko govorili o zaroti.

Opazil je tudi, da v dr?avi veljajo dvojna merila, ?e posebno pri morali in etiki. "Mer?ol, Golobi? ... Oni ne bodo odstopili, vnaprej so to povedali, toda oni so moralni in eti?ni. Eni so v tem ?asu ?iveli na veliki nogi in se izobra?evali 30 let. Tem ljudem bom pokazal in povedal: te roke in glava so nekaj naredile," je poudaril.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

TOLE je pa za crknt.

KLIK

ja tole sem ?e vidu, pa mi ni jasno a bo to kaka nanizanka??

lahko date na mute :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Moja povpre?na hitrost je bila 83 km/h, pa glede na to kje smo se vozili se mi zdi kr visoka. :bravo:

sej se da vse zra?unat iz tabelc :D, vsekakor smo bili strah in trepet nem?kim navornikom.....

Nekdo ki to bere si milsi, divjaki...ampak ?e bi videli te korenjake, ki so imeli tudi na najdalj?ih ravninah ogrete bremze...(prosim za facepalm smileya...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A mate vi tud dost....?e 4 mesece je novo na Radiu1.....

post-2637-1333356106_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

tablci sta orng postran........ :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Sam prej ni - to je od zadnjega rednega servisa :ne vem: prej je kazalo deci do dva premalo zdaj pa 3-4 deci preve?... strange :huh:

?e si shuj?al mora? skalibrirati tudi BC :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Kako ozna?i? yavarya na FB....

post-2637-1333300450_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

No pa sm ?e js svoje ?tevilke mal skup vrgu, da vidim kolk to?no je ekvivalentna poraba bencinu ali dizlu v mojem primeru..

Za prevo?enih 257km in porabljenih 18,72? bi dobil 13,71l dizla, kar bi nanesl povpre?no porabo 5,33l/100km :bravo:

V primeru bencina se za ta znesek trenutno dobi 12,54l, povpre?no pa je to poraba 4,88l/100km :danzoman:

Vo?nja je bila dale? od traktorske in polna u?itkov na prazni ter zelo ovinkasti cesti, ?e pa bi tankal na verov?kovi bi ble pa ?tevilke ?e ni?je. :punk:

ja sej to je tista razlika po ?/km. Vi2 z Ajvarjem se lahko zmenta mal...on ma 100L plina preve?, ti pa 50L benza preve? :P

Aja pa dan je bil poln ugotovitev, tudi med drugim da Bossu la?e BC ko zmija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ICS nalo?en na Senzej?nu :)

ariginal apdejt al rutano?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

:D dobro ste izpeljali,Boss ti pa miata sta ustvarjena za skupaj :P:P

Boss je sedaj v dilemi nova mazda 6 s ketnco in ni?jo porabo ali ?mekerska mx5 (je namre? jamral da ?e ni ni? porjavel...)

EVO, kako smo to idealno izpeljali, danes zimska oprema na Vr?i?u in predelu!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

No Mazda 6 je res varcen avto, MPS me je pa tud presenecala, jaz sem tudi presenecen nad svojo, 9,9l na 100km sem bil skor preprican da je ne bom spravil pod 12l.

LP

in to ?ez Vr?i? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Hehe, kako sme?en je Boss v Miati :aaaaa::aaaaa:

Druga?e sem pa najbolj presene?en nad ajvarjevo bencinsko porabo, ki je bila glede na performance avtomobila silno ugodna.

2.2 diesel je bolj var?en kot 2.0 glede na to, da je Juresov avto ?e malo te?ji od mojega pa karavanska izvedba je, ki je aerodinami?no slab?a od 5-vratne. Je pa tudi res, da imam za cm ?ir?e in colo ve?je gume, kar verjetno tudi nekaj prinese v minus.

Je pa lep dokaz, da na pravi cesti se da tudi z Mazdo 6 peljat kar lepo pod 6 litri.

Jah moralni zmagovalec si ti, ?e upo?tevamo, da nova ma?ina ?re precej manj po defaultu....

Evo potrjen rezultat, tistih 200 prej je pa samo po medvodah ta teden....tudi za take 2km + 2 km poti ni slabo

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=13062

a nisva na koncu ugotovila, da je skupna te?a z vozniki enaka :party0035:

?estitke za to. :bravo: Je pa zanimivo, kako malo pije ta nova Juresova 6-ka.Saj si skoraj dosegel Boss-ovo referen?no porabo.Na splo?no vse 6-ke pijejo na takih vo?njah malo.Preverjeno. :jupiii:

?e se ne motim je Labi ?e ni?je - 5,58, res da limuzina

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11450

No pa pomemben podatek - preko Predela se lokomotivca jures, ajvar, boss sploh ni cjazila, zelo dinami?no je ?lo, to kar jaz stalno govorim in evo rezultata...smo pa lepo spo?tovali predpise.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Aja mraz bo, v?eraj smo ?e eno namontiral :hudicek:

Ampak Telestart 100....popolnoma druga?no vezje :vskalo: , je ?e skoraj nazaj poslal, ampak je stric gugl re?il zadevo, prvi? pri nemcih da ?rna ni masa... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Biu prvi? na primo?u jeeej :P:D

Nisde, tale forum ima bujno domi?lijo, jaz bi raje ?e sliko hrib?ka dal poleg.... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.