jaz vam samo lahko recem da je fr3ak fejst punca in da dosti sama naredi na avtu je nora na tuning in mislim da bo njena mazdica cez nekaj casa kar fajn zgledala
no ze naslov vse pove,ker smo se v celju nekaj menli o tezah nasih strojev predlagam da tu napisemo kake podatke ma kdo v prometni in da vidimo kaka so odstopanja.V moji mazdi 323f ba 1.5-16v pise 870kg,v 2.0-v6 pa pise tocno 1000kg,
JAZ SE ?E V KOMBINEZONU NE VSEDEM V AVTO...ne pa tole...
jaz pa se vedno vsedem tudi v kombinezonu in smirnatami rokami ce treba,vcasih pac treba kam skocit po kaj saj avto je samo prevozno sredstvo pa tudi ce je kaj porihtan(tuning) zato pa ga mam saj pol pocistis malo pa gasa naprej
To se pa zgodi ko si prehiter z integro,je pa to kolega od mojiga kolega z crno integro,voznik lazje poskodovan,sopotnik huje(baje pocena lobanja),pa hitrost je bila nekje od 170kmh naprej,podr je pa neko ograjo,pa dve drevi pa ne vem kaj se,v glavnem ne DIVJAT FANTJE!!!posebaj zdaj ko so mokre in spolzke ceste;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani