Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Od Vrhnike proti Logatcu je vzpon. In Clio tja ne bo ?el 150, tako kot BMW. Torej ni nujno, da je "Clio spal na prehitevalnem", le nekdo se ni mogel krotit...

Da pa je ?enska zavila v desno, mi je pa dokaj logi?no: nesre?a se je zgodila v ve?ernih urah. Torej je bila ?e tema. In ko je BMW pred njo zavrl, je videla zgolj mo?ne rde?e lu?i pred seboj. In podzavestno domnevala, da je na desni prazen odstavni pas - ki pa je tam spremenjen v po?asni pas in tam je vozil tovornjak. Ki pa ima ob straneh precej ?ibkej?e lu?i in jih spri?o mo?nih zavornih lu?i BMWja ?enska sploh ni videla...

Da se je BMW odpeljal s kraja dogodka, me tudi ne presene?a preve?. Pa? pa, da se je s kraja dogodka odpeljal tudi tovornjak. Le zakaj? Je kaj takega preva?al, da ni ?elel policije okoli sebe? Je imel na tahografu toliko ur, da ni ?elel policijskih vpra?anj? Je bil tovornjak v takem stanju, da ni ?elel sre?ati policistov? Ker takega dogodka gotovo ni mogel presli?ati in spregledati...

Mogo?e pa policiji tiste neznanke postanejo znane. Pa bomo dobili odgovore. Pustimo se presenetiti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Med poletom se kar naenkrat oglasi pilot:

- "Zaradi okvare letala bomo kmalu pristali na morski gladini. Vsem plavalcem ?elim sre?no in uspe?no nadaljevanje poti, od neplavalcev pa se moram ?al posloviti."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kmet iz sosednje vasi se oglasi pri kmetiji na samem. Potrka na vrata in ?aka.
Odpre mu en mali fantek.
"Je fotr doma?"
"Ne."
"Kaj pa mat?"
"Ne. Sta oba ?la v mesto."
"Kaj pa tvoj starej?i brat Berto?"
"Ne, tudi on je ?el s star?i."
Kmet stoji nekaj minut, menca in premi?ljuje.
Fantek mu re?e: "?e rabite kako stvar, vem vse. Vem kje ma fotr kaj od orodja, stroje, ?vali - obvladam vse v nulo! Vi kar pra?te."
Kmetu je bilo nerodno, a vseeno pove: "Pravzaprav bi moral govoriti z o?etom. Torej takole, tvoj brat Berto je napravil otroka na?i Suzani."
"Uuuu, strela... to boste moral pa res s fotrom re?it. Vem da za bika ra?una 50 evrov, za prasca 20, ne vem pa kok bo zahteval za Bertota."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pred leti sem nekaj delal na pa?niku in pride do ograje neka gospa z otrokom ter me nagovori:

- "Oprostite, gospod, a si lahko malo pogledamo, saj ne motimo, kajne? Veste, moj sin ?e nikoli ni krave v ?ivo videl."

Sem se samo nasmehnil in prikimal. Ter se ?el domov krohotat. Imam namre? koze, krav pa nikoli ni bilo pri tej hi?i...

Sem mislil, da je to osamljen primer. Potem pa najdem tale ?lanek:

https://siol.net/novice/svet/gigantska-krava-postala-spletna-senzacija-video-484094

Je kdo mogo?e pri tej kravi videl vime? ?e nima vimena (tako, na grobo: 5 do 10 litrski meh s ?tirimi vsaj kot palec velikimi seski), ni krava ampak... In ta ima na zadnjem delu trebuha "izrastek za krave"... Sicer se zdaj ne pari, pa je bolj majhen, se ga pa vidi. In tudi sicer se mi zdi, da gre za ?redo bikcev...

Ni krava vse, kar ima ?tiri tace in (porezane) rogove... Mogo?e je pa ?lanek spisala ravno tista gospa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naro?il paket.

Pla?al preko e-banke.

Dostavili naj bi mi ga preko DPD.

?akam.

?akam.

In zazvoni mobitel. Kli?e kurir, ker v Ljubljani ne najde ulice Lokovec...

:vskalo:

Mu razlo?im, da je niti ne more, ker spadamo pod po?to ?epovan.

?akam.

?akam.

...

...

...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V zgodnjem pomladanskem dnevu gresta Mujo in Haso na bazen. Haso se takoj zlekne na le?alnik, Mujo pa se povzpne na 3-metersko odsko?no desko. Tam gori se za?ne napihovati in body-buildersko napenjati dele telesa.
"Jel' Haso, kako ti to ja izgledam, " v pozi vpra?a Mujo.
"Kao orao !!"
"Jel' po stasu, a ?"
"Ne, po tvojim noktima !"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo se s predrto gumo ustavi ob cesti in pri?ne odvijati kolo. Mimo pride Haso: "?ta to radi? ?"
"Skidam to?ak."
Haso vzame kamen, razbije ?ipo in re?e: "A ja ?u uzet radio!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo in Haso se vozita z avtomobilom. Zavijeta na avtocesto. Pri?geta radio in u?ivata v glasbi. Nenadoma se oglasi napovedovalec: "Pozor, pozor, neki bedak vozi po avtocesti A1 v napa?no smer!!"
A Haso: "Ma kaki jedan, bolan, ima jih na stotine !!"

Mujo in Janez na stadionu gledata tek, pa vpra?a Mujo: "Za?to svi ovi tr?e ?"
Janez: "Prvi bo dobil 1.000?."
Mujo: "Dobro, razumem, ali za?to ostali tr?e ?!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

To razumem, ampak ko ti kupis 4 nove gume dobis 2 gume za na desno os in 2 dve za na levo. Kako potem lahko naredis tri desne in eno levo ? Edina razlaga je da mu jih je majster narobe obrnil in je notranji del gume na zunanji strani... ravno tako je lahko naredil 3 desne in eno levo, ampak to mores biti ze debilen in pa slep...

Zato pa razlagam, da je v?asih vsakdo bil ponosen na svoj poklic in je bil mojster svojega poklica in vse naredil tako, kot mora biti. Zdaj pa samo da je ?im prej z rok... Ja, ko jih je montiral na di?k, ni pazil na smer vrtenja in je nataknil, kakor je padlo: tri za na desno stran in eno za na levo stran.

In danes me je prav zabodeno gledal: "A mi da smo to naredili? Si prepri?an?"

Neee, doma sem jo sam ?e enkrat premontiral. Cepec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)

---- ga da ga ----, sto krat da ga ----, ----- usrana ----- prfuknjen pa to ni ve? normalno! V?asih je bil ?lovek mojster svojega poklica, pa kakr?en koli je ta ?e bil. In si vedel, da ?e si nekoga za nekaj pla?al, da je to narejeno "u nulo". Pa tudi ?e takoj enega fizikalca, da je skopal luknjo za drevo posadit. Zdaj pa samo, da je ?im prej z rok...

Sem se lotil menjat gume na minibusu. Konec oktobra, preden se za?ne ta huj?a gu?va, sem ?el k vulkanizerju, da mi jih zmontira na jeklena plati??a. Nato sem jih obesil na zid v gara?i in tam so ?akala. Danes se pa lotim menjat. In ugotovim, da mi je ----- zblojeni naredil tri desne in eno levo!

P.S.: Sem kasneje nekaj besed "pobrisal", da ne bo preve? nekulturno...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.