Skoči na vsebino
Kava
Napisano

Prva kava ta teden. Preživel izziv, brez posledic, haha.
Mi jo je skuhal sodelavec, ki mi je dal izziv, tako da kapo dol. :)

Me pa veseli, da telo ni pojamralo, da mu manjka kofeina.

956d8b87b5eace87ccae06bfb9eca66c.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Ena čez dan včeraj, Extra sev.

2b6aeaedaaf395c06dc53acfcc0e0bb3.jpg

Tole je pa že kar standard ob sredah zvečer.

d0991383e4c730e408aadfc044f0cdc8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 19 urami je x-layer napisal:

No ja... Prejšnji teden smo za par dni šli v Portorož. Konkretno hotel Histrion. Že pri prijavi me je receptor opomnil, da ne potrebujem maske (čeprav imajo na vratih nalepljeno, da so maske obvezne). Pri prijavi me sploh ni vprašal za PCT, pri zajtrku je približno 95% gostov hodilo brez mask po hotelu in restavraciji...

Seveda, med elito noben ne nosi mask, haha. Tam virusa ni. ;) Politiki nosijo maske samo pred kamero, potem pa takoj snamejo, dostikrat posneto. Vsi se spomnimo, kaj je Krek pizdil čez RTV, ki so kazali nekaj kar neb smeli.🤣

To je nagobčnik za navadno rajo.

Ljudem so toliko oprali možgane, da jih nosijo že iz navade. Danes zjutraj se peljem po AC proti Ljubljani in tik pred Ljubljano prehitim avto v CE tablicami v njem pa mlada ženska sama in z masko. Pa stari moj, kolk glup ali opran al karkol moraš biti? In tak človek bo na daljši rok garantirano imel zdravstvene težave. Nošenje mask 24/7. Pizda, naslednje generacije se bodo rodile z faking masko čez faco...

image.png.2a68dab9eeaf32a55e3ca44c3836dd3c.png

Naj vas spomnim, da se je vse začelo z "Saj je samo 14 dni". Koliko teh "Saj je samo ... " smo že dali čez v tem času, jaz niti ne štejem več? :) Nekje januarja letos sem napisal "Saj je samo tretja pikica" in "Saj je samo pikica na pol leta". To se sedaj uresničuje počasi. Pa sem veljal za teoretika zarote, ko sem že leto dni nazaj govoril, da se uvaja covid potni list in da bo vse odvisno od tega ali si cepljen ali ne. Ljudje vedno vse požremo, vedno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 18 urami je canyon napisal:

res zalostno ... nevem kva bi mogl spet nazaj nardit da bi te mozate picke nazaj desci ratal, z hrbtenico, ki scitijo in se borijo za svoje druzine in skupno dobro ...

Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase.

To je ta začaran krog. Naši dedki bi se nam sedaj smejali, kake PIČKE smo postali moški. Se pa to lepo načrtno fura skozi razne agende skozi leta, tako da dokler ne bo ornk počilo, da se loči zrno od plevela, ne bo boljše. Čuje se grdo, ampak dejstvo je, da se trenutno v svetu dogajajo velike spremembe pod pretvezo C19 in močno dvomim, da se bodo zadeve kdaj vrnile v "normalo", vsaj ne brez upora oz. kolektivnega odprtja oči. To je samo moje mnenje, ne se usajat zdej, xyz user. :)

Sem končal, ker so druge teme o tem na forumu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Od včeraj sem na postu od kave za tri dni. Izziv sprejet na pobudo sodelavca.🤣

Glede na to da spijem litre kave na teden, bo pomoje telesu pasalo tole...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je canyon napisal:

sedim na polikliniki ( splosna kirurgija) in cakam na tistih 15 min posega, da mi odrezeju tur pod pazduho ... zgrozen sem ubistvu nad folkom, ki sedi okol mene in 90% jih maha z paperji in razlagajo sestram, da majo napotnico pod nujno in da oni bi kr celo vrsto preskocil ... najbolj zalostno je to da so to vecinoma moski stari 50+ ..., par tud mlajsih ... mislm obup, usi k tle sedimo in cakamo mamo na napotnici napotitev pod nujno ... sam folk se obnasa k da jim je roka stran padla kva se je res iz desci zgodil v zadnjem letu ... tale covid "pandemija" je "moskim" totalno sprala mozgane tolk da mamo zdej en kup mozacih pick ... 

Covid pandemija je samo pokazala, kaj se je zgodilo z moškimi v zadnjih časih... objajčene jokice, ženske pa se borijo za familijo, medtem ko oni lepo na kavču doma. Žalostno no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kako lahko rečete, da smo tisti, ki smo proti cepljenju, levaki in proti vladi?
Mal poglejte izjave Kordiša iz Levice, recimo...

Trenutno v Sloveniji ni stranke, ki ne podpira celjenja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Bossek napisal:

Meni so pa zanimive te, kako nej recem ... zelo cudne primerjave (do sedaj se mi zdi da je @Jest dal 2), ki so precej mimo.

Pa nima veze ali si za cepljenje / necepljenje, snopc / rakio,  .... pac same primerjave so cudne.

Recimo, ta s soncno kremo nima sploh benga pointa. Ker ce si ti opecen lahko karkoli delas in ne bos opekline prenesel na drugega. Medtem, ko precej bolezni bos (covid, gripa, prehlad, vnete oci, ....).

In potem je bila se tista z deznikom. Da ga pac za vsak slucaj nosi in bla bla bla. Fora je, da ce imas 100 ljudi na kupu. Od tega jih 90 ima deznik. 5 ima zlomljeno roko in ne more drzat deznika, 3je so brez rok, 2 pa ne vrjameta v deznike. Ko bo dez, bo 90 ljudi na kupu odprlo deznik in nekako bo dovolj prostora pokritega da tudi teh 10 ne bo mokrih.

Na internetu se je pojavljala se tista za testiranje ... da pac, dajte se slikat za vsak slucaj ce je kaj zlomljeno, itd. Pac fora je samo to, ali lahko s tem naredis skodo drugemu. Recimo simpl vprasanje ... imas novorojencka, ali lahko stric/teta/brat/sestra/.... pride na obisk ko ima zlomljeno roko? Kaj pa ce ima gripo?

Drugace pa ... prejsnji teden v sredo sem se vrnil z dopustu (vrsar) in se nekam cudno pocutil. V cetrtek je blo nekako isto tko tam tam pocutje. V noci na petek malo berem te simptome delte in dejansko se vse klapa. Smrkam, glava me boli, obcasno malo grlo zapresketa, ... ok tole zna bit to in da ne bom nosil okoli pisem zdravniku za testiranje.

Dobim odgovor: 

Spoštovani,

glede na to, da ste opravil cepljenje, ni potrebe po testiranju.

Svetujem počitek, ustrezno hidracijo, Lekadol ob glavobolu in se slišiva v ponedeljek, če se stanje ne izboljša.

No stanje se je izbolsalo, tako da ze cel teden lepo hodim povsod okoli. Smrkam se ... ostalih simpomov ni vec :)

A ni to zanimivo na kakšno foro so nas dobili?! To je prav noro, neverjetno, znanstvena fantastika.

Stavim, da si to mel že pred korono velikokrat, samo nisi bil toliko pozoren, saj te niso strašili s smrtonosnim virusom. Js za sebe vem, da sem bil zjeban vsako poletje vsaj enkrat in točno vem zakaj - klima. Ni rabiš dost, da se ti pojavi takšni simptomi poleti... Lepo so zapakirali te simptome prehlada v paket delta seva, res.

Zdravnik ne dela zgage samo zato, ker si cepljen in ti zdej povsod trosiš ta smrtonosni virus. Koliko starostnikov boš okužil in ljudi, ki se ne smejo cepiti? Dej bodi malo odgovoren. Halo. 10 dni bodi v karanteni. 😆

Določene logike, ki nam jo prodajajo, ne bom nikoli, ampak res nikoli razumel. Kam smo prišli, jooooj.

In pol se ljudje sprašujemo od kod toliko pozitivnih... valda. Če folk ob prvem nahodu gre na testiranje in ker so testni FUL zanesljivi, imamo nonstop številke in ukrepe in pičke materine.

pred 29 minutami je Deeyan napisal:

neseš lahko tudi, če si cepljen 😬

PA TOČNO TO!!!!!!! Dejmo mal vržt jebena dejstva na mizo in enkrat za spremembo razmislit logično.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Boss napisal:

Uff, to je blo pa hitro.

Klasična praksa... in potem naj verjamemo ljudem, ki se na vse pretege trudijo prikrivati dejstva. Če bi bil to res fake news bi raje uporabili za kontrargumentiranje in tako debunkanje takih trditev. Zato pa raje brišejo in odstranjujejo drugačemisleče iz medijev.

Ampak to je postalo že prav noro. YT briše videe, FB blokira ljudi (tudi mene je za en teden kot opozorilo), kateri razmišljajo drugače, mediji prikazujejo samo eno plat zgodbe, itd ...

Evo, video je bil naložen na drug portal:

C2oBDuQIk03j_640x360.jpg
WWW.BITCHUTE.COM

https://www.youtube.com/watch?v=MScA3uaSopk Vera Kanalec nam kot upokojena zdravstvena delavka, ki spremlja trenutno situacijo odkrito pove kaj je korona virus, ki ga poznamo že od leta 1960...

Zakaj ni tega več v slovenskih medijih?! Dejmo se pogovarjat, ustvarit dialog. Ne pa furanje enostranske agende v propad.

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole glede medijev se bolj ne bi mogel strinjat. Že prej nisem gledal poročil, odkar je korona pa sploh ne (izjemoma sem pakrat prižgal tv, da sem videl par nebuloz od Krekerja&Co).

Odkar je korona se vse vrti samo še okoli tega - koliko je okuženih in koliko je umrlih. Drdrajo do onemoglosti te cifre in s tem so dobro prestrašili dober procent državljanov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Policaji so začeli jokat. Kar naj.

Glede na to, kako so nas jebali na protestih celo pomlad in pisali ljudem kazni, bi rekel, da jim njihov opran mozak ne dovoli, da razmišljajo kakšen korak naprej...

Pa kaj so razmišljali?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Alex napisal:

In, kako komentirate ta biznis,  ki je bil  od začetka v ozadju pri doktorju potrčkotu, ki je vlekel za kos ves ta čas svoje ovčke? Antivaksarji? 🤗 Boss? 

Jaz sem svoj komentar že zapisal. Lahko za začetek pokomentiraš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 47 minutami je Alex napisal:

Končno se je izkazalo, kaj je glavna skrb oziroma namen pisarjenja dr. potrča. 😊Na FB namreč dela reklamo(in prodaja, seveda) nek zvarek za ljudi, ki imajo probleme s spanjem. (vitaminklik). In je dosegel svoje, saj ljudje nasedajo in kupujejo to čudo oziroma karkoli že je. Vedno je nekaj zadaj, ne? 😊

Čaki, kaj? Kje je tu logika zadaj?

Jaz sem istega mnenja kot je on, saj je opozarjal ne nelogične ukrepe in zdej bom kar šel kupit njegove tablete al neki? Niti ne.

A če bi pa opozarjal, da nas je treba vse pocepit in bi isto odprl trgovino, bi bilo pa kul in bi ti šel kupovat, ane?

Fak, kam ne seže slovenska favšija. Jaz mu dajam kapo dol, ker ga s tem ne morejo sfukat, saj s svojimi objavami verjetno nikjer ne bo več dobil šihta v fohu v katerem je delal do zdej. Si pomislil kdaj na to? Tip se je mel jajca izpostavit in dal na kocko svojo prihodnost in prihodnost svoje družine in prvo kar ti pomisliš je to, da si je delal reklamo cel čas.

Zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Ne. Po domace receno se jim jebe, ce si cepljen, ker bos v vsakem primeru moral narediti hitri test. Cepljen ali ne-cepljen. Tako si jest to razlagam. In pomojem bo vse vec drzav to zahtevalo glede na to, cepljeni tudi zbolijo in pa predvsem ker je pac biznis s hitrimi testi. Vrjetn bo edin EU furala neke zelene drzave kjer bo "prost" prehod.
Pa saj to je edino logično, če se že grejo neke ukrepe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.