A špeckahle? Teh je itak zadost. Ga bo taprav dobu pa bo jok in stok. Pa socialna pol, pa oči pa mami pa odvetniki. Tole je pač moten osebek, ki je ponosen na to, da je moten. Dokler, kot pravim, ne bo naletel še na bolj motenga.
Menda naj bi letos izsel cetrti del Back to the future ...
Upam, da ne, ker brez Michela J. Fox-a in Christopher Lloyda-a bo kr neki vse skup. Pa verjetno bodo glavne vloge bile ženske (vsaj ena črnka in ena LGTB), kot se za woke kulturo spodobi - tako da prosim ne.
Tole je blo nekja najbolj vesoljskega od kar spremljam NBA od srede 80-ih let.
Tud Kobijevih 81 ni bilo tako impresivinih, saj sta obe ekipi igrali za njegov rekord. Celo Toronto je pri davno izgubljeni tekmi faulirali namenoma, da je na koncu metal 6 zaporednih prostih (skupaj 20) za ta dosežek.
Razlika pri današnji Lukovi tekmi je bila pa v tem, da njega je pa Atlanta v zadnji četrtini dodatno podvajala in se prav trudila, da ne bi faulirala za doseganje točk iz prostih. Tako, da tole je bilo danes veliko bolj resen dosežek kot pa tisti zpred 18 let.
Ok, bom pa doplačal, da preskočim vrsto. Mal me edin skrbi to, da moram podpisat, da če bo šlo kaj narobe in da mi kaj razbije ali uniči, da sem si sam kriv.
To so tiste, ki ti pridejo domov, v duhu sive ekonomije spucat na črno. Tista košta 20€ na uro ja. Čistilke v UKC pa so zaposlene preko XY čistilnega servisa. Mogoče oni izstavljajo 20€ urne postavke UKC, pa si doktor mal narobe predstavlja kako deluje sistem.
Jaz pa iščem enega dohtarja, da bi mi hišo spucal - kot sami pravijo so cenejši kot snežilke.
Ampak kako, da ne moreš z malo debelejšo fugo tole ujet? Dej sliko kako to zgleda pa kake maš zdej? Jaz sem enkrat reševal tako, da sem te z vzorcem zamaknil na polovico prejšnje ploščice in je zgledalo zelo inovativno. Je pa res, da so bile v ravni črti in nisem delal vmesnega vzorca.
Je pa seveda druga resnica, da na terasah, stopnicah ipd lahko daš več "umetniške" svobode medtem, ko je kopalnica pa malo bolj delikatna in, ko čičaš na WC-ju in gledaš ploščice najdeš vse napake tud tiste najmanjše. 🤣
A še lažnivci so za povrh. Katera snažilka pa ima plačilo na uro 20€? Mogoče 8€, ta voluhar jih pa samo na pripravljenosti, ko ne dela nič dobi na mesec za dve mesečni plači snežilke, ki je svojo plačo res oddelala. Sramota so teli egoistični bogovi v belem.
Tako je - jaz bi ti še kaj vzel in dal ubogim preobremenjenim zdravnikom, ki ne pridejo skozi mesec s svojimi mizernimi plačami, da so prisiljeni v tej preživetveni bedi se naslonit na edino rešilno bilko - stavko.🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni sam odprtje računa je še vodenje le tega, ki se poravnava letno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani