Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

Z ovratnico je bolje, oprsnice imamo za laufat. Odpoklic na razdaljo deluje?

Nekaj ratuje, ampak zunaj ga ?e marsikaj zanima. Sva bla 1x v ?oli in imam ga to?no 14 dni :) 8mese?nega kavalirja - lih v puberteti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe, mamo enakega. Ta king se mu res prile?e ja, je on gospodar postelje, kar navadi se :)

Aja. Fajn:) On ali ona? No zdej je pri meni v naro?ju in spi. Mi pa ubistvu res ?ist ustreza, da je tak kot je. Kar ustreza opisu pasme nasloh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Jaz osebno bom mogo?e pozkusila in vsake tolko za svoje veselje.Prvotno je to pes zame oz.dru?ino.Se pa strinjam,da je okrog tega res prevelika ?tala. Danes za?neno z u?enjem prve komande:)Se je ?e o?itno bolj udoma?il in privadil.Hvala za nasvete.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Potem se pa sigurno vidimo na Hru?ici :D

Ti ima? mastife? Al sem pome?ala. ?ivimo ?isto blizu in gremo vsako leto pofirbcat. Oktobra gre na vzrejno oceno. Se sli?imo s prej?nimi lastniki. Ti si pol v tem ?poslu? razstave ipd.? Mi lahko ?e da? kak?en nasvet ipd. kar se tega ti?e. Nisem ?la ?e niti pogledat kolk to stane:)? Danes ima ?e pavzo in po?ivanje, igranje potem pa po?asi za?nemo z u?enjem osnov ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slu?ajno je bil na voljo, ker so ga najprej ?eleli obr?ati vzreditelji. No psov imajo ve? kot dovolj...?li smo gledat mladi?ke potem vzeli tega, ker je ?e ?ist in res je precej la?je z malim otrokom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Pa ga imamo. 7mese?ni kavalir Xendo (fotr se ?e zajebava da je Xenon) :) . Zaenkrat nam gre privajanje super. Na svoji 1. razstavi, je bil ocenjen kot zelo perspektiven. Sicer se mi s tem ne bomo nevem kaj profi ukvarjali, malo pa bomo probali. Povsod je zraven in samo stiskal bi se:)

post-8021-0-53964800-1425989480_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Evo kavka?ka.Mi pa ?e ta teden dobimo na?ega cavalirja.Je pa ?e 7mes star,so ga mislili obdr?at zaradi super rezultata na razstavi pa so ugotovili,da mogo?e jih majo ?e preve?:)Smo ga spoznali in nas je takoj kupil.

post-8021-0-19160800-1425843243_thumb.jpg

post-8021-0-41623000-1425843254_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Hvala.Ja vem,da bo ogromno dela.Glede na to,da je psov ?e vajen moram re?i,da se presenetljivo dobro obna?a.Sem vedno zraven itak!:)Pa zanimivo,da s ?asom je nehal silit v njih.Ja je enoletnik.Jz pa upam,da dovoj stoga z besedo ne. Bo zanimivo:) Dobro,da sem ?e nekaj ?asa doma.Pes pa je velika ?elja in oba bi rada,da odra??a z njim.

Aja za bokserje sem pa sli?ala to ?e ve?krat in kolegica ga ima:)Zal prevelik in meni osebno vizualno ni-mora bit vec dlake:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

sam js sm pa enkrat sli?ala, da te ku?ki niso lih primerni za otroke.. Ne vem ve? to?no zakaj hehe.. 

O?itno ni ?ist res, ?e je pri vas vse ok :)

Mislim, da je kolkr berem problem v tem da so precej majhni drobni in je treba pazit na igro. Sploh, ko sta ?e oba mladi?a. Karakter pa baje super. Bomo videli. Jutri se gremo spoznat z vzreditelji in upam, da bodo?im ku?kom:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.