Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Meni z nekaterimi izjavami in potezami ?e dosedaj ni bil preve? pri srcu.

?e misli nadaljevat naj,?e pa no?e je to njegov problem.Meni ne bo manjkal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jaz se tudi strinjam,da bi morali pri nas bolj strogo kaznovat(takoj zapor) neprilagojence-in to vseh sort,ne samo

pijanih za volanom. :angry:

Z bando ga v?asih res orenk za?uramo in konzumiramo kak?en kozar?ek.Nismo namre? nikakr?ni svetniki.V?asih v na?ih divljih letih je tega bilo ?e veliko ve?. sramezljiv In domov nas ponavadi peljejo na?e bolj?e polovice,ki ne konzumirajo alkohola.Se pravi,da se da,?e se ho?e lepo in varno pripeljat domov. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Danes preveril nivo olja po menjavi podlo?k.

Po 3000 prevo?enih kilometrih je nivo ?e vedno pri vrhu (mogo?e ga je "popilo" kak dcl,kar je po mojem

?isto nomalna poraba).

Mislim,da sem zadevo re?il. :bravo:

Moram pa vseeno vsaj vsak teden preverjat nivo.Siguro je sigurno. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ampak taka vo?nja v kontra smer je pri nas na ?alost stalnica. :whatever:

Ne vem,?e je v tujini tudi tak?en "cirkus" na cesti.Sicer pa-takemu vzet vozni?ko za vedno+kazen,da se bi spomnil vsakega mestra,ki ga je prevozil v kontra smer.

In ?e bi ?e kdo ,da pride kontra, pravilno , v njegovo smer kak 40 t ?leper.Da vsaj ne bi nasrkal kdo nedol?en. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ha ha ha. Dragi Labi, ne bo ?lo. To?l je prazen. Ko/?e pa dobim pla?o, pa ni panike. Najbr? pa bi se to utegnilo zgoditi na januarskem sre?anju v LJ.

in do takrat -no money in the to?l? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

al pa v pristino prid, soncno, toplo morja ni :( so pa pomamkljivo oblecene punce :)

pa se cevape mas

pri nas tudi-so pomankljivo oble?ene. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaka smrdljiva megla spet v toti LJ, za?ne se iz moje smeri, nekje v Dom?alah, pol pa kdo ve do kje sega! <_<

Zdej vem zakaj LJ imenujejo ?abarija! :blush:

Pridi k nam na obalo.Son?no cel dan,28°C,morje tudi toplo za se kopat. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

pa se bencin in dizel je poceni

litr dizla 86 cent

v luksembourgu res ne vidis starih avtov (golf 1,2,3, clio 1.....) imajo pa precej ford focusov rs (najnovejsi model) in golf 5 R32

lp iz luksebourga

Tako poceni nafta in benzin je,ker imajo "baje" slab standard tam. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Se pridru?ujem ?estitkam na?im.Itak,da tak?na mahna dr?avica nima ?ans pri sodnikih.

So mi v?eraj pojedli preve? ?ivcev in danes pa? ne morem gledat.Se pa vsekakor pozna okrnjen spisek

zdravih igralcev ostali so pa izmu?eni,da je kaj.

?e enkrat,res so carji. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Napaka. Kot ka?e se ne spozna? najbolje.Cvi?ek nima izrazite arome! V trem je to vino posebno in se razlikuje od drugih.?e slu?ajno ima aromo, to potem ni cvi?ek. Cvi?ek je najte?je pridelat, ker zanj veljajo zelo strogi kriteriji.

Cvi?ek je ravno zato posebne? med vini. Ima prijetno kislino, ravno prav taninov, brez posebne arome in z malo alkohola. Prav zaradi tega, ker ima malo alkohola je to vino dobro, saj ga lahko pije? in nisi prec pijan. Seveda, ?e ne pretirava?.

Oh, take tem so pa meni pisane na ko?o. ?koda ker vas ne bom mogel podu?it okol tega, ker ve?ina od vas samo nekaj lapa na pamet, ?eprav noben veze nima.

In zdaj dragi moji se bo za?ela trgatev. Spet bo lu?tno. Juuuuhuhuuuuu!!!!!

Tale tvoj cvi?ek,ki nima niti arome,niti barve,niti alkohola si kar ti pij.Pri nas ?e salate ne bi delali z njim.

Pridi malo na obalo pa probaj na? Refo?k.Po mojem bo? ?el domov na dolenjsko krepko z over Lojzovo hitrostjo.In kazen bo tu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Bolj ko berem te Lojzove poste,bolj se tudi sam spra?ujem,koliko je v resnici star? :whatever:

Ker po pisanju sode? jih ne more imeti prav dosti.Let namre?.

Podoben stil pisanja se uporablja namre? v osnovni ?oli. ;)

Evo,?e en biser o vzroku nesre?e.

Neprilagojena hitrost in ?ele nato "nabasanost". :angry2:

http://obala.net/novice/article/22707

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Tiste "bele?ene" napake ti kr lepo pozab, jst jih tud nism mel... pa ne bom ve? komentiral "sodobnih pristopov" na ve?ini sodobnih servisov spljoh, ker se vsaki? znova razpi?toljim :angry2:

Sodobni problemi niso u elektroniki, pa? pa u mehaniki; jebejo nas kitajski pocen materiali in njihova izdelava oz. konkuren?nost, to ?e vrabci na veji ?ivkajo :glare:

Zadeve se mora lotit nekdo, ki mu je vsaj malo interes najdit pravo napako, kak zagrizen "?tudent" naprimer B) , k za spremembo celo ve, kaj si lahk pomaga s kompjutorjem prkloplenim na na? pleh in kaj od?itki z njih dejansko lahko pomenjo :notworth:

lp,

D

res je,tam znajo samo priklopit na kompjutor in re?t,da kompjutor ni ni? zaznal,torej ni napake. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.