Tak?ne situacije so v sosednji Italiji kar pogoste.Zato pa imajo pri njih pri strani ceste ?rtice in po njih se orientira?,koliko hitro lahko sploh vozi?.Pa tudi svetle?e table takoj opozarjajo,?e je kak?en karambol na cesti in kje.
Izgleda,da so se v teh letih nekaj nau?ili,?eprav pridejo tam take masovne nesre?e kar pogoste.
Drga? pa un olympus zgleda kr nakup, v?e? mi je da je extra baterija zravn. Spet pa nism nek ornk fotograf, sam ?kljoc in to je to, tko da bi mogu bit zadost
nisi tukaj napisal da gres, sem ze alexom na hitr srecal....
jaz sem sedel gor, pa je bla kitara dosti mocnejsa od basov, ampak boljs tko kot ce bi blo obratno
glavno da je igral "war"
Ja,?koda,da nismo imeli ve? ?asa po koncertu z kak?no diskusijo.
Res je,basa je bilo malo premalo-pri prvem bandu po moje zato,ker je igral basist na Hartke istem (bolj za d?ez in ?e v osnovi malo basov), ta drudi od Satrianija pa je mlatu po basu z trzalico in pridejo ven tudi bolj srednji toni-meni nepriljubljen na?in igranja basa.Sicer je imel zadaj ma?inerijo Ampeg.
Je pa Joe odigral perfektno in z filingom (vidlo se je,da je igral z gu?ti).Jaz sem z koncertom zadovoljen,tudi z zvokom na splo?no (sedel sem v vi?ini odra).
Ke si ti vidu k?nega golfa s 200 konji? Tisto je obi?ni 2.0 s 116km. Se pravi pride zavarovanje okol 800, pa tega sm ?u gledat ve? al manj s firbca, pa ker mam ?e kr neki delov za tak avto. Astra je bla pa usput. Starih hyundayev, in daewoojev se mi negre gledat, ker smo doma imel nexio, ki je bla kupljena nova, in jo je rja pojedla v 4h letih. Kej podobnega bi ?el pogledat samo v primeru da nekdo pozna avto in lahko potrdi da ni okoli in okoli gnil.
Kako,da ni?Link zgoraj je od golfa gti 200 konjev.Ali imamo mogo?e mi "?udne" ra?unalnike?
A je to Coda`di cavallo (nekje blizu San Teodoro) ali ?e ni?je dol?
Ker jaz ponavadi vidim ta otok zadaj (Tavolara in zadaj je ?e Molara)) bolj z sprednje strani?
OK slovenske ceste in vozniki SO kvalitetne!
Skoraj smo zamudili trajekt! Pi*** taljanske, Bologna - odcep Pisa kod Firence (cca 100km) 3 ure, 5 min gas 130 na uro, 5 minut stali, 5 minut gas, 5 min stali......2 nesreci, 1 x crknjena Yariska, 1 x crknjena Alfa...!!!!!!
Nato sem moral kompenzirati od Firenc do Livorna do daske, in 2x tudi po desnem zaradi dveh dodatnih kretenov.
Pohvalil bi pa svoja otroka - brez solze, ko dva odrasla sprejela vso situacijo, tud to da znamo zamudit tezko pricakovan trajekt (bistvo za njiju)
no in porabo...z vsem na?tetim polnim avtom (ki je po?rl vse + prikolico za kolo brez truge) + 2 kolesa na kljuki = 7.1
Glede poti do Livorna je pa res ka?in it mimo Firenc in dol.Mi smo se tudi parkrat zafrknili in smo ?li po tej
"adrenalinski" cesti ,ki je polna ovinkov,tunelov,divjakov,kamionov in ostalih dogodiv??in.
Se ti bolj spla?a it (?e bo? ?e kdaj zalutal dol na Sardegnio) preko Verone,Modene,Parma,La Spezia do Livorna.
Je sicer nekaj dalj?a pot ampak cesta mnogo bolj?a , ful manj prometa in pride? prej dol.
Pri nakupu avtomobila za zimo za 505? se lahko skriva v podrobnostih. ?e slabe gume pomenijo dodaten stro?ek za 150-200?.
?e ho?e? pravi zimski avto poskusi s tem-le. ?e si dober pogajalec ga bo? zni?al na 700? in mirno prevozil zimo ne glede na pogoje na cesti. Tudi tisti liter ve? bencina, kot naj bi ga tro?il zami?ljeni wintervagen, bo? z lahkoto "po?rl", ko bo? videl kako se ta po snegu pelje.
Kaj pa tisti na tretji slikici a pride tudi v po?tev?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma? tudi moj glas-39/0/0.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani