Polovica Mazda?ev s foruma na Primorskem, jaz pa v Kr?kem in v Ormo?u
?akajte naslednje leto
Meni pa tukaj nekaj ni ?isto jasno:
Vsi ste ?tartali z LJ-Barje. Isto ?tartno mesto. Jures in Yavarye sta oba ?la ?ez Predil (najbr?, ker mi ni znan noben prehod Predel, ki bi bil alternativa Vr?i?u). In vsi ste pri?li na isti cilj. In vendar je med njima 11 km razlike. Ne razumem. :ne vem:
to je ena izmed ugotovitvenih to?k - da MPSke ne more? tankati povsod - na primer Barju...
Zanimivo, ker ?as imata pa enak, pa sem pa? pomislil, da sta vozila eden za drugim...
vse pi?e - ajvar 150 autobahn, jures 130...in evo kompenzacije.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Boss 120...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sicer pa meni, da ga nekdo ho?e politi?no diskreditirati. Poudaril je, da je v parlament pri?el z delom, in ne s poneverbami ali prevarami. Ob vsem tem, kar se dogaja Sim?i?, ne izklju?uje teorije zarote. Spomnil je, da je njegov primer izbruhnil tri dni po menjavi direktorja obve??evalne slu?be in bi torej lahko govorili o zaroti.
Opazil je tudi, da v dr?avi veljajo dvojna merila, ?e posebno pri morali in etiki. "Mer?ol, Golobi? ... Oni ne bodo odstopili, vnaprej so to povedali, toda oni so moralni in eti?ni. Eni so v tem ?asu ?iveli na veliki nogi in se izobra?evali 30 let. Tem ljudem bom pokazal in povedal: te roke in glava so nekaj naredile," je poudaril.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moja povpre?na hitrost je bila 83 km/h, pa glede na to kje smo se vozili se mi zdi kr visoka.
sej se da vse zra?unat iz tabelc , vsekakor smo bili strah in trepet nem?kim navornikom.....
Nekdo ki to bere si milsi, divjaki...ampak ?e bi videli te korenjake, ki so imeli tudi na najdalj?ih ravninah ogrete bremze...(prosim za facepalm smileya...)
No Mazda 6 je res varcen avto, MPS me je pa tud presenecala, jaz sem tudi presenecen nad svojo, 9,9l na 100km sem bil skor preprican da je ne bom spravil pod 12l.
LP
in to ?ez Vr?i?
Druga?e sem pa najbolj presene?en nad ajvarjevo bencinsko porabo, ki je bila glede na performance avtomobila silno ugodna.
2.2 diesel je bolj var?en kot 2.0 glede na to, da je Juresov avto ?e malo te?ji od mojega pa karavanska izvedba je, ki je aerodinami?no slab?a od 5-vratne. Je pa tudi res, da imam za cm ?ir?e in colo ve?je gume, kar verjetno tudi nekaj prinese v minus.
Je pa lep dokaz, da na pravi cesti se da tudi z Mazdo 6 peljat kar lepo pod 6 litri.
Jah moralni zmagovalec si ti, ?e upo?tevamo, da nova ma?ina ?re precej manj po defaultu....
Evo potrjen rezultat, tistih 200 prej je pa samo po medvodah ta teden....tudi za take 2km + 2 km poti ni slabo
a nisva na koncu ugotovila, da je skupna te?a z vozniki enaka
?estitke za to. Je pa zanimivo, kako malo pije ta nova Juresova 6-ka.Saj si skoraj dosegel Boss-ovo referen?no porabo.Na splo?no vse 6-ke pijejo na takih vo?njah malo.Preverjeno.
?e se ne motim je Labi ?e ni?je - 5,58, res da limuzina
No pa pomemben podatek - preko Predela se lokomotivca jures, ajvar, boss sploh ni cjazila, zelo dinami?no je ?lo, to kar jaz stalno govorim in evo rezultata...smo pa lepo spo?tovali predpise.
Ampak Telestart 100....popolnoma druga?no vezje , je ?e skoraj nazaj poslal, ampak je stric gugl re?il zadevo, prvi? pri nemcih da ?rna ni masa... :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani