Skoči na vsebino
Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Eko tud letos je Bozicni Dee Jay Time 2011 :jupiii: .Se bo kdo udelezil hodi kdo na take zadeve ce ja se bomo mogoce kej srecali :mi pijemoo:

Evo se link

http://www.eventim.si/si/vstopnice/tradici...6509/event.html

jaooo pa da gledam lepe ritke (kar ni gut za moje srce in vse tiste najstnice k bojo upile do nezavesti ........ kaj pa vem morda se zna zgodit. Druga?e pa moje mnenje doba deejay time-ov je mimo

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Prekleta Honda, premo?na na ciljni ravnini! <_<:hudicek:

pa ?e kje drugje tud :harhar:

:D dobra dirka,jebemti bautisto da je roosija ven spravo :angry:

jbg,sam sem tudi upal na dober rezultat rossija. :(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slikanje jelenov
Napisano

Moj sin bi rad slikal jelene, damjake, ko?ute....

Me zanima ?e ima kdo izku?nje s tem in kje bi se to dalo izvest. Divjad mora bit prosta, ne kak?na doma?a reja ( mu ni zanimivo - je prelahko).

V na?i okolici ni jelenov (G. Radgona), ?e bi mi kdo lahko priporo?al, kam naj gremo, da jih bi lahko vidli.

Ha ha ta je dobra. Ok ne bom se delal norca,lahkopa ti recem da te jelen ne bo cakal in za to treba kar nekaj znanja in srece. Najbolje da se zmenis s kakim lovcem in te odpelje nekam,vedi da je potreben cas pa se mal tega :)

Velikokrat sem hodil z dedijom na jago,razne pogone,sedaj to pocnem s stricom ampak sem vecx videl gamsa in medveda kot pa jelena. Sem pa v 5ek kakih 30min opazoval komplet familjo srnak,srna in 2mladica ki sta se kot otroka igrala in preganjala po jasi. Je pa.srnadi ogromno,nas konec npr.barje vidis to sredi dneva . Drugace pa pravocasno v gozd in pazljivo iz njega. Je pa res da v divjini spremljat je fantasticno

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Principielno ne pla?ujem za softwer in to iz bridkih izku?enj. Enkrat smo kupl winse mislem d xp. Ko je blo treba pla?at 100? so bli vsi zlati, ko sem pa rabil support ker njihov ?rot ni delal, pa nikjer nobenga in tono izgovorov. Fak off, stavim da je nod isti. Ko se neb updejtal, bi bil cel kup krivcev samo eset ne.

OK o tem pa? ne bom se preklal ker je bv. Sam uporabljam nod odkar sem za?el tipkat po PC-ju ok vsaj 8 let in na?telal isti program vsaj na 20 pc in za 1x nikoli nikdar imel problemov s kateremkoli od teh. je pa odlo?itev itak tvoja.

Moje izku?nje z nodom 10-ka

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Tukaj ste mi nekaj ?asa nazaj vsi svetovali neke brezpla?ne Antiviruse in sem po nasvetu izbral avast. Sedaj ho?e gnar, bemumast podalj?at se pa ne da ni?. Kaj mi je storiti? Spet menjat av program?

Thnx

NOD 32 25? na leto in ima? mir,pa ?e na 2 pc-lahko da?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

NE dr?i !

To je blo pri starih z uplinja?em, pri "novej?ih" z vbrizgom benza, pa je tudi doziranje benza 0, ker ima dejansko motor vi?je vrtljaje kot pa je kot lopute gasa in sam ho?e zni?at obrate in si izklopi doziranje benza in pri nekaterih tudi iskre ni.

se podpi?em,pri meni ka?e 0.0 ko se peljem iz rakitne dol. ?e pa recimo pre?altam v ni?jo-brez gasa pa sko?i na kak liter ampak potem spet pade na 0

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Rana ura je 5 zjutraj. ;)

ja danes pa res ko se je prestavila ura :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

dobro jutro!!

:bravo:

jutro ;)

rana ura zlata ura

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

''sre?en sem ker sem mo?ki'' :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jeba tole. Samo spet stara zgodba, tekmovalci so se prito?evali nad primernostjo dirkali??a in sevede dokelr ni prepozno se ?efom jebe, sam da je dnar...

tukaj ni bila kriva proga zares ?alosten razplet okoli??in. Ed bil prisiljen se zaleteti v njega in prav tako rossi enostavno ni bilo drugega izhoda,in sem prepri?an ?e bi bil ,bi ga oba izbrala :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaooooooo :( Marco Simoncelli R.I.P. :(:(

:(:(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Super SIC we miss you!!! :(:(

Skoda ?koda za obetajo?ega me?alca ?tren na gp dirkah.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kupil ni? in tako pro?paral veliko denarja :harhar::hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah kje, zdej mi je to ?e k ni?, sem 3x na teden tak?ne razdalje tekel :) pomoje trebu?na gripa :( prvo sem mislil da sem se zastrupil s pico v petek ampak kot ka?e ne, ker ostala dva sta ?ist ok. Evole vstal sem, ?e vedno ?it..tko da tak ne morm te?t :(

vsak izg.je dober :) Pocajtaj se

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f speed
Napisano

vse naj naj ,in da ti taxi 6-ka ?e dolgo dela :rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google+
Napisano

fb fuj, goggle+ fuj

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Lej ro?no posodbitve klikaj izklopi avto, ker ?e ti za?ne na 3G posodabljat pol mora? pososdbitev prekinit in jo na marketu ?e 1X poklikat in pol gre.

?e pa posodablja? "ro?no" gre? na market in upade all, prej seveda pove?e? na wi-fi, vse dela bp.

Se mi pa zdi da je nekje neko sranje na tu?u in skozi gre da so posodobitve in jih ?tarta pol pa se obesi.

Men dela povsod, siol,Amis,Tu? internet in tud na tu?mobil. :bravo:

Vedno.sem dal na rocno posodablanje,vse je delalo,potem pa kar na 1x off no more download,pa na drugem :vskalo: gsm tudi.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Majka ?rnozmajka leti pri 2C minusa k marijamadona, bi se ?e kr vozu, pa sm moru jet na ?iht! :hudicek:<_<

Pa fajn da mam gara?o za stroja, sm vidu dans kr nekaj ljudi kako drgnejo stekla svoje makine! :harhar:

po verjetnosti segreto na 20 stopinj kar je res najbol odli?no za avto :vskalo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj si ji z u?esi naredu ... a je to nova moda - polizana u?esa nazaj :ne vem:

?e.... :):harhar::harhar: joke

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

enako se dogaja z telefonom od bejbe galaxy ACE v slu?bi komot posodabla doma ne. Ampak je delovalo vse bp :ne vem: sam sem mislil da firewal jebe pa sem nastavljal na stati?ne ip-je pa probaval pa ni? bolje. enostavno ne spusti teh faking podatkov skozi. imajo pa tudi po svetu podoben problem oz identi?ni

preko 3G omre?ja gre preko wifi ne :vskalo:

Ampak bom vrtal dalje grem pa ju3 v hribe kjer imam tudi tu?telekom in bom probal tam .

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

klop?i?, koga ma? kot internet providerja? tu??

ja

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ko ti no?e downlowdat iz android marketa, resetiraj telefon in ob ponovnem zagonu ti se bo vse preneslo.

resitirat na faber?ko al samo restart gsm

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

ANDROID MARKET MDF!!!

Kaj se komu sanja, zakaj mi preko WiFi-ja doma ne gre DL-jat ?esarkoli iz Marketa?

Brskanje dela OK, z Marketa pa napi?e "Starting Download" in potem "Downloading" potem pa 2 uri ni?...

?e pridem na firmo ali k bratu, se pove?em na WiFi, in dela BP, DL-jat gre kot bi mignil...

Doma pa kar naenkrat ne ve??!

ha ha ha ha Seba imam popolnoma enak problem in tukaj MDF2 nisem ?e uspel re?it problema. sem pa ?e marsikje brskal in iskal ter nastavljal tel. Je pa fora da pred posodobidvijo iz 2.2 na 2.35 je delalp BP :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.