Enkrat bom slikal enakega Audi A6 takoj za Ljubeljom v prvi gostilni na avstrijski strani - identi?en, srebrn, lobanje + ROGOVI!!!, samo da ima izrazitej?e rde?e ledice okoli
pa sj to je ta audi...isti...sm ga vidu in cez mejo in pri nas..tip je iz kranja sam skoraj zmerej ko grem cez mejo ga srecam tam pri uni gostilni...to je isti avto..
sj to ni nc,ce bi vidu spredaj kako ma pa ob strani..to te kap zadane..povsod ma une krom letvice,pa vmes ma neke kamen?ke,po strehi ma une bunkice...slikam ob priloznosti...
danes sem se peljal do slovenskih konjic in vam povem da folk ne zna vozit,vsi so vozili po prehitevalnem pasu,kamionarji so se veselo prehiteval med sabo in sem se kr nekej krat peljal za kamijoni par km,uglavnem znoru sem...slovenska avtocesta ni vec zame...en kup blendanja in vsega drugega... ,od zdej naprej me bo moja vozila okoli js pa bom spal...
sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet
kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu
o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe...
poraba strmo pada pa niti nisem pocasi vozu,res pa da sem imel 70 procentov relacije,v treh dneh kranj-slovenske konjice-kranj,drugi dam kranj-beljak(cez korensko sedlo)-kranj(skozi karavanke),tretji dan kranj-beljak-kranj (obakrat cez korensko sedlo...poraba pa cudeznih 6.8l..medtem parkrat sel cez 220km/h itd...uglavnem nc kj prevec pocasna voznja...mogoce je k temu pripomogu servis in nov software...mogoe :ne vem:
dirkal sem z enim BMW 335i coupe,joj kaj mi je delal ,ampak na coilju sem bil prvi,ker ni imel jajca da bi hitro vozil tudi ko je bil folk,ampak ga je pritisnil samo ko je bla odprta cesta...kaj bi dal da bi js imel tej 307konjov pod haubo... ko ga je pritisnil mu je dobesedno benzin vrgu iz auspuha...
Rade volje samo povej mi kaj je treba narest, da spravm to ?ez. Ni panike raje pla?am homolomo sam, da imam izbiro med kvalitetnimi gumami.
?eprav mi je vse skupi neumno kot no?, saj je edina razlika v cca slabem centimetru na vi?ini gume. Se pravi ni ni? ?ir?a, na isti feltni, isti hitrostni razred in v vo?nji in v varnosti ni nobene razlike. Tudi ?tevec bo kazal ?e malo ve? kot je realno kar pa je v bistvu tudi dodaten plus glede varnosti.
itak zdej ti ni treba in na tehnicnega tko da imas par let fore,kot drugo se oglasi pri meni pa te lahko spravim cez tehnicnega tudi brez gum ni panike..
ce ti nastejem napake na presnji mazdi k ne bi blo mogoce da naredis tehnickega:
- zadnje bremze oz. rocna je prijela samo na eno kolo.
- ksenon luci vijolcne barve ala porche (sam sem jih vgradu)
- nastavitev na sprednje luci je bilo polomljeno.
pa niti enkrat nisem kaksnega podkupoval ali kakor koli drugace,vse se je dalo zrihtat na lepe oci..
kaj je to? do zdej nisem niti eno stvar homolomo,pa nikoli nisem imel tezav z policajii,edino bi homologiral ce bi se dalo seveda to, da imam avto brez varnostnih pasov..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
moj avto je ful poskocen,mislim da sem redbull notri natankal namesto nafte:)..zgleda kot da jih imam 200KM pod haubo..pa nevem zakaj...
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani