Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Js sm doma iz kme?ke vasi tak, da nebi o koristnih opravilih...

nastradal pa dvomim, da bo kdo :D

?e bi imel kaj pametnega za po?et se ziher ne bi z avtom okol podil. Tak?nih neumnosti se ne spomni nekdo, ki ma polne roke dela.

Drga? pa sem mel jaz tud tako 323f-ko. Samo druge barve je bla. . Sem jo prodal, ker ni mela klime.

Ti si takrat najbr? ?e z o?ijem na veselico hodu...

Pa na unmu film?ku vidm, da ti ?e nakam plavo kadi zadaj na auspuhu. In premagal si reno 5. Nekej neverjetnega....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

to ne gre, ?e ma? to v krvi :P

Objavljena slika

?e bi se prijel kak?nega koristnega opravila, bi te take bedarije minile.

Kot ka?e ima? sre?o in ti je lepo postlano, zato ti ni treba delat in lahko samo afne gunca?.

Bo? moral pa? na svoji lastni ko?i probat kaj je pametno in kaj ni za ?ivljenje na dalj?i rok. N? bat, tako kot za vsazga, tud tebe ?aka dan, ko se bo? moral enkrat "streznit". Milom ili silom. Upamo lahko samo, da zarad tvojih bedarij, razen tebe, ne bo ?e kdo nastradal.

Iz kje prav? da si ti doma drga??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A pol si le bil zraven, da to?no ve? kako je bilo. ?e je mulc divjal, kolk je pa pol ?ele divjal tisti 48-letnik, da je bil hitrej?i od mulca. :ne vem:

Boss spet nisi zastopu napisanga k nede? A ti mogo?e ob?asno kaj tazga ?udenga kadi??

jah n?, bol? bit divjak kot pa vinjen voznik, al pa ?e huje vinjen divjak :D

Ne bo? verjel, ampak, ?e bol? je pa, ?e nisi niti divjak, niti pijan.

Na to mo?nost nis pomislu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ene se nas hiter prime :D

Bo? pa tolko prej kapiral. Pa ?e na pija?i in denarju bo? pr?paral.

hehe, sem pri?akoval to?no to... mulc vedno pomeni divjak tko, da sploh ne rabmo razmi?ljat naprej. Kolk je lajf enostaven, ?e tako posplo?ujemo in etikiramo ljudi kar napovprek :jupiii:

Jaz sem tud pri?akoval to?no tak odziv tukaj. Za nobeno ceno ne priznat da je krivo divjanje. Vse drugo je krivo, samo divjanje ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj vas majstri zdaj mot to, da so novinarji mogo?e malce zmedeno napisal ?lanek (tist pripeljal), al vas mot bolj to, ker je mulc divjal, pa si je nekdo drznu napisat to da je nekdo divjal. Nekam alergi?ni ste na to da nekdo opozori na divjanje. Kako to?

Jaz sem, kot vi pravite star, pa ?lanek ?ist lepo zastopim, vi pa sami visoko?olski izobra?enci, pa ne ku?ite preprostih stvari. Bom probal jaz na kratko in po kme?ko ?e enkrat povedat samo za vas:

Mulc je divjal in je pred sabo voze?i avto dohitel prej kot je pri?akoval, zato je hitro namotal ven na prehitevalni pas po katerem pa je takrat ?e prehiteval 48 letnik. Pok!

Prakti?no so pri?li vsi trije na enkrat v?tric.

A je te?ko zastopit?

Vam se panajbolj imenitno zdi vtikat v to, ker je novinar napisal zunaj naselja, pa ?e?, saj v naselju ni avtocest itd....eh ubogi divja?ki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

malo ve? migam (kvihtam, bicikl, mal v hribe, itd.).

Jejejej, vi ta mestni, svojo energijo tro?te v sama nekoristna opravila... A neb vso to mo? raj? uporabu v kaj koristnega? A neb ?u npr raj k babici drva sekat, pa sosedu pokosit trato, al pa pred blokom pometel smeti, obrezat grmovje, pred blokom pobrat pasje dreke in jih nesel ??enetarjem pred vhod itd.....? S takim delom bi se rekreiral, bi huj?al, pa ?e koristno delo bi delal.?!?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Momentalno delam v obratni smeri kakor ti - kar se ma??evja v predelu okrog popka ti?e. :aaaaa::jezicek:

Ah bej? bej?...kumaren bo? ?e lahko. La?je kot debel. Dec, ?e nima vsaj 100 kil ni noben dec. Zakaj pa huj?a?, a bi bil rad lep? A kak?no bejbo peca? mogo?e itd.... Verjem ti Lojzu, taprava babnica ma raj tazga deca, ki je bolj pr seb, pa ki je malo z dlakami zanemarjen, pa tazga tipa k si pred njo upa prdet pa rigat.... ?e si preve? kumaren ?e prdnt ne more? kot se ?ika, ker ni taprave akustike okol .....

A si mogo?e kaj bolan pa zato huj?a??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Dezinformacija - to novico sem zasledil v Arboretumu Vol?ji potok. :jezicek::D

No ja, tam v arboretumu so tud to pisal ja.....

Sem pa jaz danes prebral v ?asopisu "komunist" da so polhi tud zelo zdravi. Pe?eni seveda. Beseda je dala besedo in s kolegi smo se zmenili, da bomo jutri zve?er udarli eno probno polharijo. Polhova mast je zelo zdrava. Ste sli?al to?

@ZMAJ, a ma? ti rad polhe? Malo ?ebulce, ?esen?ka, majaron?ka, peter?il?ka, soli, poper?ka, krompir?ek za zagostit......in na koncu CVIIIIIII?EEEEEK!!!!!!!!Njaminjami....Spet bo rasel trebu??ek ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz, zadnji? sem nekje prebral da so jajca Japonske prepelice izredno dobra za zdravje, ali je to res? Ko vidim da res rasturava? to sceno! :)

Vem kje si to prebral, v ?asopisu Dru?ina. Sem tud jaz to prebral. Sem pol to povedal sodelavki v slu?bi in je rekla, da ona sicer ne ve, ?e so jaca od japonske prepelice zdrava, da pa ve, da so japonski avti dobri in da so japonske kuglce tud zelo fajn.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

se bom potrudil!

Ampak ve? kaj me vseeno ?e matra! kako hiter je napredek!

Napredek je bolj po?asen, vendar siguren. Kar nekaj mastnih in debelih prascev, zelja, krompirja, fi?ola, pi??ancev, fazanov, puranov, zajcev, doma?ih posko?nih bikov itd.....se mora lepo po ?revih preto?it in zvrstit. ?reva pa kot ve? so ovinkasta kot cesta na Vr?i?, zato se kak?en rogovilast kos mesa kot je npr kra?a, lahko zaglavi na kak?nem nepreglednem ?revesnem ovinku oziroma serpetnini..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Noro, g. Lojz, a imate kak?no protekcijo pri Dolenj?kih "dohtarjih", da bi se lahko tudi navadni smrtniki dokopali do te dobrine? :blush:

Protekcije glih nimamo, ker s zdravili/cvi?kom se ni za igrat, vendar ljubljan?ani, ki dokazano, zaradi hibridne in nezdrave instant prehrane pogosto zbolijo za tifusom, slinavko, diarejo, parkljevko in krvavo gri?o, potem pri dohtarju dobijo recept za re?ilno zdravilo, cvi?ek. Cvi?ek je zdravilo, ki je odkrito po dolgoletnih raziskavah v laboratorijih v skrbno zaklenjenih dolenjskih zidanicah. Analize tega vzor?nega zdravila se intenzivno vr?ijo prav te dni, v ?asu trgatve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

@Lojz - s ?im pa jezik podmazuje? :D

Z vsemi temi rekviziti, ki sem jih zgoraj na?tel in na koncu pride ?e glavno poglavitno mazivo, to je CVIIIIII?EEEEEK!!!!! Fantje, brez cvi?ka ni ni? in letos se obeta eden najkvalitetnej?ih cvi?kov v zgodovini samostojne slovenije in zgodovini mazda foruma.

Kdor ne pije cvi?ka, ta ne ve kaj dobro je in brez cvi?ka tudi mazanja potem ni tapravga. Tud dekleta med nogami najbolj kvalitetno ma?ejo po cvi?ku. Preverjeno. Dolenjskim mladim mamicam, ki imajo dojen?ke, pediatri napi?ejo recept s katerim gre mamica potem v lekarno ( vinsko klet) po pletenko cvi?ka, da potem lahko obilno dojijo svojega nadobudnega froceka. Dojen?ek, ki se naciza tak?nega maminega hranilnega mleka je dosti bolj sre?en in lepo razpolo?en. Tak, zdravo podojen dojen?ek, potem, ko se v plenico poserje, za?ne lepo prepevat namesto da bi jokal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

odli?no , jaz tudi razmi?ljam o tem profi ?portu!

Kok te je pri?la oprema za to!

No nekaj brk mi ?e poganja....komaj ?akam da bom tak kot ti!

?ez no? si mi postal moj iz tam dol,----mislm idol al kako se temu re?e ?

Oprema za ta ?port ?e zdale? ni poceni. Vsako leto zakoljem vsaj dva 180 kilska prasca, naredim klobase pancete krvavice salame itd....enih 20 pirnatih dahovcev dam v zmrzovalnik hladit, pa vsaj 40 kil dobre doma?e govedine za gola? juhe ?nicle itd... nabavm. Taka oprema stane. To vse skoz leto pokurmo, ker garancija za tak?no opremo velja samo eno leto.

Pol, v kevdru mam pa ?e nekaj gajb krompirja, kolerabe, korenja, fi?ola itd.....To zeleno opremo tud redno menjam vsako leto, ker rezervnih delov za tak?no opremo po enem letu ne delajo ve?.

Lepo da sem postal tvoj idol in da veliko da? na moje besede! ?e bo? tako kot jaz, tud ti nabavu to opremo, ki sem jo na?tel, bo? tud ti lahko pridelal lep okrogel trebu??ek in zrastli ti bodo lepi gosti in dolgi brki. Bab bo? mel pa tolko, da jih bo? moral s hudim psom od hi?e podit. Garantirano! Probaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz to pa se strinjam s tabo!

Prave babe majo raje glavo nasloneno na mehkem pov?tru kot pa radiatorju :lol: Se prav hodi? tud na bodyvamping??

Itak. Trebu??ek mora bit. Taprava baba ve, da nobena mi? ?e ni crknila pod kopico, pod lopato pa ?e.

In ja, hodim redno v hladilnik na bodyvamping.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?e bi bla taprava baba bi te trikrat okol brkov o?amarila :hohoho:

Saj baba je bla taprava. In namesto da bi me o?amarila, je moje brke pohvalila in rekla, da so moji brki lepi in taki kot jih ima Hercule Poirot (to je un detektiv k vse zlo?ine razkrije). Sem punci smu?arki povedal, da nisem pustil rast samo brkov, ampak bom pustu rast tud trebuh. Kar lepo okrogel je ?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

@Lojz - ti si poslednji romanti?ni dec v RS. :jupiii::rispekt:

Res nas ni ve? veliko takih ostalo. Delajo jih pa tud samo ?e v manj?ih serijah. Zato pa kolkar nas ?e je, treba mirkat. Zato pa vam pravim, da ga po cesti ni za srat, ker lahko kak?nega takega kot sem jaz po?kodujete. ?koda nas je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

sama ?lehtnoba te je :glare:

To se mi je samo enkrat zgodilo na smu?anju. Sem v restavraciji eni lu?tni smu?arki po nesre? frcnu ?mrkelj za vrat, pa sem ?u pol k njej, se ji lepo opravi?u in ji ?u z roko pod polover iskat svoj ?mrkelj. Sem ga najdu zataknjenga za idrijsko ?ipko, ki jo je imela v?ito na maj?ki..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Pa ?e pozimi ne zebe :bravo:

Pozimi brke pridejo prav da zadr?ijo ?mrkelj. Se pol v mrazu ?mrkelj na brkih lepo zmrzne in ga samo lepo odlu??i? pa frcne? komu za vrat.

Poleti pa brke pridejo spet prav, ker ti delajo senco na usta pa pol ?lovek ni tolko ?ejen.

Ko se pa z brki zapodi? bejbi med noge, je pa sploh posebna zgodba, ker ti spomin na bejbo pol na brkih ostane ?e par dni. ..

Brki so zelo koristna in prakti?na zadeva.....priporo?am vsakmu tapravmu dedcu, ki mu pod nosom ?e kaj poganja.

Pa ?e signalizirat se da z brki. Moja ?eni?ka me samo pogleda in ko jaz z desno polovico brkov pomigam, ona to?no ve kaj to pomeni. Vam pa ne bom povedal kaj pomeni, ?e jaz z desnim brkom pomigam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Brke sem pustil iz protesta, ker so te "novodobne" bejbe za?ele brit svoje lulike, pazduhe, noge itd...vsaka dlaka na seb jih moti. Sem si mislu; ?e mora bit sodobna babnica brez dlake, mora bit sodoben dec pol pa tolk bolj kosmat. Razlika mora bit. Sem si tud dlake v nosu pustu rast, pa v u?esih mi tud ?e lepo poganja en ?op skodranih kocin. Pravjo punce, da sem pravi ma?o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Kva sem ga ?ez vikend ?gal, fak kolk smo ga terali, ?isto spotoma in mimogrede dvojno prekora?ili hitrost na regionalki. :hohoho: Tut 911 Carrera ni u?el, sem se mu nalimal na rit ker je dec mislu da bo ?lo pa mu ni ?lo. :hudicek:

Uni, ki vidite skriti koti?ek kjer debatiramo o divjanju itak vete za kaj se gre, Lojza se pa to ne ti?e. :jezicek:

?e unmu pred sabo, k si se mu na rit zalepu, nis pol med divjanjem z lu?mi blendal pa hupal in na enmu u?esu ?e mobitel ti??al, pol nis ni? naredu. Pa upam, da si imu vsaj ene fejst temne ?pegle na nos nataknjene, ker takim divjakom se zmeraj v o?i ble??i. Takim kanonom se svetloba ble??i tud v obla?nem vremenu in celo po no?i in v tunelu. Divjaki sploh ne morjo gledat s prostim o?esom, ker majo o?i ?e ?ist krvave.

In ?e pol unmu, ki si ga prehitu, nis spet ?ist takoj pred njega zapeljal, da je moral prehitevani zarad tvojga vklju?evanja pol zabremzat, pol spet nis naredu n?. A si med prehitevanjem peljal ?ist tik ob boku prehitevanga, po mo?nosti celo z enim kolesom na njegovem pasu, da je moral ?lovek po bankini vozit?

A si naredu tak taprav ?e?? divja?ki manever, da si se izkazal?

uboge-se mi smilijo k morjo gledat en kup ma??obe :(

Punce so se ?ist lepo sprostile in Lojz je tem deklicam, preden so ?le z nogami tla?it grozdje, nohte ostrigu. Pri pedikuri mi je pogled malo u?el gor nad dekletovo koleno in celo ?e vi?je. Uhhhhhhhh........sem kar z brkami vihal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Fantje, vi se zajebavate, ampak stvar je izredno delikatna.

Trgatev se dogaja in to na polno in na vso mo?. Grozdje lepo zrelo, sladkorji zelo v redu, kisline dobre itd.....

Bo pa leto?nji pridelek koli?insko precej slab?i kot lani. Leto?nji letnik bo treba pit po gorenjsko, samo po pol kozarca.

Vam bom zaupal, ker ne morem bit tiho; Leto?njo trgatev smo simboli?no lepo popestrili. Tri mlada lu?tna dekleta so z bosimi no?icami v ?ebrici teptala grozdje. To vino bo nosilo posebno ime - "bosan?ek". ?koda ker niste vidli Lojza med temi lepimi nogami......uhhhhhhh kak?en seksi dogodek, se mi je kar malo nakrpulu.

show must go on.. Lojz, kdaj bo potem trgatev in koliko rok ?e rabite?

Danes popoldne me ?aka ?e ena trgatev. Trga?ev imam kar dovolj, nikol pa ni preve? trga?ic mladih brhkih deklin....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.