Pravila.. Edn nalima sliko, drugi ugotavljamo... Kdo ugotovi nalima naslednjo.. Lahka si kake koli slike, lahka so odseki od avtov (lu?i, gume,...), lahko stvari pod mikroskopom, lahka odseki ?esa drugega... Kar pade na pamet
Joj, fantje, no ...djte mal vn na d? stopit, d se ohladite.. moji videi, slikce in podobn material je prefajn za kr delit okrog .
qwerty: ? si mew w mislih ona dva vija?ka, to tut jst poznam. ampak dejstvo je, d je treba zdj pa? obe menjalni ro?ki menjat..sicer pa-mogo? bi lohk to sama porihtala..
Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje.
Ve ?e kdo mogo? za kakga podobnga serviserja w celju/okolica? rabim enga, d mi prestave porihta na Feltu. Pa po mo?nosti, d ni kk tak as k tazadn, k sm mu pelala bicikl..mi tk zrihtu prestave, d mi je daw desno prestawno ro?ko na levo stran, leve mi pa sploh menju ni, k je "bla ?e ?ist w redu".. ej, tolk sm bla ?okirana, d sm sam popakala bicikl & ga pelala domow.. Sm rabla dva tedna, d sm k seb pr?la & jezna ratala
jz svojga sam porihtam k sm delu v giga pa vem kk pa kj..
zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani