Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

hitrost tipkanja je kriva, ce bi hitreje pisala ne bi mela nesrece :)

tkoda odgovor je: hitreje je varneje. tako da samo gasa :P

itak,da bo vsak vozil tako,kot njemu pa?e...in upal,da ga ne "ulovijo" pri kriminalnem dejanju,ko bo

prekora?il hitrost.Lojz,dej predlagaj,da objavijo imena takih kriminalcev po TV. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Gotovo si ponosen na ta tvoj podvig.

Ti si Boss-u s tem ?e enkrat dokazal, da policijske patrulje niso dovolj u?inkovite. ?e bi bla tam, namesto policijske patrulje, kamera in radar, bi jih ti fasal po ?epu in tako bi tam naslednji? peljal lepo 80 kot se mora tam peljat.

No lepo da si mi pomagal dokazat, da Bossova teorija ni vredna ni?, oziroma veliko.

Hvala.

Hehe, ?e enkrat hvala!

Nisva se dobro razumela.

Oni imajo navado,da postavijo radar na trino?ec in zdraven sta ponavadi dva policaja z brzostrelkami,ki so precej hitre roke.Torej,?e bi njihov radar pokazal preve?,bi takoj sko?ili na cesto z mitraljami.

Pa niso,ker so smatrali,da nobenega ne ogro?amo in ne polnijo samo dr?avne blagajne kot pri nas.

In so patrulje (vsaj pri njih) zelo,zelo u?inkovite). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itak ob 14:45 to?no odklopi ra?unalnik - vsak dan.............

Imate se 40 minut da vam kaj napi?e........

He,he-?e dobro da imamo take vrle javne uslu?bence,ki cel dan ?epijo na na?em forumu..Podobno kot pri vinjetah-mi ostali moramo delat ?e za njih (ne za vse,hvala....).A naredimo akcijo,pa mu kupimo kak majhen prenosnik,da bo tudi ?ez vikend lahko pridigal neumnost tukaj gor?. :P

BDW-ravno v?eraj sem pri Trstu "uletel" v radar.Namesto 80 sem "divjal" celih 100/uro.In kar je bil najve?ji smeh je ?e eden mene prehiteval.Polizia stradale nas je samo be?no premerila pogleda in merili so naprej.Nobenega ustavljanja in vznemirjanja.

Najbr? imajo dokaj "nategnjeno" toleranco ali pa trezno razmi?ljajo,da ne bomo nobene ?kode naredili z tistimi par kilometri ve?.

Bila pa je neke vrste hitra cesta-?tiripasovna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pa dejte no,a ne vidite,da fantina (Lojz) u?iva,?e vas nervira. :P

Jaz v?asih vozim po predpisih,v?asih pa malo ali malo ve? "spiham" auspuh.

Pa kaj,nobenega razen sebe ne ogro?am,ker se vse dogaja precej hitro in nimajo ostali ?asa niti bentit. :P

Mi je pa ?e precej sme?no to :jaz vam pravim,vozite kot pol?i,potem mi-vozimo varno,potem on:

vozite po?asi in bog vas bo obvaroval,pol mi-bog nima tukaj kaj opravit itd,itd. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Steve Vai-passion & warfare.Stara dobra vinilka (?rna okrogla stvar,ki jo nasadimo na en primitiven stroj?ek imenovan gramofon)...to je bilo za na?e najmlaj?e... :P

analogen zvok :rispekt: ZAKON.Ne vem,zakaj so si sploh izmislili CD-je...agresiven visoko cvile? zvok,sterilen <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi
Napisano

Vsa najbolj?e pa veliko ćevapov za roj.dan-pa tudi v bodo?e. :D

Pa da bi postal drugi Joe Satriani. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kdo zdej koga je*** tle

V septembru moram v Pariz - sreda gor, cetrtek dol:

Adria iz LJ 493?

AirFrance iz Lj 224?

Easyjet iz Benetek 98?

?zmeden?

Po moje Adria-je treba ;) podpirat Slo.podjetja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mislim, da sem enkrat povedal, ampak tega tipa sem jaz srecal na enem pikniku 2 leti preden je postal minister....

in ze takrat mi je bil cist antipatices (pijanceval big time, pol se je nazaj v takem stanju peljal v KP, takrat mel siv bmw serije 5, ceprav je takrat mel kao resno punco je bil na pikniku z dvemi...itd itd)

skratka za rockerja mogoce ok, za ministra pa niti priblizno...

...niti za rockerja ni ok.Ga nobeden ne mara,ker je na..ur?en. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ak, da pride Lojz nazaj, da ti bo razlo?u, da so bli to ziher norci in divjaki z neprilagojeno hitrostjo glede na psihofizi?no stanje (utrujenost in rahel spanec).

Sicer me bo Labi spljuval sam a ni ?udno, da se v Slo ?tevilo nesre? med poletnimi po?itni?kimi meseci precej pove?a... in glej ga hudi?a spet je cel kup tujih registracij udele?enih predvsem pa kot povzro?iteljev nesre?.

Je pa katastrofa kaj po?enjajo tujci na na?ih cestah... to je vse ?isto zmedeno sploh po "navodilih" hrva?kih turisti?nih delavcev, kako naj se "njihovi" turisti izognjejo pla?evanju slovenskih vinjet. Pol pa majo recimo na Ptuju kaos glede "izgubljenih" turistov. Obra?anja na sredi ceste, izsiljevanje prednosti, ker so ?e ?ist znervirani, vo?nja v enosmerno, rikverc s prikolicami in ?e in ?e.

Na?a policija pa samo gleda, namesto da bi vse take prekr?ke lepo pokasirala in "zaslu?ila" ve? kot bodo tili pr?paral z vinjetami.

Ampak mi smo pa? prijazna dr?ava do tranzitarjev in bomo raje iz lastnih ?epov pla?evali ekolo?ke kvote (za 2008 naj bi bilo kar za 80m? :( ) in uj?kali tranzit, ki nam dela samo ?kodo in stro?ke zraven bomo pa ?e gledali, da se bodo tile ?e izogibali pla?ilu tiste malenkosti kot je vinjeta in nam delali kaos na cestah ter povzro?ali nevarne situacije in nesre?e.

Ja ?al je tako, da tud Vla?i? nima jajc tako kot jih prej ni imel ?erjav in tako bo Slovenija za vedno ostala mali hlap?ek na velikem evropskem dvoru. :(

To sem vam govoril ?e takoj,ko so ga predlagali. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Si prepri?an?? Mal velik je to, razen ce majo traktorji tok vec olja not... :whatever:

100%-sem ugotovil,ko sem tankal olje noter,pa tudi v knji?ici pi?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Seveda ni, sej pravila omejujejo testiranja in s tem kakr?nokoli primerjavo... ampak bistvo je, da se je dec usedu v avto in ga ?e tera k norc. :bravo:

e ja,verjetno ?e za vse nazaj,ko ni vozil F1. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

?e je na polovici ?ibke (ni jasno) pol je to samo ene 2 deci - sprejemljivo, ce je pa pol masine (2L) pol pa ?zmeden?

od min do max na ?ipki je 1,2 litra olja. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

sem mel servis 4000km nazaj, do 3000km nazaj je bil nivo olja ok

zdaj pa ena pot iz LJ do PR (900km) s precej hitro voznjo in je nivo na polovici...

se pravi za 900 km ti je porabila malo ve? kot pol litra olja. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dr?i, ker se ne sme testirat leto?nje bolide... edino. ?e se bodo ostala mo?tva strinjala bo lahko sprobal ta nov avto. Kle se bo videlo kolk se ga ostali (?e) bojijo. ?e mu ne bodo dovolili testiranj bo tipi?en dokaz, da so se usrali v gate. :P

Itak,?eprav ga nisem preve? maral,?ele sedaj opa?am,ko vozijo tej brezosebki in velika ve?ina brez talenta,kak?en "Boss" je bil v resnici ?umi. :rispekt:

Zdej bom pa ?e jaz gledal formulo-bo vsaj zanimiva. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

hey alex, ?e se ?e u trevisu na DT nisva sre?ala bi se pa lahko oktobra ko bodo lj! :punk::cheers:

Yes-definitivno.

je ze obljubil da pride :D

tega pe res ne smemo zamudit,ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Mislim, da bo treba takele prito?be dajat ?e MMS-ju v vednost. Naslednja in?tanca je Avstrija al pa direkt Japoncem v Hiro?imo...

Ne pomaga ni?.Jaz sem pisal,ko mi niso popravili stvari v garanciji samemu g.?vanutu in to parkrat in so padale same mo?ne-kot,da nisem ?e nikoli videl motorja od avta.Ena je bila bolj lesena kot druga. :(

Pisal sem tudi v Avstrijo,kjer pa verjetno taka po?ta roma direktno v Recycle Bin. :bravo:

Tudi mene malo skrbi,kak?na znamka avtomobila bo moja naslednja-prav zaradi servisa. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

ok...mene nekaj mu?i...

namre?, izgleda da v SLO NI ve? po?tenega servisa za Mazda vozila, ki bi dejansko skrbel za stranko, jaz bom s 6ko tudi presedlal, saj mi je dopizdilo, ko sem na zadnji servis v pisni obliki predal seznam napak, ki jih ?elim odpravljene, in so kar dve od 5 kar tako pozabili... dve sta bili pa v garancijskem roku... tisto eno, ki jim je prinesla dodatne ure dela, pa so mi ponosno in masno zara?unali, poleg tega so li?arska dela opravljena obupno, ?ef pa se je zmano prepiral, da sem jaz k njim pripeljal avto, ki je popraskan po sprednjem braniku in zadaj po desnem blatniku, pa ?eprav se je vidlo, da je avto po?lajfan zaradi popravila zadnjih robov in odstranjevanja sprednjega odbija?a...

seveda sem na vse napake opozoril, ampak so mi ponosno zatrjevali da pa? to ni tako in je druga?e, torej sem pla?al in odpeljal...

nekaj ?asa sem se mu?il z dopisi po e-mailu, potem sem osebno razlo?il probleme in te?ave, potem so obljubili da bodo vse odpravili, zdaj pa se mi po garancijske li?anju zadnjih robov in notranjih robov na vratih, vse okrog avta vidi malomarnost pri delu...

in to NI bila edina malomarnost, ob popravilu v nesre?i po?kodovanega vozila so mi v motornem prostoru pozabili pi?tolo za zrak pihat!!!! - po mojem dopisu in vrnitvi pi?tole po po?ti se je ?ef sicer opravi?il...

res je da je avto star, ampak meni ima zelo veliko in pomembno vrednost...

avto je bil njihov, prvi lastnik ga je tam kupil, in jaz ravno tako... zato sem pa? vozil tja, kao iz zaupanja da poznajo avto in da bodo, kot obljubljeno ob nakupu vse po?lihtali in vse uredili...

servis je pa AS VELENJE

izgleda da je Labi eden redkih ki je v povpre?ju skoraj vedno zadovoljen s storitvijo servisa

Ja,se strinjam.Samo ?e to je verjetno samo zaradi tega,ker je bil tam ?e tolikokrat,da ga ?e poznajo

po imenu. :bravo:

Meni se recimo,na servisu Avto plus Mazda v Kp sploh ne javijo ve? na telefon oz.ga ne dvignejo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole za LJ mi je vsec, ampak samo v primeru, ce bo clio postavljen tam kjer eni dirkajo, kjer ni potrebno (pred hisami, stanovanji, center itd)

ce ga bojo dali tam nekje na celovski/dunajski/trzaski (kar verjetno tudi bojo) pol pa samo " :rispekt: "

in se bo? peljal 56,4 km/uro in bo? dobil lepo kuverto domov. :P?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa mater ?e 2 dni nabijajo po radiju, da so ljubljanski redarji dobil ?e cliota z radarjem, in te lahko lepo ocurijo, ja mater zakaj mamo pa polcaje ?e ve?ino delo opravjo ?e drugi, samo po prsih se pa vedno samo oni tol?ejo?

Pazi to dobil so ga v testno uporabo, ja itak, pol bomo kazni tud sam za test dobil al kaj ?

Banda pr?ponana !

baje,da ga bodo kar vklopli in bo slikal vse,pol pa bodo poslali slike samo prehitrim (matr,bo na? forumski Lojzek zadovoljen).Ne bom se ve? vozil po Lj. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bre stalno uporabljajo....vsaj tukaj - Istra....uporabljajo pa tudi ma ovi purgeri blesavi neka ideju ?a....(ko vidijo ZG) :)

To je navedek - brez dejanske namere.........

vam pravim jaz stalno,da istrijani niso hrvati. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.