Eh ?e ti je nekdo antipati?n, pa tut ne preve? atraktivn, plus to da ma doug jezik in pouhno mero frustracij ?e iz otro?tva, pol ne preostane druzga kot "pok" v smislu verbalne komunikacije!
Dobra stran tega je, da ona vrjetno ?e zdele razmi?la o tem, jz pa ?e ?ez 5 minut nism ve? vedu o ?em je blo govora!
Jz pa zdele ko sm lih pogledu od Bobija podpis s Trojan od mazda?kih vozov, pa sm ugotovu d je kar nekaj ?e na?ih biv?ih, ena je celo pokojna, od Ti?a!
Men pa razen kljuke in pa nalepke, da ima Bemevejevo M podvozje, ki nekak ne pa?e, mi je voz kr okej, tko da se mi ne zdi glih neki poraz, sploh ?e ata u?iva v njem!
Verjetno ste ?e kej seznanjeni s tole akcijo, zato sm reku da bom pra?u, ker mi je ful ?udno da ti nekdo neki ho?e ?enkat, pa se bojim da je zadi k?n totalni nateg, al mogo?e ni! :ne vem:
Boss, se kr strinjam, pa tut lahko je takrat piskat ko si v totalni ve?ini, pa ve? da ima? terensko premo?, zame je heroj oz. ?e prej norec tist, ki se upa kontra, se prav sam proti masi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislm da je prehitr gas dodau, da ?e ni biu ?ist iz ovinka, al pa da ga je mogo?e preve? sunkovito dodau!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani