Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A vas v mrzlih jutrih ?e kej zebe? Jz nikakor ne najdem idealne kombinacije kako se oble?t, ker na soncu pa je na fertig vro?e.  :hudicek:

ej mene ne... :jezicek: ...pol se pa itak sle?em jakno go grem iz  slu?be  :D  B)  lp  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzajemna, dodatno zavarovanje
Napisano

Lih danes sem bral da so v?eraj na Vzajemni potrdili da bodo naslednji mesec vsakemu zvarovancu od premije od?teli 15 eur :)

Marko tebe rabim zaradi nezgodnega zav. v tujini...ala Coris pa to, kot sva spomladi govorila. :)

Ej to je super...bo ostalo za nekaj spit ...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v?eraj uspe?no naredil tehni?ni pregled plus zavarovanje na moji Mazdi  :prstgor:  :D ...samo zdaj je ?ebula v denarnici  :( ta cestna taxa je pa full ...glede kak?ne ceste imamo in itd... :punk: lp  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA.  :ouje:

ej bosta oba lepo malo po?ivala pa pila ?aj .... :D  lp   :rolleyes:  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans gremo pa z dru?bo v Maribor za?urat (ne gremo na tekmo, da ne bo kdo mislu, ker me na?a liga ravno ne zanima).  :danzoman:

Zmaj dobro ?uraj...jaz pa grem nekam drugam...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

emmmm .. .a zaslu?it neobdav?en denar je za v jamralnik?!?!? :o

Ej Boss nisem mislil tako ....samo kako bomo bil oblegani z novinarji in Tv- hi?ami in itd...po mojem teh volitev v Ankaranu sploh ne bi rablo .samo tako je to..res v moji 10 letnem delu v Volilni komisiji nisem do?ivel toliko pritiska ?e zdaj na za?etku in pripravah.LP ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e ima? SIOL tv ali kak?no podobno zadevo, lahko gleda? za nazaj, jaz imam do 72 ur ?asovnega zamika, se pravi mogo?e nisi ni? zamudil.  B)

ej imam Telemach  :danzoman:  lp  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.