Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :ne vem:
Jaz nimam takih problemov.Enostavno ne rinem v "rizi?ne" dr?ave.
Evole, konec za enkrat, bilo je dolgih 6ur. Ostal sem brez 2 sodelavcev v pisarni (druga?e smo trije), + ?e treh ostalih iz na?ega oddelka....no comment, katastrofa. Bodo pa odpravnine tako kot je po zakonu + potem za zavod in podpora, toliko kot pripada. Na mojo sre?o sem ostal zaposlen,kar je super, po?utim se pa kot najve?ji drek,brez volje,....ipd.
To mi deluje podobno kot v ameriki v tridesetih letih prej?njega stoletja.Kam gre vse skupaj?
Elan waveflex 12 so res hude rekreativne dile sem jih probal na Voglu, ko je imel Elan testiranje. Prvi? sem se po?util kot da obvladam carving Kolk se nagne? tolk zavijejo. Sploh ni problem kratke ali dolge zavoje delat. SL-X-H so pa ?e skor tekmovalne. Rabi? imet navor v nogah
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nop.Ni moj stil muzike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani