Sem stal na semaforju, zasveti zelena in tisti spredaj ne spelje, ostali za njim pa (logi?no) tudi ne. No kasneje je prvi le nekako in z veliko zamudo speljal, potem pa je ?e bila oran?na in ponovno rde?a na semaforju. ?koda, da se odvajam hupanja, druga?e bi bilo kar glasno vse skupaj.
JureS, jaz prav razmi?ljam, da neham gledat tovrstne uspavanke, ker recimo biatlon je vsaj neka akcija, tole pa ringl?pil. Ah, kje so cajti Manslla, Senne, Prosta in kasneje Hilla, Villeneuva, Hakkinena in Schumacherja.
Dana?nja F1 mi je bila prov tolk brezvezna, da nisem gledal vsega skupaj 10 krogov, zvok itak kosilni?ki, Ali?i? imel svoje pogruntav??ine, steza mi je pa od vseh ravno tale najmanj simpati?na in pa Zamor?ek je ?el prvi v penzijo. Idealna dirka.
Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno".
Mi vsi skupaj smo pa ZADEL sedmico na lotu, s tem ko bomo ?e eno leto poslu?ali tega govorca.
Mislim, da sem za prevoz tolik?ne gotovine jaz z mojim poltrahtorjem edini z dovolj veliko nosilnostjo. Vsaj mislim si, da nima vsak kov?ek gotovine ve? kot 300 kg...
Edino navigacije nimam v avtu, pa se lahko zgodi, da se zgubim kam na Ciper...
Te ?e poi??emo in PRELOPATAMO, bo Boss z veseljem vodil protinapad.
?e bi bili vozniki malo bolj osredoto?eni na vo?njo in malo manj firb?ni, potem ne bi danes za las zgre?il enega (ne boste verjeli - s Piss-atom kvadratastim), ki je buljil vse naokrog, obenem pa imel smer za?rtano krepko na moj pas in sem zadnji trenutek toliko trznil z volanom, da se niti z ogledaloma nisva zadela.
To je pa to, ko zijajo okrog in firbcajo kdo kaj gradi, pa kak?no ?ivo mejo imajo, pa ?e imajo kak nov avto (uf kok sovra?im te fov?ljive va?ke scene, ki sem jih vajen s Kamni?kega pode?elja).
Danes sem naredil dobro delo in dostavil svoj nekdanji ra?unalnik DRU?TVU VEZ-JE, ki ga bodo na novo nalo?ili s programi in izro?ili socialno ogro?enim otrokom ali mladostnikom, tak?nim ki si tovrstne ki?te ne morejo privo??it.
?e ?e koga mika podobna poteza, jih lahko dobi na gsm: 041 771 956, tam se vam bo javil g. Jan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Thomas, ravno v?eraj sem jo videl, ko sem se peljal proti Golem Brdu iz Mednga, nekje pred eno hi?o parkirano.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani