komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 ... pijte coca-colo in ostale stvari Pa ravno sedaj, ko sem se prepri?al, da bi nehal! :ne vem: :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 Druga?e pa CocaCola pomaga pri raznih prebavnih motnjah (kar za vodo in sok ne bi mogli re?t) preverjeno in zanesljivo! Ampak, jaz se je vseeno odvajam - uporabljal jo bom samo ?e za zdravstvene namene! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 dokler pa ne pride resnica na dan pa...pijmo sok Eh, ne bo ?lo - me preve? ?raufa po njem... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 omg - oh my god ? David ima? kak argument v korist Red Bull-u? :ne vem: :mi pijemoo: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 joj joj....sam da ne bo? v abstinen?no krizo padu..... Tomi zamisli seeeeee........ LP daVid V krizi sem ?e (vpra?anje kdaj nisem ).... pa saj ni? od tega ni res ali pa? eh, pa saj bom samo ?e Shark pil - RedBull je predrag (ko David no?e ni? skonto zrihtat... )... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 CocaCole, sigurno - pa kaj ko se odvajam! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 NISSAN 350Z Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVidAhmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila hihihi.....ja z mazdo pa ?e ni ?el.....se pa vozi z usemi doma?imo avti...... od audija do landija........pa se mi n? ne smilijo....o?isti? pa je! LP david Ima? prav - malo dramatiziram po nepotrebnem tudi sam sem vozil peseka v avtu - malo smo ?istli - pa ni bilo sile Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Tomi! Napisano 4. julij, 2005 ?e pridem, potem sigurno do 10. ure! Sedaj pa moram v slu?bo - in to hitro! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 NISSAN 350Z Napisano 4. julij, 2005 In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma svoj avto.....Katrcaaaaa....... LP daVid Ahmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Tomi! Napisano 4. julij, 2005 Hmmm, za slabih 10 minutk sem te "?ibnil" Jap, jutro je ?udovito samo ....... PONDELJEK JE! Ej mogo?e (veliki vpra?aj) pridem danes v LJ - ?e bom te rufnem! Bo treba eno za na pot .... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 Kaj zdej MM ?trajka..... N? ne komentira poteka dogajanja......hm..... jest grem plavat daVid Mogo?e pa je jezna, ko sva tak?na cepca!?!?! Eh, neeeeeeee, ne more bit no ... Sem mislil, da sta vidva na personal mesagih....? MM en , da ne bo? ?alostna? Smehec je pol zdravja (drugi pol pa...)! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 Ma glej to....zanimivo bi blo to videt....ka te ?em....ne da se mimo........ daVid Ja, saj - moram priznat, da te ?isto razumem! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 ..ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Aha, temperature bodo jutri prav?nje ... ti bi pa kar gledal David - perverzio!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 bom se delala, da ne vem kdo je MM :ne vem: Oooo, sheet - busted Dober ve?er tudi tebi MM - ops, pa sem se izdal Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 predvidevam da tudi v taki odpravi zaradi la?je "dostopnosti"...... Nice one..... ?in ?in za pilotko..... :mi pijemoo: LP daVid Aha, mene pa naj ... gleda?!? Mam ?e eno za Vuk-a - take it easy! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 Jah pa ne ji povedat....ti re?i da gre? na panache ?e se bom ?e "?vercal" ho?em vsaj tako "?oferko" - al pa bom na MM po?akal... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 Jah s tem nagibalnikom bo? pa ja kej na primorsko pri?el.......Ko bo? poberi ?e Tomija in pridta dol!!!! Mene ?ena ne bo pustila s takim "divjakom" na cesto ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 3. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 3. julij, 2005 Moped... Moped je fulll mrcina... ampak, iz ozadja ... Mazda je pa Mazda! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 1. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 1. julij, 2005 Petek je!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Jah.,.....tomi lahko no?.......pa itak se bo? ob 4 uri ?e zbudil...... ?in ?in :mi pijemoo: daVid Hmmm, ob 5-ih pa res! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Ej Tomi n? nisem ?e dobil...... Ziher jih je po?tar vidu in jih h sebi domov odnesu...... ?in ?in :mi pijemoo: Ej, bi moralo bit (v?eraj zjutraj na po?to nesel)!?! :ne vem: ?e jutri ne bo, grem na po?to in jih s.....m!!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 Ouchhh, to pa ne! Bom takega nabavil, da bo avto ?uval! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Ejj, David - si dobil letake? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Bravooooo! Jaz pa v jok in Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani