Hilti je top med udarnimi akum. vrtalnik. Mi v društvu smo ga nabavili za 2000€ in vrta in vrta.. pa razbija z špico.... Enkrat nam je padel cca 20m globoko brezno in deluje bp naprej.
Po mojem je/bilo okuženih pri nas enih 60.000 oseb. Na začetku leta vsi vrtci/šole prazne, vsi neki bolehali.... Možno, da sploh nismo vedeli, da smo okuženi.
Pa saj se ne bo svet podrl. Bomo šli pač nekam po Sloveniji odkrit kak skrit kotiček. Na situacijo se moraš vedno prilagajati, tako so nas učili v vojski. Preuči situacijo, preveri možnosti, odloči se hitro.
Evo moj dopust. Še dobro, da sem lani nabavil "dovolj" velik bazenček...
Nauk te zgodbe je edino ta: Kitajci so namensko zakuhali, da napadejo Trumpa zaradi trgovske vojne... Ampak to ?e ni vse. Kitajci so zelo prefrigan narod bolj kot mi vsi in ?elijo obladovati svetovno gospodarstvo. In to so zdaj dobili.
?e pogledamo samo Slo, 90% prevozov preko ?eleznice gre zdaj zaradi Kitajcev. Tovorni promet preko ?eleznice zdaj ?iba prav zaradi njih. Pa Luka Koper... In to na ful... . Vse zadeve gredo iz Kitajske.
Tisti, ki imajo posle z njimi to?no vedo, kak?ni so in ?e enkrat ponavljam: ?elijo obladovati svetovno gospodarstvo.
Boste videli, da prej al slej se bomo morali njim vse prilagoditi... oz. poklanjati.
Sej si prebral razlago, a ne? Vojska pa ?e vsaj 5 let pomaga pri varovanju meje ampak brez policijskih pooblastil. OK?
Sicer za ostale ne vem ampak men res ni ne do policijske dr?ave, ?e manj pa da bo vojska po ulicah paradirala in se ?la policijo. Ne vem zakaj tak pritisk za uveljavitev tega ?lena, ?e pa v isti sapi pravijo, da vra?anje tujcev na Hrva?ko poteka brez zapletov.
?eprav nisem prista? Jaj?evcev, podpiram aktivacijo 37a ?lena, ker trenutna vojska ima ?isto enaka pooblastila kot bilokatera varda. Policijo pa ?imprej zapoditi v mesta, ker v ?umi nima kaj iskati in v mestih, krajih pa razul z kriminalom, divjanjem mladine z uli?nimi avto dirkami....
Pazite, ker cena elektrike ne bo ni? cenej?a! Ukine se samo prispevek za obra?unsko mo? in dajatev za son?ne/vetrne elektrarne. V praksi to zgleda tako: ?e imate glavne varovalke 3x20A bo ra?un cenej?i za 12 ?. To je to.
Ja za radiomaterske UKW postaje potrebuje? izpit. Menda od oddajne mo?i 1W naprej.
?e se ne motim, ukw postaje navadni smrtniki ne smemo uporabljati, razen za razne nujne slu?be (letalstvo, policija, vojska, re?evalci, elektro,...) oz. vse kar gre preko repetitorjev. Te slu?be zdaj uporabljalo dig. signal.
Za simplex naj ne bi bilo te?av, samo motiti ostalih ne sme?. Lahko pa te dobijo... Ne vem pa ?e kdo to spremlja.
Za vokitoki ukw postaj do 0,9W pa ni omejitev. Ravno tako za CB postaje.
Si mogo?e razmislil o ro?nih ukw ala vokitoki lowkost? Jaz imam 2.para za cca. 60? in skozi gozd prime cca 500m, na prav odprtem pa 7 km (preverjeno). Je pa na baterije...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne. Službena je menda made in japan, ker je starejši model 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani