Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

vidu sem ga, drek od hp-ja z amdjem...slabse kombinacije ne more bit

vid se ga ?e zmeri :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

U?eri nisem ?el na referendum, bi pa sicer verjetno obkro?il ZA! :blush:

zaradi takih dejanj je tudi padel, kljub temu da je bilo ve?ina ZA.....na referendum so ?li v glavnem po cerkvi spotoma, pa v LJ poleg volitev...

Jaz sem bil med samimi ?enicami v ?rnem....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

je ni ve?... prodano :hudicek:

al pa napaka - ko sem popal je bilo na zalogi 15 kos....290?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Vsaj ?tiri mo?nosti ima?:

Najkraj?a je ?ez ?kofjo Loko - 125km

Sledi ?ez Vr?i? - cca 135km, ki je verjetno ?asovno najhitrej?a (precej poti je po AC)

Potem ?ez Logatec in Idrijo, ki je 145km

Najdalj?a je pa ?ez Novo Gorico - 185km in tudi najpo?asnej?a

Vr?i? = Predel oziroma ?e 2 veji na isti poti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

?e smo ?e za... sem jaz tudi?

Glede na razli?ne poti (tudi ?tevilo km) predlagam, da se na za?etku zabele?i ?e ?tevilo km na ?tevcu oziroma vsak pove po kateri poti bo ?el pa se potem recimo na TIS-ovi mapi prebere kolk km je dolo?ena pot.

Druga?e bomo te?ko prera?unal porabo ali pa da dolo?imo to?no po kateri poti se vozi.

tank se bo zaplombiral :hudicek: , pol bo pa ?as va?en in litri, sigurno pa da naj vsak pove, da se mal lovimo ?asovno, verjetno bosta lahko najve? 2 skupinci - avtoban gorica in predel....ostane ?e avtovlak :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

bu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A se spla?a popravljat...?
Napisano

mislim, da nista razumela o cem govorita boss pa kokolade...

drugac pa idealne je res 50:50

nisem bral unih romanov, samo biljard kugle sem vidu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Boss, Kokolada: sam morta pa vedet, da ena biljard kugla stoji na mestu, medtem ko bela tr?i vanjo, avta pa se oba gibata in najverjetneje z razli?nimi hitrostmi. Poleg tega majo biljar kugle enako trdnost, medtem ko se avti med seboj razlikujejo...

@Ploki :bravo:

+ trenje na podlagi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

FOLK STE ?E ZA SOBOTO?! Dan prihaja!!!

Destinacija Bovec - odprti lokal?ek ?rna Ovca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Men je blo kar zanimivo... sicer sem zadovoljn, da so moji zmagal ampak to sigurno ni dejansko stanje ter pravi vpogled v kakovost mo?tev.

Bo pa tole veliko bolj izena?ena sezona saj kot ka?e ni nekega mo?tva, ki bi imelo superiorne dirkalnike.

Odli?no se je izkazal Mehi?an Perez, pa finski maligan in tudi Senna, Di resta in Vergne.

Button in Massa sta imela pa svojo divjo borbo za 15. mesto :hudicek:

Pereza ?e vidijo namesto Masse (?e pred dirko) samo po moje je vidu da je Sauber bolj?a kanta danes.

Schumija spet torpedirali, ja ta ?lovek nima sre?e res, meni bi ?e vse dol padlo, pa je bilo danes vse v njemu v prid z vremenom :angry2:

Zanimivo je pa videti, kako se Vettel NE ZNAJDE ko starta v povpre?ju, do sedaj je vedno potegnil in vozil prvi, v guzvi pa mu ne gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Je bila ena tema, kjer je Jures spra?eval za prevoz motorja iz Rimskih toplic, pa je ?e zaklenjena. Bom pa kar tule dodal:

Jures, si zato kupoval motor?

ja na suzukija se kar limajo ?e?plje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ni se treba trudit, kar je je, tud ta forum ne more ve? naredit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mrtvo ravna cesta je in skarpa betonska za ograjo... Lahko se slikam... gre pa cesta skos krizisce in je ene 50-60m dolg klanec... in kolega ni mogel lavfat ker je mel operacijo ledvic... jebiga se zgodi...

?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

quoi ne qui

kaj mislis da se francozu zdi bolj verjetno, da si narobe odkljukal spol ali da je tvoj priimek priimek ne pa osebno ime

anketa v angle??ini <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Schumi je ?e enkrat dokazal svoje, zdaj je vse na nem?ki kanti spet....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Madame S****a,

En répondant à notre enquête, vous avez pris le temps de nous faire part de votre avis concernant votre séjour dans notre Aparthotel, et nous vous en remercions.

Mon équipe et moi-même sommes très sensibles à vos appréciations, elles nous encouragent à maintenir nos efforts afin que la prestation que nous vous apportons réponde toujours mieux à vos attentes.

Dans l'attente de vous accueillir prochainement dans un Aparthotel Adagio, nous vous prions de croire, Madame, en l'expression de nos sentiments les meilleurs.

Izpolnim anketo v hotelu, kejr se zacahnam kot 'male'....in dobim na mail :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

a je dobra?

v merkanju po moje a ne? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sem raj to spustu, ker tole je ?ele bole?a rana... otrok bo konc naslednjega meseca star eno leto, ?e bo sre?a in ?e bo dovolj to?k bo morebiti vrtec septembra, ampak slabo ka?e. Kdo nej mi torej ?uva tamalo al naj jo s sabo v slu?bo in na terene vla?im?

Ja halo, saj ma? Xsaro zdej... :hudicek:

Drga? ?e ti kaj pomaga kolegica v Brestu (ig) mirka doma...seveda proti pla?ilu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V javni vrtec sme ?ele pri 11 mesecih - za mlaj?e nimajo ne ustreznih prostorov predvidenih sploh pa ne ustreznega kadra - tole so vse horuk ukrepi, ki bodo prizadeli samo naj?ibkej?e, bogata elita se bo pa ?e naprej mastila in celo s takimi cukr?ki kot je socialna kapica in manj?anje davkov na dobi?ek. :whatever:

o tem govorim, pobrali bodo ?e tisto kar imamo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ti si sam bolj direktno povedal, kar si mislim od za?etka. Po?kodbe od ?karpe so precej druga?ne in tole je moralo biti hitreje kot 20km/h.

Kar se pa ti?e popravila je pa tole na robu rentabilnosti... bolj? prodat nekomu, ki ima avto zbit spredaj pa vzet drugega. Pu?ijona je v obeh primerih, ?e ni bilo kaskega :huh:

a se ne upa? ve? na glas povedat, ker se okoli tebe govori..... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pa pzdravljam njihove poteze- skoraj vse.Tako je treba naredit-zarezat in basta.Nobenih "bomo to pa bomo naredili ono" pa bomo imeli sestanek, pa odbor ne dovoli.Tega je bilo dovolj v prej?njem mandatu zato smo tukaj, kjer smo.V r**i. ;)

O?tro, ?e premalo o?tro za moje pojme.Dovolj je privilegijev in igra?kanja.

se strinjam, a na popolnoma nepravih mestih.... ?e je porodni?ka privilegij, ?e je odpravnina pri 65l privilegij, ?e je socialna pomo? privilegij...

Kaj pa tajkunske nagrade kljub miljonskim izgubam? Kaj pa 300 oddelkov v javni upravi, kaj pa sejnine, itd itd itd

Re?ejo socialno dr?avo, ta nas ne vodi v prepad - z drugimi besedami to niso stro?ki, to nam pripada.

Ti dam eno kontra vpra?anje, bo mamici oz dru?ini, ki gre nazaj po treh mesecih na delo, kot to ?elijo DR?AVA pomagala pri PRIVAT VARSTVU OTROKA, saj takega mal?ka ne more? dati v (pla?ljiv) vrtec??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole je kar konkreten nalet, tole ne naredi klan?ek... in pod zadnjo levo lu?jo se lepo vidi to?ko impakta - tega ne naredi ravna ?karpa, da ti razbije obe lu?i s to?kovnim impaktom levo...mal ti bu?e prodaja, tole bo kar totalka skorajda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.