Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

ne ve? al bi se smeju al joku... glede na to da so ble vse ostale "postaje" za tankat fraj gre na uno...

Objavljena slika

pik?r made by me... danes ko grem tankat :P ob pravem ?asu na pravem mestu tankal :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

jah, novo desno ro?ko je daw na levo stran.

na desni strani pa sploh ni n? menju.. :glare:

ja pa fak...

kupi ?e eno levo novo pa obrni ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Pravila.. Edn nalima sliko, drugi ugotavljamo... Kdo ugotovi nalima naslednjo.. Lahka si kake koli slike, lahka so odseki od avtov (lu?i, gume,...), lahko stvari pod mikroskopom, lahka odseki ?esa drugega... Kar pade na pamet :D

Pa da za?nem...

Objavljena slika

Pod mikroskopom... Vsak je ?e mel ali pa ima...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

Joj, fantje, no <_< ...djte mal vn na d? stopit, d se ohladite.. :glare: moji videi, slikce in podobn material je prefajn za kr delit okrog ;) .

qwerty: ? si mew w mislih ona dva vija?ka, to tut jst poznam. ampak dejstvo je, d je treba zdj pa? obe menjalni ro?ki menjat..sicer pa-mogo? bi lohk to sama porihtala.. B)

a prav okol ti jih je obrnu??? <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

:hohoho: :hohoho: Labisan.... bo? Barbaro ustra?u ?e preden se bo navadila na nov username..... jaooo..... :dudek:

:aaaaa: :aaaaa:

P.S. Roko na srce... tudi jaz ne verjamem....... torej.... slike? Video? :D

ti pa n? bolj?i... kritizira? druge sam pa isto sranje nardi?... pack ej.. sam ?e poky manjka pa ste pravi na kupu :D<_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. :jezicek:

ah kdaj sm ?e jz 22ko mal :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

Jah zdj kr wse bl k ne preskakuje..w bistvu mi je ta idiot nardiw kr awtomatika :excl:

haha :D ma? P R N D 1 2 3 :D

za vikend mam ?a? pa lakh popedenam kr tko usput ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

Ve ?e kdo mogo? za kakga podobnga serviserja w celju/okolica? rabim enga, d mi prestave porihta na Feltu. Pa po mo?nosti, d ni kk tak as k tazadn, k sm mu pelala bicikl..mi tk zrihtu prestave, d mi je daw desno prestawno ro?ko na levo stran, leve mi pa sploh menju ni, k je "bla ?e ?ist w redu".. ?zmeden? ej, tolk sm bla ?okirana, d sm sam popakala bicikl & ga pelala domow.. :blink: Sm rabla dva tedna, d sm k seb pr?la & jezna ratala :angry2::vskalo:

jz svojga sam porihtam k sm delu v giga pa vem kk pa kj..

kaj ti preskakuje menjalnik v vi?je al pa ni?je?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji..

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.