Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Prej?njo nedeljo k frizerki.

To nedeljo h kozmeti?arki.

Naslednjo nedeljo na depilacijo.

?e eno potem na pedikuro.

Pa v ?oping.

Prekleta re?, ceneje bi me pri?lo, da sem kupil Alfa Romeo kot pa da sem se o?enil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva ?tromarja na stebru, preklinjata na polno.

Pride mimo ena starej?a ?enska in eden od njiju ji zavpije: "Oprostite, a nama lahko podate tisti del kabla?"

Babica jima poda kabel in gre dalje, eden od ?tromarjev pa zabrusi drugemu: "Vidi?, da je ozemljitev, ti pa navija?: faza pa faza..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "S ?im se pa vi ukvarjate?"

- "Soseda sem."

- "In kako gre?"

- "Pa, kaj naj re?em: zavidam, sovra?im, preklinjam,... kolikor se le da."

Zjutraj sem na sosedin naslov naro?il pol-meterski dildo. Ne vem, kaj se bo zgodilo, zagotovo bo pa zanimivo glede na to, da ima tri h?erke...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes sem videl v nekem dvori??u, kako je mo?akar sedel in pil kavo medtem, ko je ?ena cepila drva.

Moj Bog, kak?na budala! Ma ne bi jaz sedel tam in pil kavo, dokler mi ?ena vitla s sekiro okoli glave...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po sili razmer pristal za volanom Mazde 6 karavan Attraction, 2,2 litra CD150, prvi? registrirana 24.12.2018, se pravi je povsem nova. Tudi kilometrov je imela komaj 190. 

Moram napisat, da mene razveseli vsak avto. Nekateri takrat, ko sedam vanje, nekateri pa takrat, ko izstopam iz njih. In v tega bom gotovo ?e kdaj sedel, ker je tako lepo, ko grem lahko ven...

Ne razumem, kako lahko tako dober motor vgradijo v tako ?aro...

Me pa taki prevozi vedno bolj prepri?ajo, da ne zamenjam avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

... res je. So jim obljubljali takrat oh in sploh pomo?, pa predsednik se je hodil slikat tja, sedaj so pa prepu??eni ?ivotarjenju v kontejnerjih in pri sorodnikih.

Ja, res so bogi. Pri nas v Poso?ju je bilo pa ?isto druga?e...  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ena: "Dragi, kaj si ?eli? za rojstni dan?"

Mo?: "Pi?tolo."

?ena: "Ma, daj mir, kak?no pi?tolo neki. ne more? dobiti pi?tole za rojstni dan."

Mo?: "Ampak jaz bi vseeno rad pi?tolo."

?ena: "Ne pride v po?tev!"

Mo?: "Vseeno bi rad pi?tolo."

?ena: "Ni ?ans! Kdo tu sprejema odlo?itve?"

Mo?: "Ti. Ampak, ?e bi imel pi?tolo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sodelavec sko?il skozi okno...

V slu?bi imamo precej takih, da ?e bi rekli, da se bodo vrgli skozi okno, bi ostali ?e z dopusta prileteli navijat in spodbujat, da se slu?ajno ne bi premislili. In od takih kretenov se nih?e ne vr?e skozi okno, pa? pa ta. Pri komaj 23ih letih... Naj po?iva v miru...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Spim.

Naenkrat se oglasi mobitel.

Stisnem, da ugasnem alarm, pri?gem lu?ko na mobitelu in odtavam do kopalnice, da se spravim za v slu?bo.

Ves ?as pa se mi dozdeva, da sli?im nekoga, ki kri?i. Nazadnje ugotovim, da kri?i iz mobitela. Dam mobi k u?esu in res, negdo se ogla?a. Se oglasim in glas re?e: "O, ?ivjo, kaj pa dela??" Pogledam na uro: deset minut do ?tirih...

Ugotovim, da ni zvonil alarm na mobitelu ampak je nekdo klical. Klical je pa v bistvu zato, ker je zdrsnil s ceste, pa je potreboval nekoga z vitlom, da ga pocuka nazaj. Dobro, se odpravim, ga najdem, usidram Mazdo (zave?em zadaj za eno drevo) in ga potegnem ven. Nato mo?i?ek kot v opravi?ilo za?ne: "Res ne vem, kako se je to lahko zgodilo? Avto (Audi Q6) ima ?tirkolesni pogon, ABS, ESP, ASR,... ... ..., pa gume Continental, pa pripeljal nisem ve? kot 70 km/h. In ga je kar odneslo."

Pribli?no 20 metrov prej je pa "kri?i??e" - pride ena gozdna cesta. In ko so vozili hlodovino, so na cesto navozili blato. Vreme je pa malo "sluzasto", ravno toliko, da je malo namo?eno po tleh. Ma kaj ti nuca vsa tista znanost, ?e je cesta taka? Po taki cesti pripelje? 40, ne pa 70... Sem si spet mislil, pa ?eprav me bodo tukaj nekateri spet zmerjali, ampak za varnost cestnega prometa bi morali pobrati iz volanov zra?ne vre?e in na?timat sulice. Ko ?lovek misli na vse tiste "asisten?ne" sisteme, pripelje precej bolj juna?ko kot ?e bi pred seboj gledal sulico in se zavedal, da ?e kam pribije, bo takoj mrtev. Sem prepri?an, da bi bilo precej manj nesre? - sicer vsaka s smrtnim izidom, ampak precej manj nesre?. Sem prepri?an, da ?e bi ta mo?akar imel sulico na sredini volana, gotovo ne bi pripeljal 70 v tisto blato...

Na koncu sem mu naro?il, da mi prinese 50? za re?evanje, ?el domov in se spravil za v slu?bo...

Q6, a res?

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...

post-5658-0-07729600-1546545696_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes mi sodelavec razlaga, da je pred dvema dnevoma v Kranju nekdo z avtom zbil mamuta. Bolj ko mu govorim, da je nemogo?e, da bi zbil mamuta, bolj mi razlaga, da pri Kranju imajo enega. Pa mu razlagam, da je najverjetneje kaj pome?al in da je nemogo?e, da bi zbil mamuta, on pa vztraja, da pri Kranju pa imajo enega.

?ez ?as se mi le posveti, da gre le za kip mamuta ob cesti...

?e je kdo iz Kranja tukaj, kako ka?e z mamutom? Bo okreval?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.