Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

U?eri smo se menil d gremo skupi z mazda?i mal "harat", pol pa sm se s kolegi ?e doma mav preve? nalezu kuhanga vina in sm ugotovu, d ne samo da bi mev posla s PP Dom?ale, vrjetn bi mev ?e s PP Kamnik, ?e bi obstajal celo s PP Soteska :hohoho: , tko da sm raj? uporabu pamet in odspav par urc in sm dons ko nov, zdej pa po?as na en orng izleeeeeeeeet! :ljubezen::ouje:

PP Pametno :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Mi je sme?n nslov, ker tkole kdor ne ve zkva se gre, bi loh po naslovu sode? sklepu d gre za izpoved kake pn?are na temo njenega prvega guncanja in da jo je bolelo ko sto zajcov! <_<:D:hohoho:

a ni to fajn!? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Moj prvi je bil Fiat Uno 1.0 45km+eden za volanom :D ....?rne barve, 3 vrat, litke od yugota koral, skratka pravi "babe magnet" :bravo: .

Vsake pol leta me je pustil na cesti, a vseeno ga pogre?am :( ........je ?e tako da prvega ne pozabi? nikoli. ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Predajam ?tafetno palco svojim zanamcem! :jupiii:

prva predaja uspe?no opravljena..........

...........Uuuaaaaaaaauuuuuu!!! kak?na brzina...........

.........sledi druga predaja!

Who's next?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, da sem pohvalim: sem diplomiral. Diplomska je bila ocenjena z 8, zagovor z 10, skupna ocena 9 (prav dobro). Jaz sem zadovoljen. :jupiii::danzoman:

Ojoj, spet bomo pil :mi pijemoo: :hohoho:

kongra?ulej?n :bravo:

fino jo zalij (diplomsko da nebo pomote) :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.