Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Hah pol je blo pa ?ist po besedilu lete?ih potepuhov..je treba po?asnej da nav guma po?ila :P

Sam, da ga js nism ukradu :D

Jbg, karakter je naredu svoje pa v takih primerih pametnejsi odneha, v tem primeru je bla to ocitno guma :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravzaprav bi bilo ?alostno, ?e bi bil po dveh dneh ?e masten. Saj ni Alfa...

ja, ampak okoli bloka je ponavadi polno gare?a, tuki pa ni? od ni? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e jih odtrga kak?ni gajstni in postavni mladenki, potem super, ?e pa staremu gelipterju odtrga dolge gate, pa ni ve? tako zanimivo.  :hohoho:

?e samo dolge gate je ?e dobr pr?u skoz :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ko smo ravno pri :policaj: mi je zanimivo, da me kontrola z aktualno violo ni ?e niti 1x ustavila, pa recimo da avto glih ni nevpadljiv ali nesli?en :D , pred tem pa s Katrco oz. Cliom v pol leta kar 3x. Je pa res, da ne delam neumnosti (no vsak naredi kdaj kak?no napako, najbr?). sramezljiv

Kar se mojih dosedanjih izku?enj s :policaj: ti?e, so precej pozitivne in tudi, ko so me s kak?nim avtom ustavili brez homologiranih avtodelov oz. dodatkov, sem bil dele?en le opozorila oz. gro?nje, da naj se zadevo ?imprej legalizira, sicer bo ob na?em naslednjem snidenju sledila konkretna globa. :hudicek:

Sej tut js nism delu neumnosti po cesti (ok mogoce 1x, ampak takrat me je ustavla provida), pa so me s tem avtom ustavl vsaj 7x :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To ne bi trdil ker to so lokalni policaji. Tam na Brn?i?evi in kasneje na ?istilni (to je tam ko sem te z 20 dol butnil  :P ) so hodili kriminalisti v civilu gor in dol. Na ?elu mu je pisalo kaj je ampak on je vseeno lepo hodil in gledal avte in ljudi.  :rolleyes: 

Tudi nedavni primer, en butl (pa? dejansko je butl, divjak, kakorkoli ?e) je delal pizdarije in so v njegove konce po?iljali ogromno patrulj, da bi ga ja dobili. 

aha ok, on je bil pa ?ef prometne policije... :) pa fora je bla da v tistih ?asih nism bil pogosto v LJ, pa ?e takrat sm stopu direktno na mino :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Heh kdaj smo ?e mi vedeli, da se zapisuje in na?rtno ustavlja mularijo, ki hodi na drag race. ?e ve? kot 10 let nazaj, so imeli te tehnike in se nih?e ni razburjal, celo mi ne. Pa? je jasno, nekoga dobijo na piko in ga je najebal. Tudi v Morav?ah, ko je bil vmes nekaj ?asa nov policaj je imel podobno tehniko. En je pazil kdo je v gostilni, potem je pa ustavljal te avte. Vraga, ?e ko sem imel zelenega RSa (in ?e en v Dom?alah), so ga ustavili in mu rekli, da so ga ?e ve?krat videli, gledali in naj malo pohodi gas (akrapovi? avspuh). In to?no zato so ga ustavili ker ni naredil nobenega prekr?ka. Verjetno ni bilo nikjer napisano ampak so imeli kar v glavi avto. Heh ?e en primer, lokalen mulc se je zaletel in u?el. Vseeno so ga na?li in se oglasili pri njemu. In kaj so ga po pogovoru vpra?ali. ?e ve, kdo ima Civice v Morav?ah, da jih malo opazujejo. Pa se spet nismo razburjali, pa? je jasno, da imajo ti mul?ki glasne avspuhe, padejo v o?i in jih dobijo na pike. Ampak na koncu vse skupaj res ni bila nikoli skrivnost, pa? so jim sumljivi avti (homologacije ali pa morebitno teranje ker so hitri avti).

Aha, se pravi pred leti, ko so mene dal na izrednega, so ocitno mel na vidiku prejsnjega lastnika, dobil so pa mene? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

lol... jaz tud rde?o pa sem na polovici mislil, da jih bo bela vse oplaknila - ampak tole je blo bolj zanimivo kot gledanje F1

aaaaaa, js tut rde?o :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prevc, na? ?ampion je ?e osvojil leto?nji svetovni pokal.  :ouje:  :rispekt:  :danzoman:

to me spominja na Schumija u starih ?asih :P

dons se pa obeta zelooooo zanimiv ve?er :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si ziher, da je 550W dovolj? A dodatno napajanje si priklopil na grafiko?

men se tut zdi tole mal ?voh... js sm mel 500w napajalnik, grafi?na ni? kej konkretna radeon HD4870, pa ko sm menju procesor sm dal not n? kej posebnega AMD Phenom 9850 quad-core, pa mi je u roku 3h minut nesl napajalnik :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mater ma kondicijo...se vedno tece pa sploh ni utrujena...jaz se kar gledam, me zanima kako se bo koncalo :)

z razbitim ekranom? :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.