Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Verjeli ali ne, v?eraj sem ?el "zastonj" do Brestanice pri Kr?kem in sicer z namenom, da kupim nekega Twinga, sem potoval s cekini do tja, potem se pa kupec niti ni javil na telefon. Nadaljeval sem z vlakom do Celja, od tam naprej pa je ?mego prevzel preva?anje kupca in sva kasneje vendarle na?la vozek. Aja, Twingi so se mi pa kar mal PRISKUTILI. :glare:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, upam da bo, ker danes sem oddal vse potrebne papirje in jutri ?e dobim vro?eno odlo?bo oz. sklep o ustanovitvi podjetja. :party0035:

Edit: tole v?eraj (navedeno v Razpizdniku) sem izjemno pozitivno prenesel in bil kmalu dobre volje (pred tem pa si "silom prilike" ogledal grad Rajhenburg in cerkev v bli?ini), pa zadovoljen sem s kupljenim avtom (ko se pokvari ga pa dostavim k ?megici na GRATIS popravilo, hohoho). :punk::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Citroen Saxo sem kupil, pa dejansko na datum 1.april. :D

Sem pa v?eri ugotovil, da imamo v ?ivljenju prijatle in PIRjatle, eni so pa oboje hkrati. :cheers:

V zvezi z v?eri?njim popotovanjem po dr?avci se moram ?e posebej zahvalt Viperju in ?megu. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Ah ne, tole bo pomota, nc se ne prcakujem zaenkrat :D in ne, ce bi se kje kej prjel nebi kr pobegnu!!! Ce bi bil seveda 100% da je moj.

Najla?ji test bi bil, da podmladku da? na izbiro Golfa in Mazgo, ?e izbere prvega, potem 100% nisi njegov foter. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kupujem nek avto, pa recimo da je RAHLO nemogo?e dobit stik s prodajalcem, ?e je v oglasu navedel gsm cifro, ki ne obstaja. :wacko:

Avta tak?en o?itno ni sposoben prodat, mogo?e bi bil pa za vodenje kak?ne dr?avce, s cca. 2 mio prebivalcev. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Hvala za odgovore. Ja dejansko vozim Mazdo, trenutno model 6, letnik 2003. :D

Se pravi, da bi jaha? ustrezal, ?eprav je visoka le cca. 100cm oz. po doma?e 1 meter? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Pozdravljeni!

H?erka je stara nekaj ve? kot 4 leta in ima 16 do 17kg, meri pa cca. 100cm v vi?ino (je za svojo starost bolj drobi?ek, ?ivahna pa kot dvorni nor?ek). :party0035: Trenutno uporablja Romer sede? 9-18kg, a ker mislim da ga je ?e skoraj prerasla oz. je na njegovi zgornji meji, bo kmalu potrebna menjava avtosede?a.

?e ko sem kupoval tega, sem videl da obstajajo tudi nekateri, ki "pokrivajo" cca. 9-35kg, ali nekaj takega, ampak se mi je zdelo, da bo bolj?e kupit tegale "specializiranega" za tak?ne tamale in ne nekega univerzalca, kasneje potem kupit ve?jega.

Se pravi, kak?ne so va?e izku?nje glede te dimenzije, ki bo sedaj kmalu aktualna, da za svoj denar dobi? varen avtosede?. Imam pa raj?i rabljenega pa kvalitetnega kakor nekega najcenej?ega mo?nega in iz trgovine. :zvizga:

Pri?akujem, da veliko veste o tej tematiki, npr. Mamica, JureS, Aci in ostali star?i z veliko izku?njami in kilometrine :D

Hvala za odgovore!

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. :rulam:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.