Pazi zdaj to....resno se trudijo da jih zasovra?i? (EPL).
Doma sem dal SIM v nokijo (hvala bogu da sem jo tu na forumu dobil od bmwja?a ) in na mizi pustil tisti mali plasti?ni SIM tray 1x1 cm ki ga porine? ven.
Telefon niso sprejeli, ker manjka ta del, ?e? da je na njem serijska (res je) in da je 'klju?ni del telefona za garancijo.....
?e en turisti?en izlet v Ljubljano.....dobro, da mam motor in da to traja 'samo' eno uro, ko?ta pa lahko na 100tine evrov, ker grem vedno ?ez polno pri drami do njih na trg....
brez bi trajalo ve? kot 2 uri, samo parkiranje pol ure...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jah kaj naj re?em....ampak o?itno je jabuk delan samo ?e za to da ga ma? na mizi poleg kave. ?e eno moto potovanje ni pre?ivel, spodnji del ekrana ne dela...in ravno tam je tipkovnica in 'home potegni gor'.....
Pa ne re?em da sem ga imel ne vem kje, vedno v jakni, torej ni tresljajev, stopinje 5-25C, de? samo 1 uro v 14 dneh. Katastrofa
Grem spet poslu?at kako sem nepravilno ravnal z telefonom.....?elim ostati na iOS samo to ne gre ve? nikamor.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ampak odgovora na vpra?anje pa ?e vedno nimam. :ne vem: A so bremze takrat izklopljene, da se rukne? v oviro... kle je bil kontejner, lahko bi pa bilo kaj drugega. A je parkiri??e premajhno? Sam vpra?am?
Ne nisi videl mojega videa, zadeva se ne ustavi kar takoj tudi na polno z obema bremzama. Instruktor tu bremza po zdrsu na polno.
Poleg tega ima izklopljen abs in tcs med demonstracijo in ko zadnja guma zdrsne, motor izgubi smer in je najslabse da bremzas, saj se s tem zravna v ovinku in gres tja kamie ni treba.
Skid bike omogoca vozniku in zacetnikom naklon do polnega (cca slabih 60 stopinj) brez da bi se prevrnil. S tem pa mu oslabsa druge lastnosti, tudi zavore. Nenazadnje gre za dodatno tezo. Poleg tega ima ta model ze cornering abs in tcs, in ne more zdrsniti tudi ce na polno odpres plin, to pa je bil smoter demonstracije - kako elektronika pomaga vozniku.
Ce bi bil Suzuki brez dodatkov bi se ustavil za cca 2 dolzini motorja pred slavnim kontejnerjem vem ker mam enakega, z enako opremo
Jure glej, pridem k tebi enkrat poleti ko bo ?e zadost toplo da se na ?aru kaj obrne. Pa eno pivce ali dve spijeva potem greva pa pogledat kje ti zmrzuje.
Zmenjeno
Boss si kdaj probal skid bike in ves kaj je njegov namen.
Jaz sem bil z Igorjem pred rtv tam. In to je bila demonstracija brez tcs in abs - pospesevanje v ovinku. In evo zdrs kolesa ter iz smeri. S skid bikeom se to da probat ker se ne mores prevrniti. Je pa tudi zelo tezko se ustaviti in manevrirati.
Gre za instruktorja z AmZS btw
Zavorna pot 4x daljsa v filmcku. Pa se mal slikc. V glavnem skid bike ma popolnoma drug namen. Ampak fajn je videt motorista v kontejnerju a ne, ker je divjak...noben pa ne pomosli zakaj je kontejner na poligonu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aleluja, sem ponovno nesel telefon s sim trayom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani