Skoči na vsebino
Nov davek v SLO
Napisano

ne ne, tistemu se lahko ogne? ?e nima? avta.....

temu se pa ne bo dalo. no razen ?e nima? pla?e. MEnda bo nek davk na starostno odbobje.... kao.

skratka nekaj kar itak ni za nas in ko bomo mi tam tega gotovo ne bo ve? tko da...

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov davek v SLO
Napisano

Hja ni nujno.... Zavedati se je potrebno, da si v drugih dr?avah "Ausl?nder", kar pa ni ravno fino - posledi?no je zate vse slab?e, tudi denar.

?eprav se pa resno spra?ujem kaj ?e delam v tej dr?avi.... ampak to je tema za drugam

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov davek v SLO
Napisano

Evo, pa se nam obeta nov davek, pravijo. Kot da jim ne damo ?e zdaj skoraj vsega.....

Ne morem mimo misli, da so se v?asih puntali in sekali roke zaradi uboge desetine. Danes pa ve? kot polovica, pa nikomur ni?.

Zanima me, kje so nenadoma vse evropske direktive in smernice. Verjetno obstajajo samo takrat, ko je to za nas slab?e. Saj je ?koda pri?akovat da bo kaj bolj?e.

Je treba futrat razen patrije in podobno nepotrebno navlako.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

vsekakor. Pa da raja neb preve? na prevozu pokurla.

?E enkrat bravo na?i v parlamentu.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

Gledam moje starse, garala do zadnjega - bolj ali manj delavca, administracija.

Skupaj imata sedaj cca 1500? pokojnine, ampak:

en avto je nuja (4je vnuki in vnukinje)

ze drugi je pri hisi ampak to je stara kosilnica Fiat500 l.95 samo za opravke

vzdrzevanje stare hise, rojstni dnevi, vnuki, hrana, sparanje za en bogi izlet...itd itd

Ampak ne jamrata, in sta nas dos nau?ila, tako da jima s sestro veckrat pomagava, puntek je bil moja nalozba, ker sta nepogresljiv taxi za otroke.

In potem pogledam nas:

1 otrok 270? na mesec vrtec

2 avta ki pozreta vsaj 150? na mesec benza

2 registraciji in servisi letno vsaj 2.000?

krediti za nepremi?nine mese?no

plenice boga mi so 50? na mesec!!

hrana za 4

stroski zivljenja

itd itd itd

zadnji? sem primerjal da bi na primer en vrtec, stro?ki avta, stro?ki prevoza na delo itd pri?li enako kot ena pla?a - in bi lahko ?ena bila doma, le da ji doba ne te?e

Tako drago je vse skupaj postalo....

K sre?i se ?lovek znajde - ker se mora!!!!

Saj nas obirajo na vsakem vogalu, in vsak dan je huje, zopet se vra?amo v ?as, ko smo kupovali v tujini, ziveli pri starsih..... SLO je draga ko pes.

se podpisem.......

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

Ko smo ?e pri teh razmerjih bruto/neto - v financah so enkrat objavili kolk ti ostane ?e zaslu?i? 50 000 ? na letnem nivoju. Mi smo nekje na tleh z nekaj euri nad 25.000, prvi je Singapur z 50.000, nam najbli?ja ?vica pa okoli 36 ali 39000, nisem siguren. ?e kdo najde tabelo, naj jo pasta.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

Generalno je moje vpra?anje posledica razmi?ljenja kako hudi?a se sploh da relativno dostojno ?ivet pa recimo z 900 euri neto pla?e kolikor naj bi bil v SLO povpre?je. Pri tem pla?evati nek manj?i ali ve?ji kredit (predpostavimo, da stanuje? na svojem ne pri atu in mami), potem med 200 in 300 euri vrtca, nekaj je treba dati v pisker, pla?ati kake registracije, gume servis, ogrevanje, iti na morje....

?tekate? po mojem je skor nujen kak?en fu? v vi?ini XXX eur. Zdaj a je to ?ist na ?rno, a je to preko nekih napotnic agencij itd, me pa ne zanima. Oni strici z X6 itd so itak ve?inoma nezaposleni trenerkarji itd...

:)

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

Js pa ne bom povedal da se ukvarjam s ,in nategovanje folka na vsakem koraku!!! :hohoho::hohoho:

Da nisi slucajno na davcni ? :P

Mi je treba pisat ? ?zmeden?:ninja:

Hehe... sej pravim - admini izvzeti. :bravo:

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

ups :blush: pozabu napisat da Lojz ne sme v to temo... Kaj pa ve? zdaj gleda le ?e inkognito....

Ampak vseeno, bodite odkriti ;)

Sicer pa - rekel sem, da naj se oglasijo tisti pod dvemi jurji... ?lovek z CX om predvidevam, da to presega, pa bog ti po?egnaj, da se ne bova narobe zastopla. :bravo:

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanska obrt
Napisano

Ker vemo, da nimate vsi po dva jurja in ve? neto pla?e, me ?isto iz firbca zanima kej se lahko po?ne popoldan/pono?i/ali celo med slu?bo, da lahko potem kupite kako dodatno gumo, tank bencina ali morda kakega BMW x6....

Ste vunbaca?i, izterjevalci, vrtnarji, je*a?i zdolgo?asenih gospodinj, malarji, pesosprehodarji ali kaj podobnega?

Saj vem da sem zastavil precej humorno, ampak zanimajo me pa resni odgovori.

Admini izklju?eni tukaj, ker vem da imate vsaj 3 jurje, da nam "te?ite" )

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prikrivanje
Napisano

Tipi?no majstri. boli jih ku*ar kaj zjebejo, da le svoje naredjo in pokasirajo!!! Meni je centralar zjebal kuhinjsko okno in to s kotno brusilko (fleksarico) sem imel curek ?rnih pikic skoz celo ?ajbo.... itak smo jo menjali... Pa ?e en kup takih bedarij je.

Mallo off topic.

Dobi se korekturni kit - meni je u?la fleksarca ko sem zaklju?no letev ?agal. Zadevo sem pokital (pakirano kot silikon) in do sedaj dela (?etrto leto) sicer se tam ne hodi dosti ampak ok.

LP

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje zraka v hi?i
Napisano

Prvo ko prvo, kateri vrag vam Trbovlj?anom je bil, da ste Barovi?a izbral za ?upana. ?zmeden? Ta tip je ena velika podkupljiva rit in ve se iz katerega hleva je in kdo je njegov mentor.

Imate naslednje leto pa? mo?nost vsaj to popravit.

Problem je da Lafarge je v Slovenijo pri?el z mislijo, da gre v banana republiko in da bo s podkupovanjem uredil vse vklju?no z okoljskim ministrstvom. In na na?o ?alost je imel prav. Ste pa Trbovlj?ani premalo organizirani saj ?e se dobro spomnim so Zagorjani uspeli s protestom v preteklosti zaustaviti delovanje cementarne in da je morala namestit neke filtre.

Ne vem zakaj niste slo?ni pa zberite denar, najemite odvetnike in dajte analizirat zrak. V EU so standardi jasno dolo?eni in ?e hodijo ?ez mejo bo sodi??e moralo zapreti fabriko oz. jih prisiliti, da bodo namestili bolj?e filtre.

?e tega ne boste naredili bo Lafarge ?e vedno uva?al odpadke od drugod in jih kuril na va?em "dvori??u". Za primerjavo probite doma zakurt eno gumo pa ?topite kolk hitr bo policija prletela s pla?ilnim nalogom.

Organizirite se saj ?e bo vsak re?eval samo svojo rit bo situacija samo ?e slab?a... ni fora v kurativi ampak v preventivi. Se pravi je treba prepre?it onesne?evanje in ne sanirat ?e nastalo ?kodo.

Sorry, ker sem OFF topic sam to sem ti moral povedat...

Boss hvala za tole. Sem ?isti Zagorjan in ne Trbovc. Zagorjana imeti za Trbovca je ?alitev, ker pa si neveden ne-zasavc ti to seveda oprostim :hohoho: No torej, Barović, ima? prav, je podkupljen z vseh koncev. Njegova podrtija je v letih odkar ?upanuje postala prava pala?a, na morju si je zgradil lepo hi?ico, verjetno ne z ubogo ?upansko pla?o. Morda ga pa Kos le za?ije, pustimo se presenetiti.

Referendum so nam o?itali, da nimamo kaj govorit ker gre za drugo ob?ino, ?al pa plini ne poznajo ob?inskih meja in tako smo spet popu?ili. Trbovci so pa "kao" tiho, ker jim je Lafarge kupil re?ilca, tu in tam postavil kak?en tobogan, pa ?e kaj bi se na?lo. Priznam, da na?a generacija okoli 30 let tega ne pena?a ve? in se konkretno buni. ?al pa Trbovcem prav ?efur Barović (se opro??am ampak ga videt ne morem) onemogo?a izraziti voljo in jim ne dopusti referenduma. Enkrat bo temu konec, samo vpra?anje je kdaj. ?alostno je, da ima ta kur*eva dr?ava miljon mehanizmov kako pojahati navadnega ?loveka, odpove pa ?e pri navadnem D.o.o. ju ki nima niti za pla?e zaposlenih (bil je en primer mizarja ki je se?igal iverko, pa mu niso mogli ni?) kaj ?ele korporacij, ki lahko podkupijo vse po vrsti. In to je prava sramota.

Imamo borca, ki se ga najde pod imenom dru?tvo EKO KROG in skupaj z okoli 100 somi?ljeniki bije boj z mlinom imenovanim Lafarge, kapo dol zanj. Reve? ?ivi tik nad dimnikom in kasira res vse.

Problem je ker je zakonodaja napisana tako, da mora LAFARGE periodi?no naro?iti meritve sam in jih posredovati ARSO. Logi?no je, da takrat ne bodo kurili, a ne? Barabe... Imajo celo nek online prikaz izpustov, kjer pa so skrbno skriti tisti najnevarnej?i.

SKratka, dokler se ne bo nekomu strgalo in ne bo naredil nekaj najhuj?ega, ne bo ni?.

Ravno v?eraj sem klical 112 in mi je operaterka povedala da jih v?asih kli?e tudi po 1.000 na dan, pa ni?. Si lahko mislite? ?e se nave?em na Mazdo, mi moramo pa voziti ookoli z DPF filtri, jeb**momater in pla?evati 30? za olje.

Mah lej ?koda da se razburjam.... itak je vse boj z mlini na veter....

Organizirati, se ja. Res. Le kdaj, me zanima. Sistem je nastavljen, da pride? ob petih iz slu?be zjeban kot pes in potem se naj grem aktivista? In to za stvari ki bi jih po defaultu morala urediti dr?ava in jo za to pla?ujemo? Kr?ena mi je osnovna pravica do zdravega okolja. Ampak ?e deloma se zasavcem za to jebe, kaj se ostali Sloveniji ne bi.

Ne bom ve?, ker res nima smisla.... pa ne zaradi tebe Boss, ampak ker enostavno ne pride? temu do dna.

Medtem pa ?e naprej narod dobiva raka na plju?ih, moji vrstniki in kolegi pa imajo vsi po vrsti te?ave z zanositvijo.

?e zadnji ocvirk: Zdravnik pulmolog, ki dela v Zasavju je javno rekel da je tisti, ki ima v Zasavju vrti?ek, samomorilec.

Moram ?e kaj re?t?

:bravo: Boss to :rispekt:

sicer pa najnovej?e klime imajo tud mo?nost pre?i??evanja zraka... :whatever:

Te fore, vgrajene v klime so en marketin?ki ku*ac in ni? drugega. Vem, k me je zanimal ionizator.

Tako da vpra?anje ostaja: ?istilna napravica, ki filtrira zrak, potem pa enkrat na periodo menja? tist (v Zasavju radioaktiven filter s skafandrom in idemo dalje)

Ve kdo kaj?

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje zraka v hi?i
Napisano

Zdravo,

ker smo po forumih tak?ni in druga?ni strokovnjaki, ni hudi?, da se tudi tukaj ne najde kdo, ki se kaj spozna na pre?i??evanje zraka. Imel bi majhno ?katlico, ki bi jo priklopil na ?trom in bi sesala ter izpihovala zrak skozi nek po?ten filter ki bi znal izlo?iti razne svinjarije, ki sicer kon?ajo v na?ih plju?ih. ?e ima kdortkoli kak?no idejo, bom zelo hvale?en.

?ivim v super?istem okolju cementarne Lafarge, ki z ?egnom dr?ave dnevno skuri okoli 100 ton starih gum in jih cmari na prenizkih temperaturah. Poleg tega se zraven se?igajo ?e kak?na zdravila inostali strupi, nasploh Zasavci 2,5 krat hitreje zbolevamo na dihalih, kot ostali SLovenceljni, veliko ve? je splavov itd, sploh ne upam vsega na?tevat. Rezultat: tudi 3 km zra?ne linije od LAFARGE zadu?ljiv zrak, smrde? po ?veplu, peko?a usta in peko?e grlo. Vsak dan. tiso?i klicev na 112 , reakcije nikjer. Korupcija na vrhuncu, ?upan Trbovelj kon?uje hi?o v Portoro?u, Zares mo?no financiran s strani Lafarga, seveda se drug drugega ??itita.

Ja, izseli se. Vem, da je to nasvet No. 1. ampak recimo tako, da tega ne morem. Investiral sem cca 60.000? v hi?o, ki jo lahko uporabljam in koristim, ne smem pa je prodat oz oddat. Lahko jih popu?im in grem v nek najem s tem pa mi standard pade za 80% in stran sem vrgel ves denar. Ne bom tukaj o tem zakaj dr?ava ne naredi ni?, ker me bo od togote infarkt. Prosim samo za nasvet, ?e obstaja kak?en Gizmo, ki pre?i??uje zrak.

Hvala.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pra?i?ja (nova) gripa
Napisano

Grozljivo ozadje pra?i?je gripe

Na internetu je ?lanek (http://naturalnews.com/026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html) o ozadju pra?i?je in pti?je gripe. Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obto?eni akterji iz kemi?ne industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vklju?no z Barackom Obamo.

?e smo nekoliko spremljali dogajanje predvsem z zadnjo, pti?jo gripo, ko so mediji objavljali nasprotujo?e si podatke, potem nam je jasno, da je vse skupaj inscenirano s ciljem ustvarjanja psihoze strahu.

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki pi?e za revijo Nature, je na 69 straneh obto?nice razkrila, da se pripravlja eden najve?jih zlo?inov v zgodovini ?love?tva. Obto?nica na FBI je vlo?ena proti WHO, Zdru?enim narodom in vrsti visokih ameri?kih vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v ZDA. Dru?bi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obto?eni proizvodnje kontaminiranega cepiva pti?je gripe. Z umetno povzro?eno pandemijo gripe so se nadejali visokih profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vklju?enosti mednarodnih ban?nih krogov pod nadzorom ameri?ke banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obto?ene dru?be in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameri?ke vlade na ?elu z Barackom Obamo, najmo?nej?imi ban?niki Davidom Rotschildom, Davidom Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom pti?je gripe izvr?iti masovni poboj Ameri?anov, pri ?emer sodelujeta farmacevtski dru?bi Baxter in Novartis.

Hm. Tak?na obto?ba je zelo problemati?na zadeva, saj imajo obto?eni na svoji strani vse instrumente pravosodja in pregona. Treba je imeti res trdne dokaze, da je ?esa tak?nega loti?...

Novinarka predstavlja dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podru?nice Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v ?tirih dr?avah poslanih 72 kg patogenih virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biolo?ke snovi na Zemlji. Na ?e?kem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih ?ivalih, ki so do zadnje poginile. Tak?na obravnava cepiva je bila uporabljena kot prilo?nost za spro??anje, kar bi omogo?ilo povzro?itev pandemije.

Kako pa je s pra?i?jo gripo?

V zvezi s pra?i?jo gripo so isti krogi raz?irili vest, da gre za zelo nevarno gripo, ?eprav ni ni? nevarnej?a od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izklju?no WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pri?eli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzro?i smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti pti?ji gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - o?itno so bili poskusni zaj?ki. Iz obto?be je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava tabori?? in mest za masovni pokop ?rtev. V ozadju je mednarodna kriminalna zdru?ba, ki se skriva za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se odre?e svojih pravic, nasprotnike in oku?ene pa bi strpali v koncentracijska tabori??a. S tak?no redukcijo prebivalstva bi se brez te?av dokopali do naravnih virov - vode in nafte. Z izlo?itvijo demokrati?nih institucij ZDA bi lahko dr?avo priklju?ili novi Severno ameri?ki zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom kriminalne zdru?be.

Sli?ati je prav grozljivo. A kot re?eno, vpra?anje je, kak?ni so dokazi...

Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus pra?i?je gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa ?panske gripe, ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpu??en v javnost v Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom. Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biolo?ko oro?je in da je WHO aktivno vklju?ena v ta program z namenom ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu ?panske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki ni?a telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki prav tako ni?a telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o vpletenosti Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.

V zvezi z Bilderbergerji nama je jasno, da njihove na?rte ubogljivo uresni?uje kompleksna piramidna struktura razli?nih organizacij in dru?tev, ki tudi poskrbijo za ?i??enje zaprek. Bati se je, da z obto?bami ne bo mogo?e prodreti, saj lahko ?e tako prepri?ljive dokaze preprosto razglasijo za ponarejene. Najpomembnej?i u?inek obto?be je, da se svetovno javnost obvesti o zlo?inskih naklepih omenjene zdru?be in se spregleda njihovo dvoli?no politiko in zlorabo javnega zaupanja. Tisti, ki bodo poskrbeli za prave u?inke, niso uradniki vladnih ustanov, ki imajo zvezane roke, temve? dr?avljani - ?e se bodo uprli zlo?inskemu na?rtu in cepljenju ter odrekli zaupanje oblastem.

Jane Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma Baxter zasa?ena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s po?iljkami "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do julija letos.

Torej velja poskrbeti, da se informacija o zlonamerni oku?bi preko cepiva ?im hitreje raz?iri v javnost.

Preko alternativnih kanalov. ?eprav je bila to?ba pripravljena desetega junija letos, ni bilo v medijih o tem zaslediti niti besedice.

naj prvi dodam komentar. ?e je tole res, potem sploh ne vem kaj si naj mislim. kot rasa smo slab?i kot podgane in si ne zaslu?imo obstoja. Enostavno ne morem verjeti, da bi se lahko kdo kaj takega spomnil. Res je virus ?istej?i od vsake vojne, a ?al ne izbira ?rtev. Razen ?e ima kdo cepivo..... Je pa zanimivo, ?e bi ?e kdo tako rad reduciral prebivalstvo, zakaj enostavno ne dajo kaj v hrano? Pri vseh E jih in konzervansih ki jih po?remo....

al pa davek 500? na drugega in vsakega nadaljnega otroka. Kot je blo neki cajta na kitajskem ?e se ne motim.... zadeva re?ena v 30 do 50 letih. Res pa je z virusi zdeva re?ena prej.....

Pa ?ivi sre?no v teh ?asih. Jebemomater. Na eni strani gospodarska kriza, na drugi dr?ava k vse pobere, na tretji vlada, ki nas samo jebe, pol ?e virusi... a ma sploh smisel? matr....[/color]

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

Bom pa ?e jaz malo napisal, morda iz ?isto tretjega zornega kota. Po mojem mnenju je za vse kriva le in samo gne?a. Tak?na in druga?na. Eni jo prena?ajo te?ko, eni sploh ne, nekateri so vdani v usodo, nikomur pa ni vrhunec drennjanje na prenatrpani cesti. In potem se komu strga in divja. Saj ni ?udno, ko pa pred sabo prej nekaj minut ali pa km gleda starega ateja ali mamo, ki veselo vozi 30. Al pa 90, saj je vseeno. Vsem se samo ?e mudi in norimo z enega konca na drugega. Zjutraj malo pospi?, potem nori? na ?iht. Pol nori? domov, ker te baba postrani gleda ?e pride? 3 minute kasneje kot ona misli da lahko. S tem da bi sama hodila vsaj 20 min dlje. Itd. In to nas ubija. Poleg vseh nesposobnih amaterjev na cesti, ki roko na srce tam nimajo kaj po?eti. Pa saj ni ?udno da je tako. Desni pas je za kamione, ?eprav je prazen. ?e ga prehiti? po desni te pa skor pretepe. S tem da se prej 1 km ni umaknil. Pa vpadnice.

Zakaj je gne?a zjutraj na ve?jih mestnih vpadnicah? Ker noben ve? no?e delat v manj?ih mestih. Ker vse fabrke (ve?inoma kupljene od raznih ?vabov) pla?ujejo po 400 ?, zato tam otanejo pjan?ki in zavo?en?ki, ki jih izkori??ajo. Jasno da vsi rinejo v Ljubljano ali Maribor ali Celje. Poglej ga, kje bo? videl ?abarja da bo kdo s ti?em mignil za manj kot jurja? ?e v proizvodnji skoraj da ne. To je vse tolk povezano, da se vam ?e sanja ne. Ko sem se kot pam? vozil iz Zagorja v Ljubljano za Savo, smo rabili do BTCja uro in 15 minut. Od reaktorja Brinje dalje smo stali. Potem je pri?la AC. Vo?nja se je skraj?ala na vsega 30 min. Pelji se danes ob konicah. Od Krtine dalje se stoji. Do BTC ja rabi? spet ve? kot uro. Ob ne vem kako ve?ji preto?nosti. Ker ima pa? vsak srednje?olec ?e avto.Ker je treba nujno po nakupih v BTC in nenazadnje, ker na de?eli ni kruha, vrednega ?ivljenja. zato se pa? gne?amo vsak dan. In po Hitu poslu?amo o smrtnih nesre?ah zaradi tistih ki se jim morda upravi?eno morda neupravi?eno mudi. In upamo, da ne bodo neko? poslu?ali o nas.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

madmax me je prehitel.....

nisem rad pesimist, vendar se mi zdi, da zna dedc imeti prav.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Grega in Boss :notworth:

mislim, da bi bilo potrebno iz starih ka?? potegniti giljotine in jih malo nabrusiti.... in o?istiti rje...

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Je*e? tako recesijo....

danes sem se klatil po trgovinah in kupoval ene us*ane kavbojke. Ko jih kon?no najdem, gospa madam ni hotela ni?esar sli?ati o kakem popustu. V?asih so dali vsaj 5% ?e si s ke?em pomahal, da so se re?ili ban?ne provizije. Seveda se mi je isto zgodilo v ene 3 ?tacunah, ko sem kupoval ?e druge stvari, ki stanejo malo ve? in se jih pa? ne kupuje vsak dan...

Primer Teleray Ljubljana:

Kupujem Bluethooth slu?alko... v ?epu cash in vpra?am cepca za pultom (na najlep?i in najprijazne?i na?in, kar ga zmorem), ?e je na ke? kej popusta.... In mi mulec od cca 25, kot da sva krave skupaj pasla, navr?e citiram: Stari, to je Nokia. Tle ni popustov.... S tem da sem star skoraj 35 in po slu?beni dol?nosti bil v obleki.

Prav upam, da se bo takim velikanom najbolj ubil piskr?ek... Ampak kaj ko bojo potem trkali na parlament in dobili vbogajme.

Sicer je pa pri na?ih Mazdah isto - mislim, da so eni redkih, ki nimajo nekih blaznih popustov v stilu renoja in opla.

O?itno gre vsem ?e predobro, da si lahko privo??ijo tkole delat s strankami.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.