Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Že kakšnih 10let poslušam, da bi bilo plezanje meni pisano na kožo... Vedno sem odvrnil, da ne upam... Ker vem da bi me zasvojilo...

Mir+tisina+sport v dvoje... Adrenalin brez hitrosti in zanašanje samega nase in sotrpina je pač nekaj kar ustreza mojemu karakterju in dojemanju športa in življenja... 

No... In se na1x nekaj malo spremenilo in... Ja... Hvala nekomu, da me je z enim pogovorom ob 3h zjutraj pripravil do tega, da sem danes šel izven cone udobja... In v tem faking noro brutalno užival... 

received_167044545444018.jpeg

received_998767537543262.jpeg

IMG_20210628_183023.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jst sm pa včeraj tko preživel enega najlepših dni v mojem življenju 😍😍 fak, ej.. Pomojem me bodo trebušne mišice se 2tedna bolele. 

Aja, reka Soča v Trenti ni dovolj topla za kopati se 😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Z malo boljšim tempom 50min se da na komot, je pa res da z razdrtega gor je več poti vprašanje kdo ger po kateri

Pol strava kar točno kaže :) sem šel namenoma počasi. Po strmi sva šla in začela štopati na prvem parkingu (na levi strani). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je TiEn napisal:

Kolk si rabil z razdrtega gor ?

Ej a veš da ne vem... Sem šel s kolegico v malo bolj umirjenem tempu... Strava pravi 58'neto in 1h23' bruto. Sem jo čakal na vsake kvatre, tako da ne vem kdaj je šla strava na "auto pause", ampak tistih 58' se mi zdi v vsakem primeru preveč optimističnih... Pomojem je strava malo po svoje delala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar je Bartol napisal:

Ena od rešitev je lahko tudi ločen komplet koles, kar znatno olajša menjavo in razširi uporabnost. Jaz imam en komplet s tubeless kramparcami, drugega pa z gladkimi, nabitimi na 7barov. Ni idealno, je pa dober kompromis. Tako lahko pridem z istim geštelom na Porezen, Zvoh in se gonim po Golovcu, naslednji dan pa iz Ljubljane na obalo (v tišini 😄) v manj kot štirih urah.

Se popolnoma strinjam. Itak ne moreš biti na dveh kolesih hkrati :)

In se izogneš težavam s hrambo dveh (ali treh, štirih...) koles, nekaj prihraniš na vzdrževanju.

Ampwk...7barov...na kateri dimenziji gum? 29colar mtb je to? 

Porezen... Akhm... Iz smeri Cerknega... Tam je pa kar hard priti do koče brez sestopa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Svaka ti čast.... 👍

Me je en od vaših kolesarjev še ob 19.00 uri spraševal na Belem križu kje je Bernardin! 😂

Seveda sem ga potolažil, da je že skoraj tam..... 😊

Tnx... Saj kar gre... Nekaj moraš imeti v nogah, da si se sposoben peljati na nizkem pulzu in da se ne pregonis. Tule se lepo vidi pulz 113 v klanec, na celotni progi pa je bil avg pulz mislimda 115 (k smo se lih pogovarjali nekaj časa nazaj o pulzu pri športu) ob avg. speed 28kmh.

Je pa bilo veliko ljudi in event je res prešel v neko resno in medijsko odmevno zadevo. Mislim da brez nekih hujših padcev (to je glavno).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 urami je Gelipter napisal:

Ja ...počasi ...rajši v senco plus mrzlo pivo ...baje pri nas na obali je noro vroče 🍻🍻🍻🤣🤣😁

Ja, celo pot od lj do obale je nazigalo sonce. Ampak je hvala bogu vsaj malo pihalo. Jaz sicer dejansko skoraj nič ne zašvicam, ampak na Vrhniskem klancu se pa je par kapelj znoja prebilo do oči 😂

Tole je pa fotka iz vzpona proti kraju Belsko... 

IMG-0c91631e9604e4f45a4b7dd3633704ea-V.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.