Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno nas je ?e ve? z letali??em na glavi. :D

Uf, da bi Boss moral imeti kaj po Jan?evo, npr. frizuro, pomoje se mo?akar raj?i DREK ali URIN pi?e. :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

Saj se heca? a ne?

notri je sladkor, pa tudi ?e ga je manj, oran?na pa zelena barva pa ne prideta ravno od sadja....

To je tok enga cukra noter, da se nam ?e sanja ne, ?e v mali plo?evinki (0,33litra) je ne vem al 10 al 15 ?ajnih ?li?k. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Ta wikend je bil na A kanalu film JULIJ CEZAR in me je navdu?il, ker sem velik ljubitelj tak?nega ?anra. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko ti nekdo bistveno pomembnej?i in vplivnej?i od tebe, posku?a vsilit svojo logiko in na?in razmi?ljanja, pa se mu le nasmiha? in v prijaznem tonu lepo dalje vztraja? na svojem, NEPRECENLJIVO. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Dans si lahko ?estitam in z levico se?em v desnico ter priznam, da sem totalni konj. :cheers:

Sem bil v tem letu ?e 2 x pri zobarci naro?en, pa me je obakrat prehlad zaj...., no potem pa danes vendarle zdravje idealno, pridem do zobarce ob 10.00, pa mi pove, da je bila moja ura danes 9.00 in da sedaj pa nima ?asa, ker ?e delajo protetiko. :zvizga:

Sme?en ob?utek, ko se ne more? na drugega jezit kot sam nase in je fajn kdaj priznat lastno napako, pa magari svojo (bi reku Cime legenda). :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na to, da sem v?eraj kar nekaj prevozil V6 stroja, mi je bila danes moja Mazda prav nekako sme?no tiha, nekaj mi je manjkal. <_<

Recimo, da se zvo?no nahaja ravno nekje vmes med V6 in elektri?no (nesli?no) ki?to. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok, potem pa mogo?e kdaj kasneje. :D

@Thomas, ?e bom za malo denarja kupil, potem ne mislim 1000? ali ve? vanjo vlo?it, nisem prista? ?mego sistema in stro?kov za vlagat v staro kobilo. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

JureS, lahko vpra?a?, ?kodovat ne more, edino barva mi tale rde?a ni preve? v?e?, pa skoraj vsi Xedosi6 so takile. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.