Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

?e kdo danes spremlja F1 na RTVSLO2, pa tole je pa totalna polomija, najprej forsirajo neko odbojko, ta trenutek pa ni niti odbojke, pa? pa ?e NEKAJ MINUT reklamnih obvestil. ADIO PAMET!. :hudicek::ninja::angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZR?E / Spring Break
Napisano

Dejan, ?e ?e nisi bil, nisi 0 zamudu. Kolkor te poznam, bi bil po?teno razo?aran, ker razmerje "sil" je zagotovo 80:20. :unsure:

Bil sem 2x na tej lokaciji in sicer obakrat na vrhuncu poletne sezone. Prvi? se mi je zdelo ?e tako-tako (dokaj ok), drugi? (ene 2 leti kasneje) pa se je populacija tako strahovito pomladila, da sem bil s svojimi 30-imi verjetno najstarej?i turist na celotnem otoku. :hohoho:

Potem je pa spet odvisno kaj je za nekoga "totalna ?urka", meni to vsekakor ni, da se napije? kot opica, pa se potem skupaj sestavlja? naslednje 3 dni. ?e ni nasprotnega spola v nekem primernem ?tevilu zraven, kot ste rekli "klobasja ?urka", hvala lepa. <_<

Ker, ?e je nekomu totalna ?urka to, da se ga napije do onemoglosti, potem zganja totalne neumnosti in se kasneje ni?esar ve? ne spomni, jah no taka oseba se ne rabi tako dale? vozit, pa ?e cenej bo, ?e to naredi v doma?i kleti, npr. :zvizga:

P.S. Dopu??am pa mo?nost, da ?e je folk drogiran, da potem se jim lahko dogaja precej ve? kakor nam, ki smo pili kolegov doma?i Refo?k. :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Pa dobr, tvpja je ze mal starejsa, se vrjetn ne zbuja in ne joka vec ponoc :)

Tudi, ker se ji zna sanjat vse mogo?e, saj ima izredno bujno domi?ljijo ta ?verca, v?asih joka, drugi? se smeje, tretji? govori v spanju. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stanje je ?e kar okej in ob takem vremenu ne mislim doma pre?epet cel bo?ji dan, upam le, da ni ?e h?erka kaj dobila podobnega. -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Zaenkrat se nimam teh problemov :D

Za razliko od mene, no ampak se z ?verco zmeniva, da bo lepo v miru gledala ?iv ?av, jaz pa lahko ?e malo zadremam. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slivka, glede na to, da bo vozilo staro najmanj 15 let (kasneje Mazd z V6 motorji v Evropi skoraj ni bilo ve?), bi ga te?ko uvr??ali v kategorijo LUKSUZ. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti povem, da mi ni toliko do nekega bajnega zaslu?ka, ker mi je veliko ve? kot polna malha, vredno to, da ostanem z ljudmi v dobrih odnosih in bodo stranka pohvalile to zadevo, ter da je pri tem finan?no nek srednji nivo zaslu?ka. Pa? nekaj je treba po?et v teh ?asih, obenem pa ?e se gre? "tek na dolge proge" mora bazirati na po?tenem odnosu, druga?e si oplel na celi ?rti. Tak?no je moje mnenje. Zdaj bo treba to ?e iz teorije spravit v prakso. :D

Danes sem "teoreti?no" pridobil prvi? v ?ivljenju 50% bonus, ker imam tale avto ?e 11 mesecev (v tem letu registriran), ?eprav mi uradno pote?e 5.maja. To pa obenem pomeni, da v roku treh dni tudi lahko sestavim oglas za prodajo moje LPG 6-ke, ?elja po mojem prvem V6 je enostavno premo?na. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala za lepe ?elje, danes sva s Simonom spet malo debatirala in je totalno navdu?en nad mojo potezo in pravi, da mi bo pomagal kolikor bo v njegovih mo?eh. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@MazdaBoy, sem se ravnokar spomnil, da sem ti ?e dol?an odgovor. :P

Imel bom dejavnost "avtomobilske storitve", pri katerih pa ne bom kon?ni izvajalec, ampak samo tisti, ki se bo dogovarjal za termine, potem pa prevzel vozilo (vam po potrebi izro?il nadomestnega), opravil dolo?eno opravilo in kasneje vrnil vozilo na dogovorjeno lokacijo. :D

Izbral sem si same preverjene izvajalce, ?e jih samo na?tejem; Avto Pelko d.o.o., Sigas d.o.o., Arena skupina d.o.o. (Marko Ferlin), Avto Krka TP d.o.o., Tri krone d.o.o., Acosmos BTC, itd. Skratka tak?ne, o katerih le redko kdaj sli?imo kaj kar ni absolutna pohvala. :prstgor:

Kot zanimivost, mi je moj prijatelj Simon Pelko ponudil tolik?en rabat, da bo cena za mojo stranko identi?na kot, ?e ga sama pelje na Avto Pelko d.o.o., pri tem kot "bonbon?ek" ?e razmi?ljam, da v vmesnem ?asu stranki vozilo ?e o?istim od znotraj in posesam, kar bi bilo v tem primeru seveda gratis in ?e vedno za identi?no ceno kot servis pri Pelku, ?e sami peljete. :bravo:

No zdele se grem pa malo rekreirat v naravo, kasneje pa dokon?at promocijski letak in www stran. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej, ej, merki mal, ?ez en teden ve? kaj je. Da ne bo? potem pa ?e res oble?u.

Pa sej sem zmaj, ne pa ?louk. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A mi boste verjel, ?e napi?em, da je danes ubogega Citrusa, ena in ista ?enska na parkingu Mercatorja v Dravljah, DVAKRAT butnila med stanjem v koloni. :notworth:

Po?kodbe sicer niso vidne, ker je bila hitrost neznatna. :zvizga:

Stojim za njo v manj?i koloni (ona vozi nek Peugeot 3008 ali 5008), pa kar nenadno prestavi v vzvratno in se hitro za?ne premikati nazaj, se zadeneva z odbija?i, nakar ji po?teno nabijem hupo. ?enska spelje meter naprej in ponovno vzvratno ter me ?e enkrat zadane. :cheers:

Stopim vem, ona tudi, se mi neki za?ne opravi?evat in se zgovarjat, da jo otrok (sli?at je bil dojen?kovski jok), nervira in da ne more normalno vozit. ?zmeden?

Pogledam svoj prednji odbija? in ker ?kode ne zaznam nikakr?ne, ji samo ?e za?elim sre?no vo?njo in naj bo vendar bolj pazljiva na cesti, ?e toliko bolj zaradi dragocenega tovora, ki ga preva?a. ;)

Ne, ni ve? 1. april, danes smo ?e tretjega. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no registriral svojo samostojno dejavnost, povezano z avtomobilizmom (opravljal bom funkcijo koordinatorja med razli?ninmi avtomobilskimi storitvami, partnerji pa: Pelko, Sigas, Arena skupina - zavarovanja, Avto Krka tehni?ni pregledi). Prve stranke za?eljene. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Predvidevam, da zato ker je bla od vseh videnih najbol ohranjena? :zvizga:

Pred enim mescem se spomnim, ko je Dejan z Jesenic kupoval drug avto, pa mi je razlagal kak?en stres je kupit rabljen avto in da ga prov ?ivcira vse skupaj. Po telih pripetijah ga precej bolj?e razumem kaj je ?elel povedat. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ok z moje strani ma? 1 mesec garancije :P oz. do prvega pokurjenga tanka :P

Bom tankal po 10? in se bo lahko smatralo, da nisem pokuril prvega tanka. :cheers:

Se moram pa pohvalit, da sem v?eraj in danes, z lastnimi nogami naredil preko 30km, pa ne na biciklu, skiroju ali rolerjih (delno se lahko zahvalim prodajalcu Twingića; "uuuuuj, da mu jebem sunce"). :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Slivka, zaenkrat nisem ?e 0 re?eval, kupoval pa tudi ne. :D Mi je pa Morav?kiM?k svetoval eno dobro opcijo, po zelo ugodni ceni, ko imajo v baby centru neko veliko akcijo. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.