boot sector je na?el. na?el je tudi v 3PM vse kar je ta disk imel na sebi od kar je pri?el s ?tacune, in seveda je sedaj na drugem disku premalo placa in moram dodat nov disk in jovo na novo....zgleda da bo ?lo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mogoce ima uklopko prav, lahko je z skatlo kaj narobe. Bi ga blo treba priklopit direktno. Ce imas pot mimo mene, ti lahko posodim usb-ata-sata kabel, da ga provas priklopit.
Si v nedeljo doma ko gremo domov? Grem v bistvu mimo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce kdo isce poceni internet za hrvasko, za morje ali obcasne izlete, ki se placuje zgolj po potrebi naj pove. Sem kupil VIP usb dongle ki se lahko polni zelo poceni - 10kn ali 1,5? za 24 ur/1GB ali 70kn 9? za cel mesec...
A zal je signal nikakav tako da sem moral vzeti tele2, ta pa siba turbo 3G
Kost je 30? dam za 20? gor je pa gratis 20kn ali 2x po 24 ur/1Gb interneta. Polni se pa z boni po potrebi, delajo pa super, prek njih pisem
ufff here we go again, jutri vstati ob 03:00 po na?em ?asu, na letali??e, let do Benetk do 08:00, vo?nja domov 2 uri, spucat greznico, na po?to, registrirat prikolico, v kamnik po nov amex ker ne po?iljajo ve? kartic na dom :ne vem: , v nabavo, zaklju?iti april za sp, po otroke in na morje....
in pol se spra?ujem zakaj so otroc hiperaktivni
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Konec dobro vse dobro....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani