David 8 Napisano 1. september, 2006 Slovenija v svetu Napisano 1. september, 2006 Hahaahah sem mislu da bom poknu od smeha.... crazy shitty stuff.... for real!!!! :hohoho: Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 30. avgust, 2006 Uklopcic Napisano 30. avgust, 2006 jaz baje pridem... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 30. avgust, 2006 Uklopcic Napisano 30. avgust, 2006 ka si nor pa ne rde?e s5!!!ni lepa k se ful spira sprobano Za sre?anje bo dr?alo... SUPER... Uklopko aka. testarossssssa.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 30. avgust, 2006 Uklopcic Napisano 30. avgust, 2006 Rde? naj bo!!! Klopo klop?i?...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 29. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 29. avgust, 2006 jih mam na videokaseti is starih casov...a ti prinesem na srecanju Kaj ti bi me rad ?e kar stra?il al kaj.... agrrrr Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 29. avgust, 2006 Formula 1 Napisano 29. avgust, 2006 no ja, saj je res bolje da ni zmagal, ker bi bila napisana spet ena stran postov, kako Ferrari ravna ne?portno in preferira ?umija. Boss prehitel si me..... ?e vedno se smejim vsem buckam na ra?un ?humija..... a booo.... fantje to je samo ?pppooorrrrt!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 29. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 29. avgust, 2006 A niso bli germelini? njet... GREMLINI so bli.... Trust me.... so me stra?li big time back in old days----- Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. avgust, 2006 Straus Napisano 28. avgust, 2006 ?ingulinguuuu ?in ?iiiiiin......... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 27. avgust, 2006 Nucnik Napisano 27. avgust, 2006 Hapy birthday tooo yooooooouuuuu...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 25. avgust, 2006 Jaz pa nina nana delal..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. avgust, 2006 DAVID Napisano 25. avgust, 2006 ups...sam mau, ?ist mau sem pozen....ampak vseeno iz srca...vse tanartabulj?e Ala naj ti bo lukman..... THX Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 24. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 24. avgust, 2006 Ja fantje slabo vam gre! A vsi hodimo s kurami spati ali kaj??? kokodajske.press Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 22. avgust, 2006 DAVID Napisano 22. avgust, 2006 13 letnik! Vse naj naj ?meker. Eko ti ga na.... thx mate..... breskve jabuke sliiiveeeemene voli iveee....... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 22. avgust, 2006 DAVID Napisano 22. avgust, 2006 EEEEE banda..... thx a lot to everybody.... just love that spirit.... Pija?ka gor pija?ka dol.... mogla bo bit.... Over&Out P.S. Breskvaaaa... si od mrtvih ustala..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. avgust, 2006 Avtor Mala Mazda..... Napisano 21. avgust, 2006 jebacki Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 18. avgust, 2006 Avtor Mala Mazda..... Napisano 18. avgust, 2006 Miss M&M is baaaaaaaaaaaaaaack...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 16. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 16. avgust, 2006 Danes bo spet grmelooo...... pridem ?e jaaaaz..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 16. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 16. avgust, 2006 ne vem to?no!!!Mogo?e ja ali pa tud ne..........so bli vsi stroji zunaj u?eri!!!Nekateri po hosti ostali pa v bli?ini!!!lp Divjaki. press Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 14. avgust, 2006 ponočnjaki Napisano 14. avgust, 2006 in zato so primorci carji! haha Cabernet Souvignon 1992, Vigne Di Leon....Verduzzo 1988, Vigne Di LeonLeonardo 2002, Sim?i?Sivi Pinot 2001, Bagueri ... ..... To so tokratni izbranci..... :jezik: Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. avgust, 2006 Tudi prasna mazda je lahko lepa Napisano 13. avgust, 2006 Pa toti amerikanosi niso resni..... res je lepo.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 11. avgust, 2006 Vuk Napisano 11. avgust, 2006 Vukson... hepy bzdej maj frend Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. julij, 2006 YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2006 Koktail mejker, d nau? slu?ajn kej mankou na dirki !!!!!!!!!!!! sej sem ti povedal.... pridem ?ele v nedeljo... Prej ne bo ratalo.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. julij, 2006 YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2006 Mr..... bostjan... bla bla bla Ni? ne bom govoru.... sam glej da ne bo? jutri zgledal tako...... Seveda ker bo? sodnik naj najbolj?ej?i dirki v sloveniji..... .... in seveda h temu spada precej....hm... tega..... .....tudi tega...... ...no pa tudi takega je precej.....predvsem ob progi.... ...torej res nebi blo fajn da zgleda? tako.... Kakorkoli prjatu...... u?ivaj na max.... :prsti gor: Ajaaa..... ?ingulingu ?in ?in.... Pa ?e eno tortico zate...... pa ?e eno no ker vem da bo? la?en..... SERVUUUUS!!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. julij, 2006 ReDewil Napisano 26. julij, 2006 Sej ste ?ist nori s temi rojstnimi dnevi..... Vrag.... sretna ti nova godina in ?ingulingu bum bum! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. julij, 2006 BOBI Napisano 25. julij, 2006 uklopko spet prvi.... Vsee naaaj naaaj BOBIIISAAAN Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Hahaahah sem mislu da bom poknu od smeha.... crazy shitty stuff.... for real!!!! :hohoho:
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani