Skoči na vsebino
Poraba izziv 2012
Napisano

Hmmm, nekje kjer je dovolj prostora (v soboto za vse in da tankamo).....

SOBOTA 31.3 ob 10:00

Re?emo PETROL na Kajuhovi ob BTCju, mislim da bo dovolj placa za skupinski ?tart.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To bi bla pa moja sanjska slu?ba, naokol se cel dan vozit s svojim avtom in bit za to pla?an :aaaaa:

obstaja, avto tovarne imajo ljudi, ki morajo v kratkem ?asu narediti dol. ?tevio km, da ga potem razstavijo in testirajo dele......

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Moji kolegi v Avstriji pla?ujejo okol 50?......

moji kolegi v franciji tudi pol cene slovenije...

Cene v SLO so po moje ene najvi?jih v EU....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ker Adrijina letala ne smejo leteti, ?e dru?ba nima predsednika uprave, se je pojavila ?e ena te?ava. Zato je nato odstopil Mo?e, tako, da je nadzorni svet lahko ponovno imenoval za predsednika uprave Klemna Bo?tjan?i?a in prepre?il zaustavitev poletov. Letalo, ki bi moralo v ponedeljek zve?er z brni?kega letali??a poleteti v Carigrad, je tako eno uro ?akalo na dovoljenje za vzlet.

:mi pijemoo:

O?itno je tak ?lovek bolj pomemben od pilota, ki krmari.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni se je zgodilo, da sem iz Frankfurta bil sam na malemu CRj200 - donald trump, jaz in 2 stevardesi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo Adria ima tele no?ne lete v Istanbul ?e vedno polne ?oferjev, in samo zarad tega pomoje ta linija ?e laufa....nas so vedno dali naprej v "biznis klas"...imajo pa oni neke ni?je cene, ker je avion vsak dan polno zaseden, je pa res ura leta bolana.

to je bilo - sedaj ni ve?......turkish pobral 4x ali 5x tedensko

Je pa to zanimiv let s postankom v zagrebu. Poleti? v zagrebu, se dvigne? komaj nad bogen?perk in spet pikira? dol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ce ne bi blo pristine, bi adria pomoje ze zdavni propadla :)

podpis.....to je po moje edina direktna linija, ki je polna - seveda na podlagi dogovora ekskluzivitete.......

Bil je tudi Istanbul samo jih je Turkish pojedel, Adrija za 2x ve?jo ceno letela ob 02:00 in nazaj ?la ob 05:00 turkish pa lepo v nedeljo 15:30

Sam sem pol prestopal v fakin Ankaro....middle of nowhere nekje na hribu :) Istanbul je cool - mogo?e eno najbolj?ih mest ever

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To kar se je v?eri dogajal na Adrii Airways je tudi ve? kot sme?no, ajooj! <_<:hudicek:

Klemen Bo?tjan?i? prihodnost Adrie vidi v prodaji dru?be

To pove vse.....jaz sem v letu 2011 dal za potovanja iz Benetk 12.000?, vklju?no z benzom, cestninam parkirnino....?e vzamem povpre?no 350? na let (kar je z Brnika utopija, saj so vse karte nad 500?) pridem samo z leti in parkirnino na 23.400?....

Naj se zamislijo malo, in sem le eden redkih, saj se eni in isti slovenci sre?avamo na parkingu, imamo ?e tii dogovor, kje kdo parkira :) + ju?ni avstrijci

Naj se zamislijo v smeri, kaj stranka dobi - se pravi storitve!!! Ni vse v denarju, bi bil pripravljen pla?ati ve?, ?e zato dobim direkten let, to?en let in garantiran let, preko Brnika in Adrije ve?inoma leti? samo preko staralliance hubov - frankfurt, minhen itd...ni ve? direktnih letov. AF pa je nabila ceno odkar adria ne leti ve? v Pariz. Je tudi stvar problema predragega aerodroma, zato vsi zbe?ijo, tu so bili finair, jal, easyjet, ryan, CSA, austrian, malev- vsi so u?li oziroma uhajajo

To je glaven razlog da se 2 uri vozim, potem pa letim kamor ho?em DIREKTNO in to?no. Avion je vedno 90% poln, ampak ker je to airbus ali boeing se ne gu?vam v malem canadairu....Da pa ?e pla?a? manj - zmaga.

torej - nove samostojne linije, prenova podobe adrije, ugodnosti za pogoste potnike (bodisi v obliki parkirnin, popustov, povezave v vzhodno evropo, kamor ne leti vsak - to je re?itev adrije.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes se ?e vozim z novim termostatom, pa mi je sme?no da ko sem prevozil cca. 3 do 4km-je se mi je stroj ?e ogrel na delovno (sredina ?tev?ka), s prej?njim termostatom se mi je na istih 4km-jih ?ele minimalno premaknil kazal?ek in glih ?ele za?el ?altat na LPG. Se pravi bom tudi na gorivu privar?eval, ker mi bo hitrej LPG zalaufal odslej! :hudicek::danzoman::bravo:

ne skrbi, motor se je tudi prej ogrel- ?e ve? pregrel, kazal?e? nima veze s temp motorja ali uparjalnika - ka?e le temp vode za termostatom.....ta ima pa samo funkcijo odpiranja da se voda ohladi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ka?ne sploh so cene vrtcev?

polna je 500? potem pa odvisno v katerem razredu si..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Verjetno velja garancija, ker ima? original ra?un, MES-a pa pomoje da ni. Zdej glede servisa ti verjetno lahko sam ?templja v servisno (?e jo sploh ?e dajejo zraven).

tega ni ve?, in ?e manjka v DSK zapis te nikjer ne je... ve? niti na MESu v tujini.....

ni tako enostavno vse, logi?no bi bilo, samo pelko ni poobla??en in to bi vsak servis TAKOJ uporabil ne da bi pogledal avto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Danes mi je na? Simon povedal zelo pomembno informacijo in sicer da od za?etka leta 2012 lahko on (kot pravna oseba, ki tudi izdaja fakture), servisira vozila tudi dokler so ?e v garanciji in mora le uporabit originalni material, pa garancija ne prekine!

To si velja zapomnit, namre? ne mislit da npr. na A-cosmosu ne vem kak?ni specjalci vija?ijo va?a vozila, ponavadi kak?ni vejenci kaj ustvarjajo pod havbo in to za zlatarsko urno postavko! Velja pa? razmislit o tej ponudbi!!! :jupiii::vesel:

tole mislim da bodo veselo izpodbijali na servisih....vpi?e DSK in ali je poobla??en?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ka ?e bi ?parali na birokratih... ne na otrocih. kreten

a ni zanimivo pla?ujemo ve?, da pri?paramo - carsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nop, je blo ?e tut do zdj kr konkretno na 'svojih nogah' vklju?no z delitvijo vsega pri bajti ampak je tut to o?itno postal premal. Mi je pa v?e? tvoja ideja in bi takoj podpisu, ?e bi lahko :vesel:

otroc so postal breme.....to je kruta realnost. Kriv je jan?a :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko da ni ?e dost fou?ije drugje, je vn udarla ?e pri tastarih doma :angry2:

Ker pa se mi tega negativizma da zmer mn prena?at, se bo za?el po?as iskat lasten plac in najkasnej jesen, ob povratku v slovenijo sledi vselitvena ?urka-ve? o tem pa v pohvalite se ko se najde kaj pamtnega..

lejga ?e vozi? tak avto si tajkun..... :blush:

Hec postavi se na svoje noge in doka?i da si dec....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ti si za denar?... se vid, da zna? dobro Italijansko, ostale so pa nategnili zastonj. :hudicek::hudicek:

?e si kurba, vsaj pocen nisi.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja logi?no, kje bo? rezal... pr tamalih najmanj pomembnih, ker od njih nima? ni? razen tega, da te ovce neumne volijo za oblast... pr velikih ribah je treba pazit, da se jim ne zameri? in tam bohnedej rezat.

Majer le tako naprej - samo potrjuje tisto kar vedno govorim o njem. Prozoren kot naj?istej?a ?ipa.

Sam pustit ga je treba se bo ?e sam zasral... problem, je da bo do takrat ?e tolk ?kode storjene.

nope - ker zna z besedami bo rekel, da smo v recesiji, ker prej?nja vlada ni znala ?parat...stari triki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

na roke ga bomo gonili... :hudicek::hudicek:

(da vidim kolk perverzne?ev se bo oglasilo) :hohoho:

jah ne vem Ajvar bo spet zmatran pol........

sicer pa vi ste se dolllllg tu?iral, jaz sem pa dnar pobiral v mojem tu?u :D

lahko pa da je bila past.................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Baje je pripravljen drugi paket 'ukrepov' - ni? ve? drugi otrok zastonj v vrtcu, dvig cen vinjete na 120.......

?iveli mi ljudje - in pa tisti ki so nasedli in ga volili.....rezat ?e, samo lepo prosim ne po navadnem ?loveku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najkraj?i let mojega ?ivljenja.....vstal ob 04:00 <_<

ob 08:00 zaspal na avionu, ko so se drugi ?e basali gor, v Bukare?ti 11:00 po lokalnem so me budile, da je treba dol z aviona.... :bravo: (v o?eh si ji videl strah - da ga ni kap...) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nima :bravo: to sem pa pazil, da takih nisem gledal, ker zlo hitro je potem kakak sklopka hin, ?e so se ?li vle?no slu?bo.

Hja kam bomo pa pol agregat za musko priklopili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No 40.000 podpisov tud ni tako izi nabrat, ?e si seveda zbiral po?teno brez goljufanja. mislim, da je ta meja ustrezna ni pa ustrezno tisto, da lahko nekaj poslancev poda zahtevo za referendum, ker tole v trenutni situaciji pomeni, da bi lahko samo poslanci PS za vsak zakon, ki se ne strinjajo dajo zahtevo za referendum... ja kam pa pridemo, ?e bi se takole ?li.

tam kjer smo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz bi ukinu referendume...

Jaz bi samo ?e enega rad - referendum ali ste ZA referendume ali NE...

Sicer pa bo sedaj mir, ker to je bila Jan?eva najljub?a taktika....Pahor pa zoki ne izkori??ata tega, ?e le ni treba, ampak se najdejo loleki ki zbrejo teh nekaj podpisov...mejo dvigniti na vsaj 50% prebivalstva !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.