Pazi hec, moj bratranc je zadnji? menjal motor pri enenm Civicu 5. gen. 1.5 motor je prej?njemu lastniku ?el v maloro, jermeni so popustili. No in ga lepo zamenja, nakar un ugotovi, da itak nima dost ke?a, da naj obdr?i avto. Vses postylan (tipi?no: podalj?ki, Supra zadnji spojler, pa lexuske). Bratranec, itak avto ?e mal po?tima in ga da na net. Pride nekdo pogledat avto, avto pri?ge, malo po?aka, gleda vse, potem pa obvezno proba blokado! Hon-n-n-n-nda! Jasno motor je bil itak ?e hladen. No tut pol, ko je naslednji? po?timal papirje, in ga odpeljal je takoj hladnega gasa do daske, da je vse cvililo... In potem naj mi kdo re?e, da ti stereotipi o Honda?ih niso resni?ni.
Kva pa ?e bi se kdo obleku v geja, sam pol mora met dost ?odra u to?lu, ?e ne ga bomo proglasil za obi?no pederćino!
bort ti bi biv tako al tako najbolsi kot indijanc ker itk prov po indijansko zivis eno kuro bos pa tud ze uskubu da bos mev mal perja na glavi!!!! :hohoho
Ja sej u rsnic je bla ena druga firma, ne vem to?n kera, no in na tisti slavni poti sm se celo zgubu in pol lutu nekje po Morav?ah, ko sm isku bli?nco do Kamnka, pa spra?vov ludi kam je treba it, nad glavo pa jogi! :ne vem:
Jz pa mam u planu zdej u parih dneh it do maestra Edoarda alias peka Toma?evskega pa da kej za?ne kuhat al cvret al pa kokrkol, va?n da nau u?itno, ker drga? bi jz kot velk gurman hitr pov avta zmazu! :ne vem:
mah ti pa ja same besede so te po moje se enga bureka nisi zmozen pojest!!!
Volvo je lep cajt pu?iv, u resnic sm pa jz popu?iv, ker ?im sm pr?u iz zavetrja, je ko da bi odpru padalo, sej ve?, tm nekje pri 205 se pa pr tem avtu itak neha muzika!
Una gajba pa leti zihr vsaj 220 ?e ne ?e ve?! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani